MarianekZg Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 wizytacja... będę Wam zaglądać pod maski :polew: trauma? ...ja to tam pikuś, ale myślałam ze Stanowi będę szukać psychoanalityka ale ty się chyba nie dziwisz - ja chyba bym gościa zaszlachtował :baseball: :baseball:
Kimi Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 wizytacja... będę Wam zaglądać pod maski :polew: A, spoko... Nic nie cieknie...
MarianekZg Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 w podłokietniku to zawsze był porządek tam tylko przedłużenie ręki i gumy :wink4:
Kimi Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 w podłokietniku to zawsze był porządek tam tylko przedłużenie ręki i gumy :wink4: :blink:
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 wizytacja... będę Wam zaglądać pod maski :polew: trauma? ...ja to tam pikuś, ale myślałam ze Stanowi będę szukać psychoanalityka ale ty się chyba nie dziwisz - ja chyba bym gościa zaszlachtował :baseball: :baseball: yyyy... pewnie chętnie by to zrobił, gdyby to nie był jego ojciec :polew:
MarianekZg Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 dla ścisłości, do żucia gumy :gwizdanie: bo tamtych nie używam - wolę bez :naughty: :polew:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 20:47_________________________________________________ :shocked: :shocked: ojciec :shocked: :shocked: to już nie mieli się gdzie spotkać :polew:
Kimi Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 wizytacja... będę Wam zaglądać pod maski :polew: trauma? ...ja to tam pikuś, ale myślałam ze Stanowi będę szukać psychoanalityka ale ty się chyba nie dziwisz - ja chyba bym gościa zaszlachtował :baseball: :baseball: yyyy... pewnie chętnie by to zrobił, gdyby to nie był jego ojciec :polew: Osz w pupę jeża, trauma podwójna Mario, ale mnie takie informacje, czy Ty wolisz z czy bez są DO NICZEGO NIE POTRZEBNE :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 podrzucił go do serwisu po furacza, a potem jak wracali zagapił się na dupeczki na skrzyżowaniu i bach :gwizdanie: życie...
Kimi Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 zagapił się na dupeczki na skrzyżowaniu :gwizdanie: Już go lubię :naughty:
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 zagapił się na dupeczki na skrzyżowaniu :gwizdanie: Już go lubię :naughty: mojego teścia?
MarianekZg Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Kimi potrzebne, nie potrzebne - jak kiedyś będziesz potrzebował pilnie na jakimś spocie to już wiesz ze ja na pewno nie będę miał :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Kimi potrzebne, nie potrzebne - jak kiedyś będziesz potrzebował pilnie na jakimś spocie to już wiesz ze ja na pewno nie będę miał :polew: :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Kimi potrzebne, nie potrzebne - jak kiedyś będziesz potrzebował pilnie na jakimś spocie to już wiesz ze ja na pewno nie będę miał :polew: :polew: Na spocie to raczej nie bardzo, no bo niby po co? No chyba, że wpadniesz z tymi obiecanymi koleżankami A 29 stycznia - to się zaopatrzę, jakby coś wtedy ten tego, wiesz, zgłoś się do mnie - wezmę na zapas :tongue4: [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 20:56_________________________________________________ zagapił się na dupeczki na skrzyżowaniu :gwizdanie: Już go lubię :naughty: mojego teścia? No nie wiem, ale jak się ogląda za dupeczkami - znaczy jest w porzo :polew:
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Kimi potrzebne, nie potrzebne - jak kiedyś będziesz potrzebował pilnie na jakimś spocie to już wiesz ze ja na pewno nie będę miał :polew: :polew: Na spocie to raczej nie bardzo, no bo niby po co? No chyba, że wpadniesz z tymi obiecanymi koleżankami A 29 stycznia - to się zaopatrzę, jakby coś wtedy ten tego, wiesz, zgłoś się do mnie - wezmę na zapas :tongue4: yyyy... jak to było ? 'izunia' .... 'izabella'
MarianekZg Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Kimi jak tam z konkursem "Girl of the day" ???[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 21:03_________________________________________________Jak by co to chciałem zgłosić kandydaturę mojej koleżanki z dzielni zdjęcie robione latem u wujka na wsi
Kimi Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Kimi potrzebne, nie potrzebne - jak kiedyś będziesz potrzebował pilnie na jakimś spocie to już wiesz ze ja na pewno nie będę miał :polew: :polew: Na spocie to raczej nie bardzo, no bo niby po co? No chyba, że wpadniesz z tymi obiecanymi koleżankami A 29 stycznia - to się zaopatrzę, jakby coś wtedy ten tego, wiesz, zgłoś się do mnie - wezmę na zapas :tongue4: yyyy... jak to było ? 'izunia' .... 'izabella' Yyyy... detale.... takie tam.... :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 21:07_________________________________________________ Kimi jak tam z konkursem "Girl of the day" ???[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 21:03_________________________________________________Jak by co to chciałem zgłosić kandydaturę mojej koleżanki z dzielni zdjęcie robione latem u wujka na wsi Czy wujek przyjmuje gości w lato ? :polew: To ja się juz chciałem zapisać :decayed:
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 ja uciekam dobrej nocki wszystkim
MarianekZg Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Wiem wiem - jutro dryndnę do tego wuja i zarezerwuję dwa pokoje w któryś weekend w lato - kobitom powiemy, że jedziemy na szkolenie - ty ze swojej firmy i ja ze swojej :wink4: [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 21:12_________________________________________________ ja uciekam dobrej nocki wszystkim
Kimi Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Wiem wiem - jutro dryndnę do tego wuja i zarezerwuję dwa pokoje w któryś weekend w lato - kobitom powiemy, że jedziemy na szkolenie - ty ze swojej firmy i ja ze swojej :wink4: [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 21:12_________________________________________________ ja uciekam dobrej nocki wszystkim Dobry patent z tym szkoleniem :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 21:14_________________________________________________ Włączcie sobie http://tv.audi.com/#/01 Leci prezentacja nowego Audi A6. :slina: :slina: Kosmos...
Rekomendowane odpowiedzi