Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<3

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hmm z tym napinaczem to ciekawa sprawa, bo z tego co wiem AEB nie ma zmiennych faz rozrządu i dlatego napinacz nie ma wtyczki, a od ADR ma. Nie jestem pewny czy to będzie działać. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Właśnie nie chcę utrudniać sobie życia i najlepiej zostawię od siebie ile się tylko da dlatego żadnych me7 i elektronicznych przepustnic bo wtedy to na pewno nie poskładam tego:P Silnik Audi A4 B5 A6 C5 VW Passat B5 1.8 turbo AEB (3296092141) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co prawda anglik, ale wygląda że silnik taka samo ułożony. do tego z Pabianic i można odpalić :D

Opublikowano

Jedyna roznica to umiejscowienie kompa w angliku i co za tym idzie dlugosc wiazki. Jezdzi kilka aut na forum na wiazkach z anglika i nie ma problemu ;)

Tak swoja droga to adr do 97 albo 98 roku nie ma zmiennych faz :) tzn tak slyszalem od Seba_LDZ

Opublikowano

Przeglądam te silniki na allegro i niektóre aeb mają napinacz z wtyczką, a niektóre bez. SILNIK AEB 1.8 TURBO VW PASSAT B5 98TYS. AUDI A4 (3341420151) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , SILNIK AUDI A4 AEB 1,8 TURBO 150KM GWARANCJA (3288481231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Słyszałem, że ten AEB z metalowym kolektorem jest lepszy i bardziej pasuje do adr'a i właśnie on ma napinacz bez wtyczki.

Opublikowano
  • Autor
Jedyna roznica to umiejscowienie kompa w angliku i co za tym idzie dlugosc wiazki. Jezdzi kilka aut na forum na wiazkach z anglika i nie ma problemu ;)

Tak swoja droga to adr do 97 albo 98 roku nie ma zmiennych faz :) tzn tak slyszalem od Seba_LDZ

hehe potwierdzam ?? :P

Opublikowano

Aeb mial tylko metalowy kolektor i NIGDY nie mial zmiennych faz

Opublikowano
  • Autor

sie nie smiej bo mnie juz to zaczyna @!#$@#% ;) i mowie calkiem powaznie

Opublikowano

No i git! I tak sie dziwie ze tyle czasu czekales z podjeciem tej decyzji...

Opublikowano
  • Autor

hyh wszystko kwestia $$ ;/

---------- Post dopisany at 09:51 ---------- Poprzedni post napisany at 09:47 ----------

no i skad wyrwac pewny silnik z dobrymi pompkami i cała reszta zeby zaraz znowu nie robic uszczelki pod glowica :/

---------- Post dopisany at 09:51 ---------- Poprzedni post napisany at 09:51 ----------

aaa no i tanio na fakture :P taki szkopul :P

Opublikowano

Swapa mozesz zrobic sam :) przeciez w pracy i tak nic nie robisz poza rysowaniem czesci ciala w paincie ;P

Opublikowano

Madzia rodzinne B5 czarny avant moze byc juz twoj wlasciel dobrze znany :decayed: spokojny,kulturalny :decayed:

Opublikowano

Spokojny, kulturalny, przystojny, abstynent ;)

Opublikowano
Spokojny, kulturalny, przystojny, abstynent ;)

tych dwoch ostanich slow wlasnie mi brakowalo :decayed:

Opublikowano

I skromny! Nie zapomnij o skromny ;)

Opublikowano
I skromny! Nie zapomnij o skromny ;)

:embarrassed: oczywiscie ze skromny :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Swapa mozesz zrobic sam :) przeciez w pracy i tak nic nie robisz poza rysowaniem czesci ciala w paincie ;P

wlasnie bede rysowal cos dla przedszkola :naughty::naughty::naughty::kox:

Opublikowano

wlasnie bede rysowal cos dla przedszkola :naughty::naughty::naughty::kox:

chyba nie chcemy nwiedziec co im narysujesz :grin:

Opublikowano

Ja tam chce wiedziec co nasz artysta rysuje :D