Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wizytacja... będę Wam zaglądać pod maski :polew: :polew:

trauma? ...ja to tam pikuś, ale myślałam ze Stanowi będę szukać psychoanalityka :decayed::kox:

ale ty się chyba nie dziwisz - ja chyba bym gościa zaszlachtował :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:blink:

A, spoko... :heat:

Nic nie cieknie... :naughty:

Opublikowano

w podłokietniku to zawsze był porządek :wink4: tam tylko przedłużenie ręki i gumy :wink4: :wink4:

Opublikowano

w podłokietniku to zawsze był porządek :wink4: tam tylko przedłużenie ręki i gumy :wink4: :wink4:

:blink: :blink: :blink:

Opublikowano

trauma? ...ja to tam pikuś, ale myślałam ze Stanowi będę szukać psychoanalityka :decayed::kox:

ale ty się chyba nie dziwisz - ja chyba bym gościa zaszlachtował :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:

yyyy... pewnie chętnie by to zrobił, gdyby to nie był jego

ojciec :polew: :polew: :polew::embarrassed:

Opublikowano

dla ścisłości, do żucia gumy :gwizdanie: bo tamtych nie używam - wolę bez :naughty: :naughty: :naughty::polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 20:47_________________________________________________ :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: ojciec :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

to już nie mieli się gdzie spotkać :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

yyyy... pewnie chętnie by to zrobił, gdyby to nie był jego

ojciec :polew: :polew: :polew::embarrassed:

Osz w pupę jeża, trauma podwójna :no:

Mario, ale mnie takie informacje, czy Ty wolisz z czy bez są DO NICZEGO NIE POTRZEBNE :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

podrzucił go do serwisu po furacza, a potem jak wracali

zagapił się na dupeczki na skrzyżowaniu i bach :gwizdanie:

życie... :kox:

Opublikowano

zagapił się na dupeczki na skrzyżowaniu :gwizdanie:

Już go lubię :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

mojego teścia? :mysli:

Opublikowano

Kimi potrzebne, nie potrzebne - jak kiedyś będziesz potrzebował pilnie na jakimś spocie to już wiesz ze ja na pewno nie będę miał :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Kimi potrzebne, nie potrzebne - jak kiedyś będziesz potrzebował pilnie na jakimś spocie to już wiesz ze ja na pewno nie będę miał :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Na spocie to raczej nie bardzo, no bo niby po co? :mysli:

No chyba, że wpadniesz z tymi obiecanymi koleżankami :cool1:

A 29 stycznia - to się zaopatrzę, jakby coś wtedy ten tego, wiesz, zgłoś się do mnie - wezmę na zapas :tongue4: :tongue4: :tongue4:

[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 20:56_________________________________________________

mojego teścia? :mysli:

No nie wiem, ale jak się ogląda za dupeczkami - znaczy jest w porzo :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A 29 stycznia - to się zaopatrzę, jakby coś wtedy ten tego, wiesz, zgłoś się do mnie - wezmę na zapas :tongue4: :tongue4: :tongue4:

yyyy... jak to było ? 'izunia' .... 'izabella' :mysli:

Opublikowano

Kimi jak tam z konkursem "Girl of the day" ???[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 21:03_________________________________________________Jak by co to chciałem zgłosić kandydaturę mojej koleżanki z dzielni :naughty:

gotd_979_20091021_03_001.jpg

zdjęcie robione latem u wujka na wsi :wink4:

Opublikowano

yyyy... jak to było ? 'izunia' .... 'izabella' :mysli:

Yyyy... detale.... takie tam.... :gwizdanie:

[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 21:07_________________________________________________

Kimi jak tam z konkursem "Girl of the day" ???[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 21:03_________________________________________________Jak by co to chciałem zgłosić kandydaturę mojej koleżanki z dzielni :naughty:

gotd_979_20091021_03_001.jpg

zdjęcie robione latem u wujka na wsi :wink4:

Czy wujek przyjmuje gości w lato ? :polew: :polew: :polew:

To ja się juz chciałem zapisać :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

ja uciekam :papa: dobrej nocki wszystkim :wink4:

Opublikowano

:papa:

Opublikowano

Wiem wiem - jutro dryndnę do tego wuja i zarezerwuję dwa pokoje w któryś weekend w lato - kobitom powiemy, że jedziemy na szkolenie - ty ze swojej firmy i ja ze swojej :wink4: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 21:12_________________________________________________

:wink4:

Opublikowano

Wiem wiem - jutro dryndnę do tego wuja i zarezerwuję dwa pokoje w któryś weekend w lato - kobitom powiemy, że jedziemy na szkolenie - ty ze swojej firmy i ja ze swojej :wink4: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 21:12_________________________________________________

:wink4:

Dobry patent z tym szkoleniem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 21:14_________________________________________________

Włączcie sobie http://tv.audi.com/#/01

Leci prezentacja nowego Audi A6. :slina: :slina: :slina: :slina:

Kosmos...