Seba_LDZ Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Opublikowano 17 Maja 2013 Białobrzegi: Makabryczny widok na siódemce! Zakrwawiony bagażnik BMW, a w środku... (video) - 17 maja 2013
Rafal1988Lodz Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Witam. Leci ktos moze na nocny na lublinek dzisiaj ? Zaczyna sie bodajrze od 14.
Panda z Teksasu Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 no ja to bym się pisał wstępnie tyle że to na 19
Seba_LDZ Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 Rafal1988Lodz Ty swoje opony to oliwa smarujesz przed jazda ?? blyszcza sie jak psu jajca :grin: Fota generuje niezly burdel tam pod firma w koncu bedzie mozna normalnie lazic ;P
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 czegoś tu k****a nie kminie - jak "nocny", jak piszesz, że o 14 się zaczyna?;p
Rafal1988Lodz Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Rafal1988Lodz Ty swoje opony to oliwa smarujesz przed jazda ?? blyszcza sie jak psu jajca :grin:Fota generuje niezly burdel tam pod firma w koncu bedzie mozna normalnie lazic ;P Oj tam burdel likwidowalismy sklep dlatego taki nielad byl:D A co do opon to testowalem jakis preparat do opon ktory zostal w sklepie Dlatego taki polysk:) A co do nocnego spotu to mi sie godziny powalily Tym razem Grill przed Nocnym ! 18 Maja na Lublinku spotykamy się wszyscy Ci którzy kochają Tuning, Drift, 1/4 mili i 200 Po Mieście ^^ Nie może Cię zabraknąć !!! Start godz 19:00 Macie swojego grilla przynieście go ... Jeżeli nie będziemy robić ognisko ... Na Grillu info o NM Wiosna 2013 !!! ---------- Post dopisany at 14:55 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ---------- co tu taka susza? Kto wpada na grilla na lublinek ok 20?
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 ja do łodzi chyba będę musiał obskoczyć, więc na tego grilla w drodze powrotnej bym mógł wpaść Panda - jedziesz?
Panda z Teksasu Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 nie wiem jak anrazie chetnych widze ze brak
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 dobra - do mnie od teraz na tel - zbierajcie d*pę i podjedziemy na grilla:)
Rafal1988Lodz Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Noi nie widzialem was. Byliscie na lublinku? W sumie to tez nocny spot to dno. miejscowka lipna potem na della pojechalem bo wszyscy niby jechali i prawie pusto. Jedynie grilla zesmy zrobili ze znajomymi.
klysek Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Noi nie widzialem was. Byliscie na lublinku? W sumie to tez nocny spot to dno. miejscowka lipna potem na della pojechalem bo wszyscy niby jechali i prawie pusto. Jedynie grilla zesmy zrobili ze znajomymi. juz dawno to stwierdziłem ze te nocne to jeden wielki uj
Magdalenah Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 bry , gdzie tu mozna skoczyć za miasto ? brak mi coś pomysła a taka aura fajna i mam pierdzielota do przemieszczania sie
DeeJay_Kill Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 ta...byliśmy na lublinku. Mandaty skleiliśmy, bo niby zakaz ruchu był (ja tam żadnego nie widziałem), a potem podjechaliśmy za terminal - tam było z 15 aut, gdzie policyjne były praktycznie wszędzie obok i już klepali resztę...
klysek Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 bry , gdzie tu mozna skoczyć za miasto ? brak mi coś pomysła a taka aura fajna i mam pierdzielota do przemieszczania sie zalezy czego pani oczekuje jak na ryby to za konstantynow w strone lutomierska ---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ---------- ta...byliśmy na lublinku. Mandaty skleiliśmy, bo niby zakaz ruchu był (ja tam żadnego nie widziałem), a potem podjechaliśmy za terminal - tam było z 15 aut, gdzie policyjne były praktycznie wszędzie obok i już klepali resztę...
Magdalenah Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 niczego wielkiego jakas kałuza dla dzieci i mozna w pilke pograc i takie tam
klysek Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 niczego wielkiego jakas kałuza dla dzieci i mozna w pilke pograc i takie tam Sadzawka w Konstantynowie mysle ze jest dobra opcja woda jest,posiedziec tez jest gdzie,itd. ---------- Post dopisany at 11:04 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ---------- Kąpielisko Ośrodek nad Stawem - Konstantynów Łódzki - Plaże i kąpieliska
Rekomendowane odpowiedzi