klysek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na przełomie marca/kwietnia rzucam pracę Wróżka wywróżyła Ci szóstkę w totka? :naughty: nie... lekarz wywróżył mi dzidziusia siostra Basia bedzie miala male Stanleye GRTAULACJE siostra :decayed: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 19:53_________________________________________________Misiek jak oprozni bateria ta co wyslal w mms to do przyszlej gwiZdki bedzie pijany chodzil :decayed:
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na przełomie marca/kwietnia rzucam pracę Wróżka wywróżyła Ci szóstkę w totka? :naughty: nie... lekarz wywróżył mi dzidziusia siostra Basia bedzie miala male Stanleye GRTAULACJE siostra :decayed: na razie nic nie zapowiada więcej niż jednego
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na przełomie marca/kwietnia rzucam pracę Wróżka wywróżyła Ci szóstkę w totka? :naughty: nie... lekarz wywróżył mi dzidziusia :notworthy: :thumbup: :dance: GRATULACJE
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na przełomie marca/kwietnia rzucam pracę Wróżka wywróżyła Ci szóstkę w totka? :naughty: nie... lekarz wywróżył mi dzidziusia siostra Basia bedzie miala male Stanleye GRTAULACJE siostra :decayed: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 19:53_________________________________________________Misiek jak oprozni bateria ta co wyslal w mms to do przyszlej gwiZdki bedzie pijany chodzil :decayed: Misiek to chyba z rozdzielnika wysyłal bo ja też dostalam
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na przełomie marca/kwietnia rzucam pracę Wróżka wywróżyła Ci szóstkę w totka? :naughty: nie... lekarz wywróżył mi dzidziusia siostra Basia bedzie miala male Stanleye GRTAULACJE siostra :decayed: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 19:53_________________________________________________Misiek jak oprozni bateria ta co wyslal w mms to do przyszlej gwiZdki bedzie pijany chodzil :decayed: Misiek to chyba z rozdzielnika wysyłal bo ja też dostalam :polew: :polew: Wytrzeźwieje jak zobaczy rachunek :naughty: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 19:56_________________________________________________ Miśki, żyjeta? :decayed: Kacha, widzę Cie :tongue4:
kachnazgierz Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 lukam lukam ale mi nie dają, muzę chcą zapodawać :kox: :kox: ale już chrzest bojowy przeszłam, caaaaała w śniegu i wygłupy na całego zostało jeszcze 20 szt 0,7l :kox: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 20:38_________________________________________________a było 25 szt 0.7l :evil: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 20:39_________________________________________________już tęsknię za WAMI :giveheart:
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 lukam lukam ale mi nie dają, muzę chcą zapodawać :kox: :kox: ale już chrzest bojowy przeszłam, caaaaała w śniegu i wygłupy na całego zostało jeszcze 20 szt 0,7l :kox: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 20:38_________________________________________________a było 25 szt 0.7l :evil: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 20:39_________________________________________________już tęsknię za WAMI :giveheart: Spoko, nie pękaj, my za Wami też, ale urlop to urlop - baw się, odpoczywaj, niczym się nie martw :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 i wypij za nas a pozniej zrobimy zmiane
kachnazgierz Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 mówisz i masz chyba nas nie przebijesz
Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to na przełomie marca/kwietnia rzucam pracę Wróżka wywróżyła Ci szóstkę w totka? :naughty: nie... lekarz wywróżył mi dzidziusia BRAWO!! Moje gratulacje!! [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 21:09_________________________________________________ btw. jakby kogoś interesowało posiadam VCDS 805.1 możesz coś więcej napisać...(?)
bartek1605 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 VCDS 805.1 - nowszy VAG obsługujący całą grupe aut z koncernu Vaga biegający po szynie Can
Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 WTF. VCDS 805.1 WTF. VCDS 805.1 Dałoby radę zrobić skana? (B7 jedzie tylko po CANie a dzisiaj zapaliła się kontrolka check motor (taka żółta ikonka silnika) i podczas jazdy nie zgasła ;( .... więc zaczęło mnie to martwić/zastanawiać i bym profilaktycznie sprawdzić co sypie w logach...) da radę się dogadać?
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 VCDS 805.1 - nowszy VAG obsługujący całą grupe aut z koncernu Vaga biegający po szynie Can A starsze modele też tym polecisz?
klysek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Kimi do naszych to mlotek,srubstak i do przodu no i musze sie jeszcze pochwalic ze do konca tygodnia wolne
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Kimi do naszych to mlotek,srubstak i do przodu no i musze sie jeszcze pochwalic ze do konca tygodnia wolne Bez przesady
Rekomendowane odpowiedzi