Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie niefajnie ale nie lam sie! U mnie nielepiej - caly dol silnika rozwalony wiec bedzie stroker na dwa litry :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wieksze turbo i pompki? ;)

wałek rozrządu wytarty praktycznie na okrągło i jedna ze szklanek dziurka na wylot :facepalm:

Przez chwilkę myślałem nad tym co piszesz ale nie ogarnę $$$$ za żadne skarby :kwasny: a jak by to robić to bez Q by się nie obeszło :wink: więc dodatkowo $$$$ :facepalm:

Marianek ogarnąłeś już części ? bo mam własnie do oddania cały komplet. kupiłem w wyniku błędnej diagnozy do siebie :facepalm:

Opublikowano
Wieksze turbo i pompki? ;)

wałek rozrządu wytarty praktycznie na okrągło i jedna ze szklanek dziurka na wylot :facepalm:

Przez chwilkę myślałem nad tym co piszesz ale nie ogarnę $$$$ za żadne skarby :kwasny: a jak by to robić to bez Q by się nie obeszło :wink: więc dodatkowo $$$$ :facepalm:

Marianek ogarnąłeś już części ? bo mam własnie do oddania cały komplet. kupiłem w wyniku błędnej diagnozy do siebie :facepalm:

Praktycznie tak :kwasny: czekam jeszcze na 6 szklanek bo bez sensu wymienić dwie sztuki ( koszta też żadne w porównaniu do całej roboty) - jutro do południa składanie.

Opublikowano

mało fajnie, ale z drugiej strony - przejechało to swoje kilometry, więc i tak dobrze, że nic poważnijeszego się nie stało.

Opublikowano
Faktycznie niefajnie ale nie lam sie! U mnie nielepiej - caly dol silnika rozwalony wiec bedzie stroker na dwa litry :D

weź tu się nie łam jak to w sumie nie tylko wałek, jak wszystko rozebrane to sam rozrząd też poleciał do wymiany ( za 10kkm wychodził ) i jeszcze zaczęła w sumie gwizdać mi troszkę "suszarka" :facepalm: (niby diagnoza że prawdopodobnie rozszczelniona ale to się zobaczy) Summa summarum w sumie to ..ujowa kumulacja, do tego przed świętami :facepalm:

Jak żyć Panie Premierze, się pytam jak żyć :question:

Opublikowano
mało fajnie, ale z drugiej strony - przejechało to swoje kilometry, więc i tak dobrze, że nic poważnijeszego się nie stało.

no panie aż sobie zdjęcie w bukowinie zrobiłem żeby pokazywać że b6 na pompkach też potrafi przekroczyć 4.. bo większość twierdzi że 350 to maks i nowy silnik , także szacun :hi:

A z ciekawości Marianek jaki program masz u siebie ?

Opublikowano

Od Ciebie dojechałem jeszcze pod Łowicz i na wyższych obrotach zaczęła chodzić mysza - jak Ursus normalnie :facepalm: dojechałem z sercem na ramieniu do Zgierza :kwasny:

Opublikowano
się pytam jak żyć :question:

Premier powiedzialby ze krotko ;)

Fakt, slaba kumulacja ci sie trafila :/

Opublikowano

no panie aż sobie zdjęcie w bukowinie zrobiłem żeby pokazywać że b6 na pompkach też potrafi przekroczyć 4.. bo większość twierdzi że 350 to maks i nowy silnik , także szacun :hi:

jeśli pytasz kto robił to nie powiem bo to znajomy stanley-a z pod Płocka a wynik to 176KM i 374Nm (zrobione przy 200.000) :wink:

Opublikowano

jeśli pytasz kto robił to nie powiem bo to znajomy stanley-a z pod Płocka a wynik to 176KM i 374Nm (zrobione przy 200.000) :wink:

a co powiedziało papa od czasu zrobienia programu ? bo ja właśnie zrobiłem u siebie tak asekuracyjnie 165 KM i 360 Nm i sie zastanawiam co będzie klękało teraz ?

Opublikowano

Sprzeglo :P

Opublikowano

:decayed: Poleciało fakt, ale po kolejnych 200.000 :tongue4: robiłem niedawno przy 400.000 bo się troszku uślizgiwało :grin:

Opublikowano

Łee... Piekny wynik!

Opublikowano

:decayed: Poleciało fakt, ale po kolejnych 200.000 :tongue4: robiłem niedawno przy 400.000 bo się troszku uślizgiwało :grin:

jakby moje tyle wytrzymało to byłbym mega happy :D czyli mówisz że zrobić korekte na więcej ? :decayed:

Opublikowano

W sumie podczas programu delikatnie czasem się ślizgnęło :wink: ale nie było to nagminne a ostatnio zaczęło mnie to denerwować :grin:

---------- Post dopisany at 16:52 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ----------

jakby moje tyle wytrzymało to byłbym mega happy :Dczyli mówisz że zrobić korekte na więcej ? :decayed:

wszystko zależy w jakiej kondycji są Twoje podzespoły :wink: nie pamiętam ile wytrzymuje max seryjne sprzęgło :eusathink:ale nie będzie to chyba Dużo więcej niż masz :wink: a ten Twój wynik chyba nie jest zły swoją drogą :decayed:

Opublikowano
W sumie podczas programu delikatnie czasem się ślizgnęło :wink: ale nie było to nagminne a ostatnio zaczęło mnie to denerwować :grin:

---------- Post dopisany at 16:52 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ----------

jakby moje tyle wytrzymało to byłbym mega happy :Dczyli mówisz że zrobić korekte na więcej ? :decayed:

wszystko zależy w jakiej kondycji są Twoje podzespoły :wink: nie pamiętam ile wytrzymuje max seryjne sprzęgło :eusathink:ale nie będzie to chyba Dużo więcej niż masz :wink: a ten Twój wynik chyba nie jest zły swoją drogą :decayed:

w serii wydmuchał 141.5 KM a także jednostka zdrowa,a program bardzo asekuracyjny. rozrząd wymieniony , tylko zaczęła klękać pompa wspomagania. I nie wiem czy to zbieg okoliczności że poprostu teraz czy mogło się coś zadziać po programie ?

Opublikowano

Nie wydaj mi się aby program miał wpływ na pompę - troszkę ludzi robiło programy i nigdy nie czytałem aby ktoś to stwierdził :eusathink:(ewentualnie mało czytałem :decayed:) więc chyba zbieg okoliczności.

Bardziej bym się bał o sprzęgło bo głównie Nm potrafi dawać w kość skrzyni/sprzęgle :whistling:

Opublikowano
  • Autor

coz moge powiedziec

jestem karany ... dostalem wyrok...

ale jak widac sedzia nie zna polskiej gramatyki :) k**wa co za patologia tam pracuje to kpina....

wyrok.jpg

Opublikowano

dobra spowiadac sie ktory to z klubowiczow zaopatruje pkp w siedzienia dodam ze porusza sie srebrna B6 avant :decayed:

Opublikowano
coz moge powiedziec

jestem karany ... dostalem wyrok...

ale jak widac sedzia nie zna polskiej gramatyki :) k**wa co za patologia tam pracuje to kpina....

http://s30.postimg.org/eazfr1y5p/wyrok.jpg

:decayed: