Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieki chłopaki :)

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na przełomie marca/kwietnia rzucam pracę

Wróżka wywróżyła Ci szóstkę w totka? :naughty: :naughty: :naughty:

nie... lekarz wywróżył mi dzidziusia :kox:

siostra Basia bedzie miala male Stanleye :decayed: GRTAULACJE siostra :good::dance::decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 19:53_________________________________________________Misiek jak oprozni bateria ta co wyslal w mms to do przyszlej gwiZdki bedzie pijany chodzil :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano
ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na przełomie marca/kwietnia rzucam pracę

siostra Basia bedzie miala male Stanleye :decayed: GRTAULACJE siostra :good::dance::decayed: :decayed: :decayed:

na razie nic nie zapowiada więcej niż jednego :cool1:

Opublikowano

:notworthy: :notworthy: :notworthy::thumbup: :thumbup: :thumbup::dance: :dance: :dance::kwiatek::radocha::brawo:

GRATULACJE :)

Opublikowano

albo Stanlejki :naughty:

Opublikowano

siostra Basia bedzie miala male Stanleye :decayed: GRTAULACJE siostra :good::dance::decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 19:53_________________________________________________Misiek jak oprozni bateria ta co wyslal w mms to do przyszlej gwiZdki bedzie pijany chodzil :decayed: :decayed: :decayed:

Misiek to chyba z rozdzielnika wysyłal bo ja też dostalam :kox:

Opublikowano

Misiek to chyba z rozdzielnika wysyłal bo ja też dostalam :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Wytrzeźwieje jak zobaczy rachunek :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 19:56_________________________________________________

Miśki, żyjeta? :decayed: :decayed: :decayed:

Kacha, widzę Cie :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

lukam lukam ale mi nie dają, muzę chcą zapodawać :kox: :kox: :kox: :kox:

ale już chrzest bojowy przeszłam, caaaaała w śniegu i wygłupy na całego :evil:

zostało jeszcze 20 szt 0,7l :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 20:38_________________________________________________a było 25 szt 0.7l :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 20:39_________________________________________________już tęsknię za WAMI :giveheart: :giveheart: :giveheart:

Opublikowano

lukam lukam ale mi nie dają, muzę chcą zapodawać :kox: :kox: :kox: :kox:

ale już chrzest bojowy przeszłam, caaaaała w śniegu i wygłupy na całego :evil:

zostało jeszcze 20 szt 0,7l :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 20:38_________________________________________________a było 25 szt 0.7l :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 20:39_________________________________________________już tęsknię za WAMI :giveheart: :giveheart: :giveheart:

Spoko, nie pękaj, my za Wami też, ale urlop to urlop - baw się, odpoczywaj, niczym się nie martw :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

i wypij za nas a pozniej zrobimy zmiane :D

Opublikowano

spoko spoko :D tez dajemy rade :D

Opublikowano

BRAWO!! Moje gratulacje!! :good:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 21:09_________________________________________________

btw. jakby kogoś interesowało posiadam VCDS 805.1

możesz coś więcej napisać...(?)

Opublikowano

WTF. VCDS 805.1 :blink:

Opublikowano

vag ?? albo jakas nowa etka :P

Opublikowano

VCDS 805.1 - nowszy VAG obsługujący całą grupe aut z koncernu Vaga biegający po szynie Can

Opublikowano

Dałoby radę zrobić skana? (B7 jedzie tylko po CANie a dzisiaj zapaliła się kontrolka check motor (taka żółta ikonka silnika) i podczas jazdy nie zgasła ;( .... więc zaczęło mnie to martwić/zastanawiać i bym profilaktycznie sprawdzić co sypie w logach...) da radę się dogadać? :mysli:

Opublikowano

VCDS 805.1 - nowszy VAG obsługujący całą grupe aut z koncernu Vaga biegający po szynie Can

A starsze modele też tym polecisz? :mysli:

Opublikowano

Kimi do naszych to mlotek,srubstak i do przodu :kox:

no i musze sie jeszcze pochwalic ze do konca tygodnia wolne :D

Opublikowano

Kimi do naszych to mlotek,srubstak i do przodu :kox:

no i musze sie jeszcze pochwalic ze do konca tygodnia wolne :D

Bez przesady :cool1: