Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spóźniłeś się, już czytałem;]

Opublikowano

Witam. Leci ktos moze na nocny na lublinek dzisiaj ? Zaczyna sie bodajrze od 14.

Opublikowano
  • Autor

Rafal1988Lodz Ty swoje opony to oliwa smarujesz przed jazda ?? blyszcza sie jak psu jajca :grin::grin::grin:

Fota generuje niezly burdel tam pod firma ;) w koncu bedzie mozna normalnie lazic ;P ;)

Opublikowano

czegoś tu k****a nie kminie - jak "nocny", jak piszesz, że o 14 się zaczyna?;p

Opublikowano
Rafal1988Lodz Ty swoje opony to oliwa smarujesz przed jazda ?? blyszcza sie jak psu jajca :grin::grin::grin:

Fota generuje niezly burdel tam pod firma ;) w koncu bedzie mozna normalnie lazic ;P ;)

Oj tam burdel likwidowalismy sklep dlatego taki nielad byl:D A co do opon to testowalem jakis preparat do opon ktory zostal w sklepie :D Dlatego taki polysk:) A co do nocnego spotu to mi sie godziny powalily

Tym razem Grill przed Nocnym !

18 Maja na Lublinku spotykamy się wszyscy

Ci którzy kochają Tuning, Drift, 1/4 mili i 200 Po Mieście ^^ Nie może Cię zabraknąć !!!

Start godz 19:00

Macie swojego grilla przynieście go ...

Jeżeli nie będziemy robić ognisko ...

Na Grillu info o NM Wiosna 2013 !!!

---------- Post dopisany at 14:55 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ----------

co tu taka susza? Kto wpada na grilla na lublinek ok 20?

Opublikowano

grill za friko dzis jest pod leroy :P

Opublikowano

ja do łodzi chyba będę musiał obskoczyć, więc na tego grilla w drodze powrotnej bym mógł wpaść:) Panda - jedziesz?

Opublikowano

dobra - do mnie od teraz na tel - zbierajcie d*pę i podjedziemy na grilla:)

Opublikowano

Noi nie widzialem was. Byliscie na lublinku? W sumie to tez nocny spot to dno. miejscowka lipna potem na della pojechalem bo wszyscy niby jechali i prawie pusto. Jedynie grilla zesmy zrobili ze znajomymi.

Opublikowano
Noi nie widzialem was. Byliscie na lublinku? W sumie to tez nocny spot to dno. miejscowka lipna potem na della pojechalem bo wszyscy niby jechali i prawie pusto. Jedynie grilla zesmy zrobili ze znajomymi.

juz dawno to stwierdziłem ze te nocne to jeden wielki uj :facepalm:

Opublikowano
:hi: bry , gdzie tu mozna skoczyć za miasto ? brak mi coś pomysła a taka aura fajna :D i mam pierdzielota do przemieszczania sie
Opublikowano

ta...byliśmy na lublinku. Mandaty skleiliśmy, bo niby zakaz ruchu był (ja tam żadnego nie widziałem), a potem podjechaliśmy za terminal - tam było z 15 aut, gdzie policyjne były praktycznie wszędzie obok i już klepali resztę...

Opublikowano
:hi: bry , gdzie tu mozna skoczyć za miasto ? brak mi coś pomysła a taka aura fajna :D i mam pierdzielota do przemieszczania sie

zalezy czego pani oczekuje jak na ryby to za konstantynow w strone lutomierska :decayed:

---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

ta...byliśmy na lublinku. Mandaty skleiliśmy, bo niby zakaz ruchu był (ja tam żadnego nie widziałem), a potem podjechaliśmy za terminal - tam było z 15 aut, gdzie policyjne były praktycznie wszędzie obok i już klepali resztę...

:polew:

Opublikowano

niczego wielkiego jakas kałuza dla dzieci i mozna w pilke pograc i takie tam

Opublikowano
niczego wielkiego jakas kałuza dla dzieci i mozna w pilke pograc i takie tam

Sadzawka w Konstantynowie mysle ze jest dobra opcja :decayed: woda jest,posiedziec tez jest gdzie,itd. :naughty:

---------- Post dopisany at 11:04 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ----------

Kąpielisko Ośrodek nad Stawem - Konstantynów Łódzki - Plaże i kąpieliska