Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 nie macie w swoich firmach jakis gratisowych kalendarzy zeszytowych, zeby byl jeden dzien na stronie ? Nie obiecuję, ale rozejrzę się. [br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 19:55_________________________________________________ O, Mario dotarł
MarianekZg Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 no i jak tam Pany ze spotem i vagowaniem ?? no i wyj....bałem 100pln psu w du.pe wyszło że ori termostat to padaka a jeszcze nie mogę znaleźć paragonu :wallbash: :angry: :evil: :wallbash: :angry: :evil: [br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 19:58_________________________________________________ nie macie w swoich firmach jakis gratisowych kalendarzy zeszytowych, zeby byl jeden dzien na stronie ? ja też się rozejrzę jak by co to dam ci znać
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 dziubasku Kimiasku :* ojj.... a ja taki nieuczesany... no i jak tam Pany ze spotem i vagowaniem ?? no i wyj....bałem 100pln psu w du.pe wyszło że ori termostat to padaka a jeszcze nie mogę znaleźć paragonu :wallbash: :angry: :evil: :wallbash: :angry: :evil: Co jest ?
Bartas Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 znaczy MISIU tez :* i dla nastepnych od razu tez :polew:
MarianekZg Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 jak co jest :wallbash: ori termostat zje..bany a nie mam paragonu żeby go reklamować :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 jak co jest :wallbash: ori termostat zje..bany a nie mam paragonu żeby go reklamować :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Ael to już jest następny termostat, tak? Tamten z Inter Carsu oddałeś?
MarianekZg Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 tak oddany :angry: Jutro pojadę sam do IC i kupię następny - mam tylko nadzieję, że ostatni :wallbash:
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 tak oddany :angry: Jutro pojadę sam do IC i kupię następny - mam tylko nadzieję, że ostatni :wallbash: Nie martw się, no każdemu może się zdarzyć.
Seba_LDZ Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 to w lodzi snieg pada ?? tutaj desz i juznie ma sniegu czarno wszedzie
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 to w lodzi snieg pada ?? tutaj desz i juznie ma sniegu czarno wszedzie No pada, pada. Biało wszędzie i za***iście slisko, bo pod spodem jest zmarznięte błoto posniegowe z całego dnia. Jeździ się jak po lodowisku
kachnazgierz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 no jak tam ludziska? co porabiata fajnego?[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 21:47_________________________________________________ to w lodzi snieg pada ?? tutaj desz i juznie ma sniegu czarno wszedzie :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:
Bartas Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 martwimy sie ze nie spadnie tyle sniegu zeby nie musiec isc jutro do pracy
kachnazgierz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 na każdego przyjdzie pora: teraz na mnie: katar, gardło i uczulenie :wallbash:
bartek1605 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 jak wracałem to już były lekkie 20-30 cm zaspy :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 na każdego przyjdzie pora: teraz na mnie: katar, gardło i uczulenie :wallbash: Wyzdrowiejesz A ja idę oglądać "Incepcję" Zajrzę do Was za 2.5 godziny
kachnazgierz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 obawiam się, że będą już wszyscy spali, jutro przecież: w poniedziałek zawsze jestem bardzo zły, w poniedziałek do niedzieli mi się skni zęby wypadają zdrowe, kac rozwala moją głowę, poniedziałek to jest dla mnie sądny dzień. w poniedziałek regularnie pada deszcz, czarna rozpacz kąsa jak łonowa wesz manna mi nie spanie z nieba, do roboty lecieć trzeba by szefowej feministki poczuć sexapil. :polew:
Kimi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 do roboty lecieć trzeba by szefowej feministki poczuć sexapil. Chciałbym bardzo, jakby szefowa na przykład taka była: Dobra, włączam film, bo mi się dupossanie włącza :kox:
bartek1605 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 za często bym u takiej bywał na konsultacjach
Rekomendowane odpowiedzi