Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jak tam byles na zlocie

byłem :decayed:

---------- Post dopisany at 07:32 ---------- Poprzedni post napisany at 07:31 ----------

:bry:

Opublikowano

:hi:bryk

---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:29 ----------

:hi: apropo ktoś pytał o grand vitare od auto fibaka. Dzisiaj byłem tam oglądać fury dla brata i do każdego jednego auta można było się doczepić, nie znalazłem niczego co miałoby wiarygodny przebieg, a druga sprawa że każde z aut po naprawach blacharskich

---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ----------

Twister zobacz na placu z autami na konstantynowskiej zaraz przy wjeździe do Konstantynowa Łódzkiego

OOO widzisz bo ja tam parę paździochów w necie oglądałam......ale teraz wszystko jasne....

---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ----------

ja pierd***... miasto nie ma obwodnic. nie ma nawet planu kiedy będą zrealizowane a oni walą buspasy na przelotówkach zmniejszając liczbę pasów dla tranzytu. o co tutaj k**wa chodzi w tym mieście?? gdzie ten ruch ma się przenieść? :facepalm:

---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ----------

wiem co. skrzydła sobie dorobię i będę rakietą latał! :kwasny:

dokładnie miałem te same odczucia wczoraj jadąc Kopcińskiego..... jakby tego było mało to za wiaduktem stały psy i czekały na kolesi którzy pojechaliby tym bussrasem.....:doh:

a pomysł od zjebanej Hani Gronkiewicz-Waltz podłapała i wprowadziła kolejna zj***na Hania Zdanowska......kurrrwa kto te popierdolone baby wybiera i daje możliwość rządzenia ???!!! :wallbash:

Popierdoleni mieszkańcy ?? ja na babę rządzącą w moim mieście nie głosowałam co nie znaczy że nie czekam z utęsknieniem kiedy ja wysadzą ze stołka

Opublikowano

Madzia a co Ty autko sprzedałaś? No ja to tak z ciekawości się w sumie przejechałem bo brat chciał. Powiedziałem mu że więcej nie jeżdżę z nim po żadnych komisach bo to nie ma sensu, jak ktoś ma ładne autko zadbane to sam sprzedaje bez problemu a nie do komisu wstawia. Albo znajdziemy coś z pierwszej ręki krajowego albo brat daje mi kaskę i lece w kierunku Nimcy Holadnia na tripa 3 dniowego i mu coś ładnego znajde tak jak sobie szukałem

Opublikowano

:facepalm:

---------- Post dopisany at 03:31 ---------- Poprzedni post napisany at 01:09 ----------

:facepalm::facepalm:

---------- Post dopisany at 06:06 ---------- Poprzedni post napisany at 03:31 ----------

:facepalm::facepalm::facepalm:

---------- Post dopisany at 07:24 ---------- Poprzedni post napisany at 06:06 ----------

ide spac

Opublikowano

uu Panie ja sie wlasnie klade gdyz poniewaz hmm wlasnie skonczylem prace i tak nie skonczylem :/ ale wroce po krotkiej drzemce

Opublikowano

:siema:

Seba 7 min i juz powinienes byc wyspany :decayed:

Opublikowano
ja pitole

co.... ?

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
Madzia a co Ty autko sprzedałaś? No ja to tak z ciekawości się w sumie przejechałem bo brat chciał. Powiedziałem mu że więcej nie jeżdżę z nim po żadnych komisach bo to nie ma sensu, jak ktoś ma ładne autko zadbane to sam sprzedaje bez problemu a nie do komisu wstawia. Albo znajdziemy coś z pierwszej ręki krajowego albo brat daje mi kaskę i lece w kierunku Nimcy Holadnia na tripa 3 dniowego i mu coś ładnego znajde tak jak sobie szukałem

Nie sprzedałam....nie mam - właściciel nim jeździ a że nie mamy już nic wspólnego to wszystko jest jego- auto też. Kiedyś sobie jakieś kupie ale nie wiem jak długie będzie to kiedyś...

---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:56 ----------

:hi::hi:

Opublikowano

:hi:

Ostatnio spotykam coś często klubowiczów... chyba uzupełniam zaległości niebywania na spotach :)

Na Jana Pawła w niedziele, kolega się turlał chyba na spota, ja leciałem z rodzinką na Castoramę... potem pod Lidlem a dzisiaj w Almie...

Opublikowano

Nie sprzedałam....nie mam - właściciel nim jeździ a że nie mamy już nic wspólnego to wszystko jest jego- auto też. Kiedyś sobie jakieś kupie ale nie wiem jak długie będzie to kiedyś...

hmm :mysli: czyżby jakiś Kojak połapał się że nie latasz swoim wozem

:hi:

Ostatnio spotykam coś często klubowiczów... chyba uzupełniam zaległości niebywania na spotach :)

Na Jana Pawła w niedziele, kolega się turlał chyba na spota, ja leciałem z rodzinką na Castoramę... potem pod Lidlem a dzisiaj w Almie...

dobrze widział, tuptałem postać przy rondku

Opublikowano
:kox::kox::cheesy: będzie kontynuacja tego gifa? :naughty:
Opublikowano

no wlasnie cinzko :D