bartek1605 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Klysiu najlepszego Bartek W. wypatruj tam kuriera już odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 i jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 ej Lamy czytaliście nowy regulami, że zero d*p na forum i bluzgania bo dostaniecie bana no ale przecież są ubrane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 qrde co za dzień - śnieg pada dziś popełniłem ryzyko i złożyłem wymówienie w obecnej firmie... nowe wyzwania nadchodzą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Masz juz cos nowego na oku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 no to kanu gratki wlasny byznes czy inne korpo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 może Kanu jest hardcorowiec i złożył wypowiedzenie a teraz będzie myślał "co dalej?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 nową robotę mam zaklepaną już więc spokojnie... troszkę inne korpo najważniejsze, że już nie z "budżetem" hinduskim natomiast zrobiłem kuku audiczce... nie zauważyłem małego murku przy chodniku i zerwałem przedni zderzak... nie wiem ile zaczepów popękało, póki co na trytytce zmontowałem by jeździć zatem panie DJ na piątek mamy dodatkową sprawę do ogarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 gratki! z czystej ciekawosci - co za inne korpo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 nową robotę mam zaklepaną już więc spokojnie... troszkę inne korpo najważniejsze, że już nie z "budżetem" hinduskim natomiast zrobiłem kuku audiczce... nie zauważyłem małego murku przy chodniku i zerwałem przedni zderzak... nie wiem ile zaczepów popękało, póki co na trytytce zmontowałem by jeździć zatem panie DJ na piątek mamy dodatkową sprawę do ogarnięcia Kanu TY masz zderzak sline czy normalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Gąbeczko: normalny mam taki pod ksenon troszkę go przyrysowałem i zerwałem i pewnie jakieś zaczepy pękły... się okaże jak się zdejmie i obejrzy dokładnie, a póki co trza pojeździć na trytytce Marcin: teraz uderzam do Nordei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Gąbeczko: normalny mam taki pod ksenon troszkę go przyrysowałem i zerwałem i pewnie jakieś zaczepy pękły... się okaże jak się zdejmie i obejrzy dokładnie, a póki co trza pojeździć na trytytce Marcin: teraz uderzam do Nordei Kanu jak cos ja moj bedziesz mogl brac bo ja po swietach sline bede zakladal tylko gril jest polamany a zderzak caly no ale dojdzie Ci malowanie wiec jak tam chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 obejrzymy to będziemy wiedzieć co tam się zadziało mniej lub bardziej poważnego... leżał mi w 3/4 na chodniku więc dobrze też nie będzie, ale zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 a do jakiego dzialu idzisz do nordei ? i na jaka pozycje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 a do jakiego dzialu idzisz do nordei ? i na jaka pozycje ? "broom closet manager" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 IT Business Driver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 gratulacje, biznesmeny;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) a szwedzki znasz ? Edytowane 31 Marca 2015 przez Seba_LDZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Seba, Ty jak już wyrwiesz hiciora z sieci to już nie ma ...uja we wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi