Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Kryniu nie wiem czy to Twoje ale chyba widzialem Cie na Limanki od zachodniej wczoraj na atheo? 19" wziales? :)

send by GT-I9505

Opublikowano

Siemka to ja :banan:

Opublikowano

Pany i Panie, zna ktoś jakąś myjnie w Łodzi gdzie można użyć swoich środków do czyszczenia?

Opublikowano
  • Autor

na tuszynskiej generalnie przeciez na kazdej samoobslugowej mozesz umyc swoimi srodkami

Opublikowano

na tuszynskiej generalnie przeciez na kazdej samoobslugowej mozesz umyc swoimi srodkami

A w życiu, na każdej myjni samoobsługowej jest zakaz używania innej chemii
Opublikowano

chyba że nikt nie widzi to można swoim "ludwikiem" pocisnąć

Opublikowano
  • Autor

loooo hehe to ja chyba nie wiedzialem ;) zawsze pizgam swoim i jeszcze nikt mi nie zwracal uwagi baa nawet daja mi specjalny plyn do czyszczenia felg :P

Opublikowano

to zależy od myjki

Opublikowano

loooo hehe to ja chyba nie wiedzialem ;) zawsze pizgam swoim i jeszcze nikt mi nie zwracal uwagi baa nawet daja mi specjalny plyn do czyszczenia felg [emoji14]

Tam na tuszynskiej tak jest?
Opublikowano
  • Autor

nom

Opublikowano

DJ pamietasz foty z wczoraj z RS6 ?

to masz nagranie z akcji

https://www.youtube.com/watch?v=x_SYrszbm7I

:)

Opublikowano

loooo hehe to ja chyba nie wiedzialem ;) zawsze pizgam swoim i jeszcze nikt mi nie zwracal uwagi baa nawet daja mi specjalny plyn do czyszczenia felg :P

czytaj regulamin myjni ;)

Opublikowano
  • Autor

nima czegos takiego :) jedyne co jest to instrukcja opbslugi jak korzystac z maszynki do mycia

i co jest pod danym numerem

hyhyhyh nastepnym razem podjade i poprosze w okienku o regulamin i dopytam sie czy aby go nie lame

:D

Opublikowano

regulamin jest na każdej i powinien być umieszczony w widocznym miejscu... korzystając z takiej myjni akceptujesz regulamin (tam są zapisy o zakazie dotyczącym środków itp.)

Opublikowano
  • Autor

tak jest Szeryfie nastepnym razem sie dostosuje i zanim wrzuce 2 zl poprosze o regulamin jesli nie bede w stanie go zaakceptowac to odjade i bede dalej jezdzil brudnym parchem

Opublikowano

Witam wszystkich :-) mam pytanko.

Podejrzewam, ze dobrze szukam ale jestem tu nowy, bo nie dawno zakupilem a4 b6 i chcialbym zapytac kiedy mniej wiecej organizujecie Panowie i Panie ewentualnie jesli sa jakies spociki?

Bylbym zainteresowany i chetnie porozmawialbym z innymi uzytkownikami, spotkal sie, pojezdzil, wymienil doswiadczeniami (raczej jednostronnie bo narazie mam niewiele). Pewnie dowiedzialbym sie ciekawych rzeczy. Moglibysmy troche ozywic nasze lodzkie i porobic troche fotek :-) jak jezdze to widze sporo fajnych a4 i mozliwe, ze niektore to kogos z Was :-)

Dajcie znac jesli ktos jest chetny i zorganizujmy jakas fajna grupke :-)

Jesli nie chcecie to olejcie to, co napisalem ;-)

Opublikowano

Pierwsza niedziela miesiaca przy Auchanie o 16 na Jana Pawła ;)

send by GT-I9505

Opublikowano

Dzieki za szybka odp, bo jak zobaczylem ponad 3tys. stron to sie wystraszylem, ze nie znajde info :-) jak zdarze wrocic z dlugiego weekendu ze szwablandii to z przyjemnoscia zagoszcze :-)

Opublikowano

Witam wszystkich :-) mam pytanko.

Podejrzewam, ze dobrze szukam ale jestem tu nowy, bo nie dawno zakupilem a4 b6 i chcialbym zapytac kiedy mniej wiecej organizujecie Panowie i Panie ewentualnie jesli sa jakies spociki?

Bylbym zainteresowany i chetnie porozmawialbym z innymi uzytkownikami, spotkal sie, pojezdzil, wymienil doswiadczeniami (raczej jednostronnie bo narazie mam niewiele). Pewnie dowiedzialbym sie ciekawych rzeczy. Moglibysmy troche ozywic nasze lodzkie i porobic troche fotek :-) jak jezdze to widze sporo fajnych a4 i mozliwe, ze niektore to kogos z Was :-)

Dajcie znac jesli ktos jest chetny i zorganizujmy jakas fajna grupke :-)

Jesli nie chcecie to olejcie to, co napisalem ;-)

Najfajniejasza jaka widziałeś to moja :decayed: