chriss Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Banda widzę że się działo jak mnie tu nie było i impreza się szykuje no i kawalerski jakiś :drunk: sto lat B4rt4s Tomek współczucia będzie dobrze
Bartas Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 kufa zawiodlem sie DJ.... zadnego wierszyka [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 19:29_________________________________________________aaaa.... dziekuje wszystkim
MarianekZg Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 B4rt4s Końskiego zdrowia, Szczerego uśmiechu, Zgrabnego zadu, Generalnie czadu!!! Wsiocho dobrocho ;) ;)
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 B4rt4s Końskiego zdrowia, Szczerego uśmiechu, Zgrabnego zadu, Generalnie czadu!!! Wsiocho dobrocho ;) ;) jest i wierszyk
MarianekZg Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Tomek szczerze współczuję ;( ;( ale tak jak chyba Kimi napisał , na kilka latek powinieneś mieć z głowy - limit już wyrobiłeś :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz:
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Tomek szczerze współczuję ;( ;( ale tak jak chyba Kimi napisał , na kilka latek powinieneś mieć z głowy - limit już wyrobiłeś :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: przynajmniej do końca roku
MarianekZg Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Tomek szczerze współczuję ;( ;( ale tak jak chyba Kimi napisał , na kilka latek powinieneś mieć z głowy - limit już wyrobiłeś :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: przynajmniej do końca roku Ale gościa pocieszyłaś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 20:01_________________________________________________Poza tym co tam słychać w wielkim świecie seksu i biznesu Pani Basiu :?: :?: :?: :?: :?: Tak pomyślałem, że zapytam bo ja nie bywam :no:
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Tomek szczerze współczuję ;( ;( ale tak jak chyba Kimi napisał , na kilka latek powinieneś mieć z głowy - limit już wyrobiłeś :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: przynajmniej do końca roku Ale gościa pocieszyłaś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: joke no niestety bywa i tak... a my jak mieliśmy? ...z przodem wyjechalismy z serwisu i na pierwszych światłach Stan sie zatrzymał a pan za nim nie :gwizdanie: w jednym miesiącu [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 20:04_________________________________________________przód i tył [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 20:05_________________________________________________ Tomek szczerze współczuję ;( ;( ale tak jak chyba Kimi napisał , na kilka latek powinieneś mieć z głowy - limit już wyrobiłeś :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: przynajmniej do końca roku Ale gościa pocieszyłaś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 20:01_________________________________________________Poza tym co tam słychać w wielkim świecie seksu i biznesu Pani Basiu :?: :?: :?: :?: :?: Tak pomyślałem, że zapytam bo ja nie bywam :no: to możemy sobie podać rękę :polew:
MarianekZg Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 :shocked: ty też nie bywasz :wallbash: szkoda chętnie dowiedział bym się czegoś fajnego :polew: a tak to kicha, Kimi też za dużo nie chce opowiadać ( podobno bywa ) eehhhhhhh muszę się kiedyś wybrać w podróż po Polsce :banan1: :banan2: :boobs: :drinks: :banan3:
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Kimi nie powie bo jest inwigilowany ale może odwiedzicie kiedyś śląsk? ja się do Was wybieram w styczniu
MarianekZg Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Kimi nie powie bo jest inwigilowany ale może odwiedzicie kiedyś śląsk? ja się do Was wybieram w styczniu zapraszamy 29.01.2011 będzie chyba mała imprezka :naughty: :naughty:
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 no ja będę 08.01. jak Wam się uda jakiegoś małego spocika zorganizować to wpadnę
MarianekZg Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 co się ma nie udać - zrobi się, zrobi
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 no to gicio teraz tylko szczęśliwie doczekajmy konca roku
Kimi Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Aloha po raz czwarty dziś Kimi nie powie bo jest inwigilowany ale może odwiedzicie kiedyś śląsk? ja się do Was wybieram w styczniu Oooo, wizyta, czy wizytacja? :naughty: A o wizytach w krainie seksu to ja zawsze mogę pogadać... :gwizdanie: Przy okazji, Adzia, to musiała być niezła trauma - wyjechać naprawionym autem i na dzień dobry zaliczyć strzała w pupę
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 wizytacja... będę Wam zaglądać pod maski :polew: trauma? ...ja to tam pikuś, ale myślałam ze Stanowi będę szukać psychoanalityka
MarianekZg Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 wizytacja... będę Wam zaglądać pod maski :polew: trauma? ...ja to tam pikuś, ale myślałam ze Stanowi będę szukać psychoanalityka :heat: dobrze, że zrobiłem pod maską porządek bo by kicha była :polew:
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 wizytacja... będę Wam zaglądać pod maski :polew: trauma? ...ja to tam pikuś, ale myślałam ze Stanowi będę szukać psychoanalityka :heat: dobrze, że zrobiłem pod maską porządek bo by kicha była :polew: to zrób jeszcze porzadek w podłokietniku, bo tam też zajrzę :polew:
Rekomendowane odpowiedzi