Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 bez biadolenia... jest dobrze tylko z dostępnością gorzej..... A robię nie dla siebie tylko dla swojego klienta...
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 bez biadolenia... jest dobrze tylko z dostępnością gorzej..... A robię nie dla siebie tylko dla swojego klienta... Czyli dla siebie, w sensie kasa dla Ciebie
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 a jak sie firma zwie ?? znaczy Twoja
Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 bez biadolenia... jest dobrze tylko z dostępnością gorzej..... A robię nie dla siebie tylko dla swojego klienta... Czyli dla siebie, w sensie kasa dla Ciebie Nom tak.... wiadomo.. jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi... [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 10:36_________________________________________________Zmiana tematu. Chyba zapomnieliście, że jestem nieśmiały.... :> jakiś agent Tomek z CBA na forum jest... czy co....
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Chyba zapomnieliście, że jestem nieśmiały.... To chyba TY zapomniałeś Nie ma agentów, spoko, sami swoi Ja też jestem nieśmiały, wierz mi, na żywo już nie jestem taki kozak, jak tu :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 jak to jest że ujawniłeś się dopiero po dwóch latach od rejestracji konta Panton?
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 jak to jest że ujawniłeś się dopiero po dwóch latach od rejestracji konta Panton? uuaaa nie ma opierdalania sieeee
Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Adrenalina ....... nie pisałem nic wcześniej.... (?) i tak wyszło.... czas szybko leci.
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 dobra, to jeszcze standardowe pytanie o nick i daję Ci spokój - jaka jest jego geneza ?
Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 dobra, to jeszcze standardowe pytanie o nick i daję Ci spokój - jaka jest jego geneza ? Tak od razu chcesz wszystko wiedzieć? Nic z tego... przyjedziesz na spota to Ci opowiem.... nie ma lekko...
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 dobra, to jeszcze standardowe pytanie o nick i daję Ci spokój - jaka jest jego geneza ? Tak od razu chcesz wszystko wiedzieć? Nic z tego... przyjedziesz na spota to Ci opowiem.... nie ma lekko... heheh niesmialy sie znalazl hehhehee Basia ma troche daleko
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 dobra, to jeszcze standardowe pytanie o nick i daję Ci spokój - jaka jest jego geneza ? Tak od razu chcesz wszystko wiedzieć? Nic z tego... przyjedziesz na spota to Ci opowiem.... nie ma lekko... no patrz, jaki spryciarz to tylko nick, a nie wszystko... ale oki, jestem u Was 08.01. zorganizujecie jakiegoś spocisza?
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Muszę się zwijać, bo szefo dotarł Ale zaraz będę miał przerwę, to wrócę
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 dobra, to jeszcze standardowe pytanie o nick i daję Ci spokój - jaka jest jego geneza ? Tak od razu chcesz wszystko wiedzieć? Nic z tego... przyjedziesz na spota to Ci opowiem.... nie ma lekko... no patrz, jaki spryciarz to tylko nick, a nie wszystko... ale oki, jestem u Was 08.01. zorganizujecie jakiegoś spocisza? ;( ;( ;( nie bedzie mnie
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 nie moglas kiedys indziej no wtedy sie miajam z Miskami na trasie do zakopca swoja droga Mario podeslal mi mms z 20 butelkami wodki i tekstem ze moze starczy do 3 stycznia
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 nie moglas kiedys indziej no wtedy sie miajam z Miskami na trasie do zakopca swoja droga Mario podeslal mi mms z 20 butelkami wodki i tekstem ze moze starczy do 3 stycznia
Rekomendowane odpowiedzi