Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema: Banda

widzę że się działo jak mnie tu nie było :tongue4: i impreza się szykuje :banan::banan1::banan2: no i kawalerski jakiś :drunk: :drunk: :drunk:

sto lat B4rt4s :drinks:

Tomek współczucia :( będzie dobrze :good:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kufa zawiodlem sie DJ.... zadnego wierszyka :cool1:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 19:29_________________________________________________aaaa.... dziekuje wszystkim

Opublikowano

B4rt4s :wink4:

Końskiego zdrowia, Szczerego uśmiechu,

Zgrabnego zadu, Generalnie czadu!!!

Wsiocho dobrocho ;) ;) ;) ;)

Opublikowano

B4rt4s :wink4:

Końskiego zdrowia, Szczerego uśmiechu,

Zgrabnego zadu, Generalnie czadu!!!

Wsiocho dobrocho ;) ;) ;) ;)

jest i wierszyk :decayed:

Opublikowano

witeczka Mariano :naughty:

Opublikowano

Tomek szczerze współczuję ;( ;( ale tak jak chyba Kimi napisał , na kilka latek powinieneś mieć z głowy - limit już wyrobiłeś :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz:

Opublikowano

Tomek szczerze współczuję ;( ;( ale tak jak chyba Kimi napisał , na kilka latek powinieneś mieć z głowy - limit już wyrobiłeś :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz:

przynajmniej do końca roku :wink4:

Opublikowano

Ale gościa pocieszyłaś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 20:01_________________________________________________Poza tym co tam słychać w wielkim świecie seksu i biznesu Pani Basiu :?: :?: :?: :?: :?:

Tak pomyślałem, że zapytam bo ja nie bywam :no: :no: :no::polew:

Opublikowano

Ale gościa pocieszyłaś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:

joke :tongue4:

no niestety bywa i tak... a my jak mieliśmy? ...z przodem wyjechalismy z serwisu

i na pierwszych światłach Stan sie zatrzymał a pan za nim nie :gwizdanie:

w jednym miesiącu :)[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 20:04_________________________________________________przód i tył :embarrassed:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 20:05_________________________________________________

Ale gościa pocieszyłaś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 20:01_________________________________________________Poza tym co tam słychać w wielkim świecie seksu i biznesu Pani Basiu :?: :?: :?: :?: :?:

Tak pomyślałem, że zapytam bo ja nie bywam :no: :no: :no::polew:

to możemy sobie podać rękę :polew: :polew:

Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked: ty też nie bywasz :wallbash: :wallbash: :wallbash: szkoda chętnie dowiedział bym się czegoś fajnego :polew: :polew: a tak to kicha, Kimi też za dużo nie chce opowiadać ( podobno bywa )

eehhhhhhh muszę się kiedyś wybrać w podróż po Polsce :banan1: :banan1: :banan2: :banan2: :boobs: :boobs: :drinks: :drinks: :banan3: :banan3:

Opublikowano

Kimi nie powie bo jest inwigilowany :decayed:

ale może odwiedzicie kiedyś śląsk? :naughty:

ja się do Was wybieram w styczniu :)

Opublikowano

zapraszamy 29.01.2011 :wink4: będzie chyba mała imprezka :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

no ja będę 08.01.

jak Wam się uda jakiegoś małego spocika zorganizować to wpadnę :wink4:

Opublikowano

no to gicio :good:

teraz tylko szczęśliwie doczekajmy konca roku :kox:

Opublikowano

Aloha po raz czwarty dziś :papa:

Oooo, wizyta, czy wizytacja? :naughty: :naughty: :naughty:

A o wizytach w krainie seksu to ja zawsze mogę pogadać... :gwizdanie:

Przy okazji, Adzia, to musiała być niezła trauma - wyjechać naprawionym autem i na dzień dobry zaliczyć strzała w pupę :no:

Opublikowano

wizytacja... będę Wam zaglądać pod maski :polew: :polew:

trauma? ...ja to tam pikuś, ale myślałam ze Stanowi będę szukać psychoanalityka :decayed::kox:

Opublikowano

trauma? ...ja to tam pikuś, ale myślałam ze Stanowi będę szukać psychoanalityka :decayed::kox:

:heat: :heat: :heat: dobrze, że zrobiłem pod maską porządek bo by kicha była :polew: :polew:

Opublikowano

:heat: :heat: :heat: dobrze, że zrobiłem pod maską porządek bo by kicha była :polew: :polew:

to zrób jeszcze porzadek w podłokietniku, bo tam też zajrzę :polew: :polew: