Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 albo dam Ci moja tasme klejaca
Kimi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 noo mysle ze sie nadaje ale zdjecia z drogi to moja tasma klejaca robi lepsze Driftowałem trzymając kierę jedną ręką, a drugą celując w TIR-y na drugiej jezdni, więc i tak sukces, że cos widac
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 a dziewczyny od Kimiego :cool1: :wink4: :good: Kimi właśnie usłyszałem od Kasi, że jesteś dobry materiał bo sprzątasz w domu :decayed: u mnie na widzewie jak mieszkałem na takich mówiło się dobry ale pantofel :polew: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 a dziewczyny od Kimiego :cool1: :wink4: :good: Kimi właśnie usłyszałem od Kasi, że jesteś dobry materiał bo sprzątasz w domu :decayed: u mnie na widzewie jak mieszkałem na takich mówiło się dobry ale pantofel :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 no Kimi-asku już się nie gniewaj :friends: :friends: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :drinks: :drinks:
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Kimi has left the building :> :>
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 heheheh poszedl odkurzac i zmywac spoko skonczy to bedzie :polew:
Kimi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja to robię, bo od dziecka byłem uczony samodzielności Zanim się ożeniłem, prałem wszystko w rękach w misce, bo nie miałem pralki jeszcze, do dzisiaj to ja w domu robię zakupy, trzymam kasę, opłacam rachunki, kąpię Nikolę i mógłbym tak wymieniac i wymieniać. Nie uważam się za pantofla bynajmniej. Bo robię to wszystko sam, z własnej nieprzymuszonej woli - tak zostałem nauczony i tyle. Delikatnie napomknę, że powyższe informacje możecie przekazywac do woli swoim wolnym i ładnym koleżankom w przedziale 19-28 :gwizdanie: Wraz z kontaktem do mnie :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:03_________________________________________________I nigdzie nie poszedłem, tylko zanim to napisałem, to żeście już zdążyli nastukać pińcet postów
kachnazgierz Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 :shocked: :shocked: takiego to ze świecą szukać
Kimi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 :shocked: :shocked: takiego to ze świecą szukać Taaa? Powiedz to mojej żonie.... :disgust:
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 :polew: :polew: no i nas zripostowal nie ma co Mario gupio Ci teraz ?? :polew: bede mial na uwadze i bede polecal w razie co beda mowily ze dzwonia od Wiktora
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Kimi :rant: no prosiłem abyś się nie gniewał [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:08_________________________________________________ :polew: :polew: no i nas zripostowal nie ma co Mario gupio Ci teraz ?? :polew: bede mial na uwadze i bede polecal w razie co beda mowily ze dzwonia od Wiktora oooojjjjjjjjjjjjjjjj bardzo ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;([br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:09_________________________________________________no i się obraził :confused4: :confused4:
Bartas Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Kimi nie potrzebujesz...kochanka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Aha, i jeszcze jedno - ja się nie obrażam - NIGDY :tongue4: Jestem cały czas. [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:16_________________________________________________ Kimi nie potrzebujesz...kochanka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Aha, no to jeszcze jedno - WOLĘ DZIEWCZYNKI :polew:
MarianekZg Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Aha, i jeszcze jedno - ja się nie obrażam - NIGDY :tongue4: Jestem cały czas. [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:16_________________________________________________ Kimi nie potrzebujesz...kochanka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Aha, no to jeszcze jedno - WOLĘ DZIEWCZYNKI :polew: Kimi czy nie słyszałeś może jak coś walnęło od strony Zgierza ??????????/
Seba_LDZ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 :shocked: :blink: czy Ty chciales ???? Kimiego ???? w
Bartas Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 jakby walnelo od centrum to moja wina bo siedze wlasnie na sraczu :polew:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:22_________________________________________________ czy Ty chciales ???? Kimiego ???? w ta w kakao :polew:
Kimi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 No to Aha, i jeszcze jedno - ja się nie obrażam - NIGDY :tongue4: Jestem cały czas. [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:16_________________________________________________ Kimi nie potrzebujesz...kochanka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Aha, no to jeszcze jedno - WOLĘ DZIEWCZYNKI :polew: Kimi czy nie słyszałeś może jak coś walnęło od strony Zgierza ??????????/ Ale w sensie że wypadek?
Rekomendowane odpowiedzi