Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Panton, nie słuchaj Kimi'ego Spotykamy się przecież po to, by wymienić poglądy stricte motoryzacyjne w miłym gronie, zapoznać nowe osoby, jak również uraczyć się przy tym wszystkim łykiem piwa. Nieprawdaż?
chriss Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Do ruszającego z przystanku autobusu podbiega mężczyzna, krzycząc: - Ludzie, zatrzymajcie ten autobus, bo się spóźnię do pracy! - Panie kierowco - wołają pasażerowie - niech pan stanie! Jeszcze ktoś chce wsiąść! Kierowca zatrzymuje autobus, mężczyzna zadowolony wsiada i z ulgą mówi: - No, nie spóźniłem się... Bilety do kontroli proszę! :polew:
Bartas Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 no Chriss starszego kawalu odkopac nie mogles
klysek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Basiulka kochanie kiedy obejrzymy film z ogolniaka dzisiaj gadalem z Bartem chyba meeting :drunk: bo caly tydzien laby ma :decayed:
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Dziubaski, to dla Was :good: :good: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 18:20_________________________________________________ I moja "skromna" odpowiedź, żeby nie było :gwizdanie: Witam,Dziękuję serdecznie za podziękowania, zostały już zamieszczone na forum internetowym A4 Klubu. Proszę przekazać wszystkim dzieciakom oraz pracownikom DMD życzenia wszelkiej pomyślności w Nowym Roku, duuuużo radości i usmiechu na co dzień Zapewniam, że w miarę swoich skromnych możliwości łódzka grupa Audi A4 Klub Polska postara się jeszcze nie raz zapewnić Pani wychowankom szczęśliwe i radosne chwile. Z wyrazami szacunku, Rafał "Kimi" Janicki Audi A4 Klub Polska Dnia 2010-12-28, wto o godzinie 13:51 +0100, awysta[xxx]poczta.onet.pl pisze: > Na Pana ręce przesyłam (w załączniku) serdeczne podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili się do radości naszych dzieci. Bardzo, bardzo dziękuję i życzę wszystkim Członkom Klubu Audi A4 Szczęśliwego Nowego Roku. > Pozdrawiam. Anna Wysocka - Stasiak
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 HALO ŻYJETA W TEJ ŁODZI :naughty: :wink4: :decayed: :polew:
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 HALO ŻYJETA W TEJ ŁODZI :naughty: :wink4: :decayed: :polew: Widzę, że już "odpoczywacie" :polew: :polew:
rem1k Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 HALO ŻYJETA W TEJ ŁODZI :naughty: :wink4: :decayed: :polew: nic się nie dzieje... marazm btw. jakby kogoś interesowało posiadam VCDS 805.1
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 cholerka widzę, że troszkę się dzieje na"łódźkim" :kox: :kox:
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 cholerka widzę, że troszkę się dzieje na"łódżkim" :kox: :kox: Jak się cofniesz ze dwie strony, to dupeczki są fajne :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 cholerka widzę, że troszkę się dzieje na"łódżkim" :kox: :kox: Jak się cofniesz ze dwie strony, to dupeczki są fajne :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hehehehe właśnie cofałem :good: :good: twoje tj. wasze typy jak najbardziej ok :good: :good: jak znajdziesz chwilkę to mnie poznaj z tą laską :naughty: :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 18:52_________________________________________________dobra idę PYK-nąć :naughty: :naughty: :naughty: :drunk: :drunk:
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Basiulka kochanie kiedy obejrzymy film z ogolniaka dzisiaj gadalem z Bartem chyba meeting :drunk: bo caly tydzien laby ma :decayed: Kłysiu, drobiazgu mój najsłodszy, nie mam obecnie czasu na rezanie filmu ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na przełomie marca/kwietnia rzucam pracę więc bede miala jakies dwa miesiace na tworzenie
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na przełomie marca/kwietnia rzucam pracę Wróżka wywróżyła Ci szóstkę w totka? :naughty:
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na przełomie marca/kwietnia rzucam pracę Wróżka wywróżyła Ci szóstkę w totka? :naughty: nie... lekarz wywróżył mi dzidziusia
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na przełomie marca/kwietnia rzucam pracę Wróżka wywróżyła Ci szóstkę w totka? :naughty: nie... lekarz wywróżył mi dzidziusia :shocked: :shocked: :good: :good: :good: :good: GRATULACJE !!!!!!!!!! :naughty: :naughty:
chriss Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na przełomie marca/kwietnia rzucam pracę Wróżka wywróżyła Ci szóstkę w totka? :naughty: nie... lekarz wywróżył mi dzidziusia :shocked: :shocked: :good: :good: :good: :good: GRATULACJE !!!!!!!!!! :naughty: :naughty: Basiu ja też gratuluje
Rekomendowane odpowiedzi