Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heheheh kurde takiego kalendarza to bym nie kupil :P

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heheheh kurde takiego kalendarza to bym nie kupil :P

ja sobie zrobie vinyl na maske samochodu z tym zdjeciem i podpisze pussy vagon :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

FAT Pyssy Bang Buss

Opublikowano

KV

Do sypialni, w momencie zakładania przez tatę prezerwatywy, bezceremonialnie wkracza mały Jasio. Żeby ukryć swój stan, tata udając, że niby nic się nie dzieje schyla się i szuka czegoś pod łóżkiem. Co robisz? - pyta Jasio A szukam kota - odpowiada tatuś. I co, będziesz go ruchał?!

[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 14:36_________________________________________________aaa i jeszcze to

http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,8844485,Akcja_na_FB__Karny_kut____za_ch____parkowanie,,ga.html

Opublikowano

Siemano.

Ano, niech będzie, że skrzaty. Jak ich zwał, tak ich zwał - cioty i tyle :thumbdown:

chriss, no laseczki pierwsza klasa :good: :good: :good:

[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 15:16_________________________________________________

Dajemy cynk Kolegom (i Koleżankom :naughty: ) ze Skierniewic, Kutna i reszty województwa, że jest impreza 29.01 ? :mysli:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 15:23_________________________________________________

Dobra, zjadłem, muszę wracać do pracy :disgust:

Opublikowano

Siemano.

Ano, niech będzie, że skrzaty. Jak ich zwał, tak ich zwał - cioty i tyle :thumbdown:

chriss, no laseczki pierwsza klasa :good: :good: :good:

[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 15:16_________________________________________________

Dajemy cynk Kolegom (i Koleżankom :naughty: ) ze Skierniewic, Kutna i reszty województwa, że jest impreza 29.01 ? :mysli:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 15:23_________________________________________________

Dobra, zjadłem, muszę wracać do pracy :disgust:

no jaha ze dajemy juz byli :decayed: wiedza czego sie spodziewac :gwizdanie:
Gość SpongeBob
Opublikowano

ja to mam szczescie ostatnio, zglaszalem szkode w czwartek. Dzwonie do warty zeby dowiedziec sie kiedy przyjdzie rzeczoznawca a kobitka mi mowi ze w ogole nie ma mojej szkody zarejestrowanej[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 22:04_________________________________________________mam pytanie i proszę o opinie jak myślicie czy jak już musze kupić lampe to brac taka jaka jest czy z ledami takimi jak jest w b8

Opublikowano

a lampy od B8 podejdą do B7 :mysli:

Gość SpongeBob
Opublikowano

nie ale mozna kupic do b7 bardzo podobne jak w b8 tylko pytanie czy to w ogole jest sens jak np po roku czy dwoch bede musial na orginalne

Opublikowano

Siemanko :papa:

Co tu taka cisza? :mysli:

nie ale mozna kupic do b7 bardzo podobne jak w b8 tylko pytanie czy to w ogole jest sens jak np po roku czy dwoch bede musial na orginalne

A czemu będziesz musiał na oryginalne? :mysli:

Opublikowano

Bierz oryginały,a tak wogóle to wszystkie części bierz oryginalne z serwisu :good:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 22:46_________________________________________________przy sprzedaży nie będzie komplikacji[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 22:47_________________________________________________ale to jest tylko moje zdanie :wink4:

Gość SpongeBob
Opublikowano

myśle nad tym intensywnie:) ale ceny to oni naprawdę mają nie wiem skąd, jak się pytałem to włos się na głowie jeży

Opublikowano

jeżeli ty nie płacisz tylko z czyjegoś oc to tylko wszystko w oryginale,chyba ze to z twojej kieszeni to już tak by było nie za drogo i dobrze :wink4:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 22:57_________________________________________________pogadaj z kimś kto się zna na usuwaniu szkód to ci doradzi,podobno jest ktoś u nas na forum

Opublikowano

ja tam bym bral ledy :):hi:

Opublikowano

Tomek, nie zrozumiałes mnie chyba - czemu po roku albo dwóch będziesz musiał zmieniać znów na oryginalne? :mysli:

Gość SpongeBob
Opublikowano

Tomek, nie zrozumiałes mnie chyba - czemu po roku albo dwóch będziesz musiał zmieniać znów na oryginalne? :mysli:

bo jak chciał bym kupić np te co pokazałem to żeby nie było że okażą się jakąś kiszką i będą do wyrzucenia. Dobra nie ma co roztrząsać niech ten dziad najpierw przyjdzie

Opublikowano

bo jak chciał bym kupić np te co pokazałem to żeby nie było że okażą się jakąś kiszką i będą do wyrzucenia. Dobra nie ma co roztrząsać niech ten dziad najpierw przyjdzie

Aaa, no widzisz, w tym sensie, że będą do doopy świecić :decayed:

Teraz kumam :good:

No to chyba też bym nie kombinował i brał ori.[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:09_________________________________________________

Rozwaliły mnie te dwa demoty :

http://demotywatory.pl/2430603/W-szkole-nawet-glebsze-myslenie

http://demotywatory.pl/2433894/Tato-Tato

:nabijasie: