Gość SpongeBob Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 mysle ze spoty to sie zaczna jak snieg spadnie, nie wiem czemu ale zawsze wtedy najwiecej osob przyjezdza i wiosna bo pozniej to juz kazdy gdzies tam wyjezdza cos kombinuje i nie ma takiej obsady, koniec ogloszen parafialnych:decayed:
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 mysle ze spoty to sie zaczna jak snieg spadnie, nie wiem czemu ale zawsze wtedy najwiecej osob przyjezdza i wiosna bo pozniej to juz kazdy gdzies tam wyjezdza cos kombinuje i nie ma takiej obsady, koniec ogloszen parafialnych:decayed: a ja myśle że się nie zaczną znowu bedzie taki przestujm jak kiedyś że przyjeżadzłem ja Bartas i Bartek"Broda" później zaczął przylattywać Seba i DJ i jakos poszło a teraz bedzie dooopaaa
Seba_LDZ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 nie sr** koksem :D bedzie dobrze
mar_92 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam,poszukuje lakierni proszkowej co dobrze to robi.Drugiego zakładu to tapicera,potrzebuje siedzenie od moto obszyć
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam,poszukuje lakierni proszkowej co dobrze to robi.Drugiego zakładu to tapicera,potrzebuje siedzenie od moto obszyć yy wiem ze Marcin fele chyba proszkowal malowa na przybysza na przeciwko strazy ale to do niego musisz bo moge sie mylic, a tapicera ktos chyba od nas sie zajmowal nie Witkora czasem
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 https://www.facebook.com/events/570581963020088/?ref_newsfeed_story_type=regular
marcindlug Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam,poszukuje lakierni proszkowej co dobrze to robi. przybyszewskiego 99 "Korwit"
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 No i powrót do rzeczywistości po tych kilku dzionkach wolnych Seba jutro podlecę do Ciebie bo mam jeszcze papier z Grudnia , Madzia dziś chciałem podlecieć po kalendarza - będę dryndał w ciągu dnia , Amster - Michu nic się nie chwaliłeś, ża autko nowe zawitało:bicz: :naughty:
kanu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 witam w nowym roku urlopik się skończył czas do roboty PS: Panie & Panowie jakby ktoś miał jakieś zlecenia na transport po naszym kraju jakiś niewielkich pakunków, paletek itd to moge podesłać namiar by się kontaktować. Auta typu Fiat czy Renault Traffic. Ładowność do 1-2t max.
Magdalenah Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kanu dasz ten namiar ? bo mi się pali
Magdalenah Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 pazurki to te same co na naszyjniku ?
zlota1977 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jakis ruch ...? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Seba_LDZ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 Rozpędzony tramwaj w Łodzi Zapis z monitoringu - YouTube z poniedzialku
klysek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Marcin nie potrzeba zdjemowac lampy zeby wymienic zarowke kierunkowskazu ---------- Post dopisany at 17:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:27 ---------- Rozpędzony tramwaj w Łodzi Zapis z monitoringu - YouTubez poniedzialku jak on dopierdzielał tym trambimbajem
Rekomendowane odpowiedzi