Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja na jakies 8-10 h max :grin:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakim trzeba byc c**jem w zyciu zeby przerysowac komus auto i odjechac... zostawilem auto pod lidlem na pol godziny i wracam a drzwi po prawej stronie pieknie przerysowane i urwana listwa :/ no zesz k**wa !:kwasny:

Opublikowano
jakim trzeba byc c**jem w zyciu zeby przerysowac komus auto i odjechac... zostawilem auto pod lidlem na pol godziny i wracam a drzwi po prawej stronie pieknie przerysowane i urwana listwa :/ no zesz k**wa !:kwasny:

mam dobrego lakiernika 6 tys element :decayed:

Opublikowano

Nie będę generalizował, ale z autopsji wiem, że to musiała być baba.

Opublikowano
  • Autor

popros o material z monitoringu :) podaj godzine i popros o nr rejestracyjne :)

Opublikowano

no wlasnie to jest najlepsze - "wie pan bo my nie mamy nagrania"

Opublikowano

ta - akurat zepsuty był monitoring...

Opublikowano
  • Autor

Looo jak to nie mamy nagrania ? Niesprawby monitoring to ide do gazety z tym :) albo sUkacie ;)

Opublikowano

Wstawiam jeszcze raz:

Qrde, ona jest git;D 55min macie Barbie Girl;]
Opublikowano

DJ z mojego doświadczenia Łódzkiego wynika, że więcej jest głupich chuuujów niż poojebanych duuup....faceci jeżdżą jak pizzzdy! A przerysowania.... jebnięcie drzwiami w auto przy wysiadaniu (bo wychodzi się jak z obory) to norma w tej zjebanej Łooodzi. Ogólnie kultura jazdy w tym kraju a raczej jej brak jest normą.... wystarczy pojechać do Czech, Austrii czy nawet tych makaroniarzy, którzy nie dbają o auta.... tam takiej wsi, chamstwa i prostactwa na drodze nie doświadczysz. A wszystko przebijają stare osły co kuuurwa ledwo widzą za kierownicy ale Ci trąbi bo nie ruszyłeś na światłach i jest 1.5m przerwy na lewoskręcie gdzie kurrrwa i tam musi przepuścić w chuuuj aut z naprzeciwka i będzie stał cwel praktycznie do momentu, gdzie druga strona dostanie czerwone światło.... dno kuuurwa i 500km mułu! :facepalm: Amen!

Opublikowano

dobrze, że nie jeżdże po łodzi bo też bym się tak zagotował :grin:

Opublikowano
  • Autor
DJ z mojego doświadczenia Łódzkiego wynika, że więcej jest głupich chuuujów niż poojebanych duuup....faceci jeżdżą jak pizzzdy! A przerysowania.... jebnięcie drzwiami w auto przy wysiadaniu (bo wychodzi się jak z obory) to norma w tej zjebanej Łooodzi. Ogólnie kultura jazdy w tym kraju a raczej jej brak jest normą.... wystarczy pojechać do Czech, Austrii czy nawet tych makaroniarzy, którzy nie dbają o auta.... tam takiej wsi, chamstwa i prostactwa na drodze nie doświadczysz. A wszystko przebijają stare osły co kuuurwa ledwo widzą za kierownicy ale Ci trąbi bo nie ruszyłeś na światłach i jest 1.5m przerwy na lewoskręcie gdzie kurrrwa i tam musi przepuścić w chuuuj aut z naprzeciwka i będzie stał cwel praktycznie do momentu, gdzie druga strona dostanie czerwone światło.... dno kuuurwa i 500km mułu! :facepalm: Amen!

Makaroniarzy w sensie wloch ? Bo z tego co ja widzialem to auto sluzy do jezdzenia nie do dbania a zderzaki do przepychania aut i jest to nagminne taki zwyczaj chwala ze w polsce tak nie ma choc nie raz prostowalem c**ja co mi w drzwi puknal w auto w ktorym siedzialem takze we wloszech auto kaze jest pobijane dookola

Opublikowano

sam widziałem, że tam (Włochy) parkują tak: Jest sobie dziura - w ni ch*a nie wejdzie w nią przykładowy VW Caddy. Koleś parkuje równolegle - najpierw dojeżdża do zderzaka auta za nim, pcha - nic. Potem rusza do przodu i wali w zaparkowany skuter. Robi tak kilka razy i jak stwierdzi, że jednak nie ma ch*a i się nie zmieści, to jedzie dalej... A zderzak, jak sama nazwa wskazuje....:decayed:

Opublikowano

makaroniarze to makaroniarze i komentarz jest zbyteczny... a co do używania zderzaków to inna bajka... mi chodzi o pewien poziom kultury na drodze... tak jak się jeździ w tym kraju nie jeździ się nigdzie... chyba z wyjątkiem Rosji tylko tam koleś wychodzi i sprawę pałą lub siekierą wyjaśnia a u nas człowiek się powstrzymuje bo jak tu wy***ać dla dziadzia 70lat który ledwo widzi za tej kierownicy ale k**wa pcha się i jeszcze coś pluje, trąbi bo musi stać i poczekać aż z na przeciwka osoby, które mają pierwszeństwo przejadą... O innych uczestnikach drogi nie wspominam bo motocyklista czy rowerzysta dla 80% NIE istnieje! Wyłazi z ludzi za kółkiem ta cała frustracja bo w życiu nie wyszło, bo w łóżku nie wyszło, bo w biznesie/pracy nie wyszło, bo jedzie c**jowym autem (lub ktoś przed nim lepszym od niego)... i można tak wymieniać bez końca - zdecydowana większość powinna się leczyć na głowę/nerwicę czy inne odchyły.

Opublikowano
  • Autor

hyh no racja :) ostatnio czytalem jakis artykul i wynikalo z niego ze statystycznie najwiecej wypadkow jest spowodowanych przez kobiete 30-40 lat w aucie firmowym ...

a nie jak pier**la w tw ze malolaty ze motocyklisci ... nawet chyba bielak udostepnial ten artykul zaraz znajde

---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ----------

proszę

Morderca jest kim innym niż to opisują media

Opublikowano

Koledzy, potrzebuję się przejechać sprawnie działającą b6 z multitronikiem. Odebrałem swoją z naprawy i coś jest chyba nie tak, ale jako, że przed naprawą było jeszcze gorzej, potrzebuję porownania. Znalazłby ktoś 10 minut? w razie czego mój nr 535 517 666

Opublikowano
:hi: wszystkim i tym przed i po urlopie a ogólnie to dzisiaj już... piąteczek :wink:
Opublikowano
  • Autor

siemka Kanu :kox:

Koledzy, potrzebuję się przejechać sprawnie działającą b6 z multitronikiem. Odebrałem swoją z naprawy i coś jest chyba nie tak, ale jako, że przed naprawą było jeszcze gorzej, potrzebuję porownania. Znalazłby ktoś 10 minut? w razie czego mój nr 535 517 666

oile sie nie myle nie ma b6 z multitronikiem :) chyba ze u DJ w cabrio moze byc

Opublikowano

:bry:

nie poniose dzisiaj z wami spamu musze tyrac dzisiaj i jutro :wink:

Opublikowano
  • Autor

wspolczujemy :decayed::decayed::decayed: