Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Kimi kluczyki sa w @#$@#$@# zaj#@$@#$@ :slina: :slina: No ja to wiem, ale weź to wytłumacz Pantonowi :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 16:28_________________________________________________ :polew: :polew:
Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Po cichu liczę, że po drodze nic się nie urodzi i dojadę...
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Po cichu liczę, że po drodze nic się nie urodzi i dojadę... Eeee... Ale gdzie dojedziesz?
Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 BTW, 29 stycznia jest biba wojewódzka.
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Nie no, biba jest u nas, w Łodzi Dojechać będą musieli chłopaki ze Skierniewic, Kutna, Radomska i okolic A wybierają się, wybierają [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 16:34_________________________________________________ Aha, no i bez autek, chyba, że nie pijesz :gwizdanie:
Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Jak jest okazja to piję.... a okazja jest...
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Jak jest okazja to piję.... a okazja jest... I już Cię lubię :kox: :kox: A polubię jeszcze bardziej, jak zapodasz fotę z typem :naughty: Bo odbiegasz od tematu :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 To teraz coś dla kontrastu. Panton, to jest moja i Seby jedna z "ulubienic" [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 16:10_________________________________________________ Ehhh, gdyby na miejscu tego banana mógł być mój.... :naughty: :naughty: :naughty: ...banan. no daj spokój ... nie wiem czy to ta sama, ale na pierwszej focie fatalna :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Anetka fatalna? [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 16:46_________________________________________________Nie no, bez jaj
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 no dobra, nie znam to nie oceniam ... ale fota do doopy wygląda mega niekorzystnie :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 no potwierdziłeś - nie mój typ No to dawaj swój :naughty: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 16:50_________________________________________________Tylko jakiś gejów tu proszę nie wklejać i nie zaśmiecać wątku
Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Anetka fatalna? Może nie fatalna ale nic super.... tak jak wcześniej napisałem "nie mój typ".
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 jak już tak czarnulki preferujesz, to ta ma słodszą buźkę
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 jak już tak czarnulki preferujesz, to ta ma słodszą buźkę :slina: :slina: :slina: Eeeee....... :slina: :slina: :slina:
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Panton, nie słuchaj Kimi'ego Spotykamy się przecież po to, by wymienić poglądy stricte motoryzacyjne w miłym gronie, zapoznać nowe osoby, jak również uraczyć się przy tym wszystkim łykiem piwa. Nieprawdaż?
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Panton, nie słuchaj Kimi'ego Spotykamy się przecież po to, by wymienić poglądy stricte motoryzacyjne w miłym gronie, zapoznać nowe osoby, jak również uraczyć się przy tym wszystkim łykiem piwa. Nieprawdaż? :laghing2: poglądy motoryzacyjne
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Panton, nie słuchaj Kimi'ego Spotykamy się przecież po to, by wymienić poglądy stricte motoryzacyjne w miłym gronie, zapoznać nowe osoby, jak również uraczyć się przy tym wszystkim łykiem piwa. Nieprawdaż? A czy ja mam na myśli COKOLWIEK INNEGO? :naughty: Dobra, spadam na kwadrat Panton, jak dojadę do domu, to chciałbym już zobaczyć ten Twój typ :naughty: :naughty: Wskazówka: masz jakieś 60 minut :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Czas start. :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Panton, nie słuchaj Kimi'ego Spotykamy się przecież po to, by wymienić poglądy stricte motoryzacyjne w miłym gronie, zapoznać nowe osoby, jak również uraczyć się przy tym wszystkim łykiem piwa. Nieprawdaż? A czy ja mam na myśli COKOLWIEK INNEGO? :naughty: Dobra, spadam na kwadrat Panton, jak dojadę do domu, to chciałbym już zobaczyć ten Twój typ :naughty: :naughty: Wskazówka: masz jakieś 60 minut :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Czas start. :polew: :polew: Kimi nie czytasz ze zrozumieniem ... Panton jak domniemam nie miał na myśli wklejania jakiś kukiełek na forum :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi