Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od tej bidy im odpierdala juz :przebiegly: :przebiegly:

Nie kracz, bo i u nas może tak byc :D

I będziemy dęsować w Łagiewnikach do "umc umc" z auta :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra Kimi lece w kokonik wreszcie odespac te mrozy i sniegi :gwizdanie:

Opublikowano

Dobra Kimi lece w kokonik wreszcie odespac te mrozy i sniegi :gwizdanie:

:papa:

Śpij dobrze :naughty:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 22:22_________________________________________________

No i sam zostałem? :mysli:

Opublikowano

Ja jestem;) ---> Stanowczo za dobrym kuligiem. Nie mówcie mi tylko, że zimno, etc - trasa jesto do wyznaczenia, czy to po Popiołach, czy po Rydzynach - potrzebny ktoś do ciągnięcia i jak znam życie, będzie to A4, a nie konie, to tego sanki, jakieś kiełbaski, ognisko, etc;D

Opublikowano

Ja jestem;) ---> Stanowczo za dobrym kuligiem. Nie mówcie mi tylko, że zimno, etc - trasa jesto do wyznaczenia, czy to po Popiołach, czy po Rydzynach - potrzebny ktoś do ciągnięcia i jak znam życie, będzie to A4, a nie konie, to tego sanki, jakieś kiełbaski, ognisko, etc;D

:good: :good: :good: najlepiej jakieś mocne Quattro :decayed:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 23:10_________________________________________________oczywiście do ciągnięcia :naughty:
Opublikowano

ja też jestem :decayed: pykam sobie :wink4: no no ten kulig, kiełbaski, wpadną dupeczki :naughty: :naughty: :polew: :polew: :good: :good: napijemy się wódeczki :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

1400 stron minęło, jak jeden dzieeeeeń.... :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks::yeee: :yeee: :yeee: :yeee:

Opublikowano

oby się kulig udał...PYK!

Opublikowano

Wyobraźcie sobie...

Kulig z prawdziwego zdarzenia, do tego przyśpiewki, wódeczka, pochodnie, potem ognisko z kiełbaskami i może gitarą (jeśli nikt nie gra, to trudno - przywiozę keyboard i będę na nim śmigał;p), do tego mróz, śnieżek, las....Ach....

Opublikowano

A ja sobie wyrezałem nową tapetkę :gwizdanie:

przeleciało jak z pi...y strzelił :wink4: Kimi pykasz ???

:no:

Gardło mnie zaczęło boleć coś :confused4:

Ale za to bawię się w grafika :naughty:

I wyrezałem takie dwie tapetki:

tapeta_AP_2.jpg

tapeta_CT_1.jpg

:tongue4:

[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 23:54_________________________________________________

Drugą mam na pulpicie :wink4:

Opublikowano

Mario popieram 2 :good:

Opublikowano

dla mnie propozycja nr 2 :slina: :slina: :good: :good:

Dzięki :naughty:

Jak coś - możecie brać :tongue4:

Opublikowano

Kimi jak będzie ci się nudziło to możesz wyrezać jakąś fajną tapetkę z b7 lub b8 w avancie - pozostawiam tobie wygląd tego projektu :wink4: :wink4: :cool1: :cool1:

Opublikowano

Dobra, Panowie, ja się bedę żegnał :papa:

Miłej i oczywiście stosunkowo udanej nocki :sexinbed::naughty:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 00:10_________________________________________________

Kimi jak będzie ci się nudziło to możesz wyrezać jakąś fajną tapetkę z b7 lub b8 w avancie - pozostawiam tobie wygląd tego projektu :wink4: :wink4: :cool1: :cool1:

Oki, jutro pokombinuję :good:

Opublikowano

to i mnie się wypada pozegnać - wypykałem, co było - idę w kokon;)

Opublikowano
:siema: co wy jeszcze spicie :shocked::tongue4: