Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 VCDS 805.1 - nowszy VAG obsługujący całą grupe aut z koncernu Vaga biegający po szynie Can A starsze modele też tym polecisz? poleci....w dół poleci.... gorzej jak masz zwykły kabelek (KKL itp), który nie czai CANa wtedy np. w B7 nic nie zrobisz...
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 VCDS 805.1 - nowszy VAG obsługujący całą grupe aut z koncernu Vaga biegający po szynie Can A starsze modele też tym polecisz? poleci....w dół poleci.... gorzej jak masz zwykły kabelek (KKL itp), który nie czai CANa wtedy np. w B7 nic nie zrobisz... A oprogramowanie jest do tego od razu? Aha, i na USB to jest, czy COM-a?
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 no to na bogato ale jak zolta to jeszcze nie ma tragedii byle nie czerwona
Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 no to na bogato ale jak zolta to jeszcze nie ma tragedii byle nie czerwona Mam koncepcję co go boli ale wolałbym swoje przypuszczenia potwierdzić... by spać spokojnie a przy okazji wykasować błąd i zobaczyć czy się nie wywali ponownie..... :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 no to na bogato ale jak zolta to jeszcze nie ma tragedii byle nie czerwona Mam koncepcję co go boli ale wolałbym swoje przypuszczenia potwierdzić... by spać spokojnie a przy okazji wykasować błąd i zobaczyć czy się nie wywali ponownie..... :gwizdanie: Podziel się swoimi przypuszczeniami, może coś poradzimy, po to tu jesteśmy. A nie, tylko dupeczki i dupeczki jak niektórzy, ja nie wieeeem.... :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 hehe powiedzial co wiedzial co do ikonki pewnie miales ustawiona jakas date przegladu albo cos w tym stylu
chriss Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale mam dziś zły humor wszystko mnie wq.....
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale mam dziś zły humor wszystko mnie wq..... co sie stalo no powiedz no
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale mam dziś zły humor wszystko mnie wq..... O, następny. No choć, Krzysiu, wypłacz się, powiedz, co Cię gnębi, wstawimy jakąs dupeczkę na pocieszenie... :gwizdanie:
chriss Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale mam dziś zły humor wszystko mnie wq..... co sie stalo no powiedz no zupa była za słona
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 No nie pierdziel Pokłóciłeś się z Frau ?
Panton Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 hehe powiedzial co wiedzial co do ikonki pewnie miales ustawiona jakas date przegladu albo cos w tym stylu Nie sądzę... tym bardziej, że po naciśnięciu przycisku "klucza"/servis pokazuje ile do servisu zostało km/dni i jeszcze trochę jest.... myślę, że to przepustnica (pewnie przydało by się ją wyczyścić, ponowna adaptacja + kasowanie błędu...) i zobaczyć za jakiś czas ty nie pojawi się ponownie ten sam błąd. Problem w ponownej adaptacji przepustnicy... (kabelek by się przydał bo w metody typu zapłon itp. tak średnio wierzę)
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Panton ty lepiej daj jakąś "girls of the day" bo troszkę ................... dopowiedzcie sobie :wink4: :wink4: :wink4: ale daję radę jaakoś :kox: :kox: :naughty: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:35_________________________________________________ Kimi-asku miło, ę pytach - jest ciezko ale jakods daje :decayed: :decayed:
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 No właśnie widzę :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:37_________________________________________________ Mario, specjalnie dla Ciebie :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:39_________________________________________________ [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:41_________________________________________________Ja pierdzielę, zobaczcie TO :shocked: :shocked:
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 mhm no spoko dogadasz sie napewno z rem1kiem
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Chce ktoś pomóc w przygotowaniach do sylwestra? Konkretnie chodzi mi o propozycje muzyczne - tym razem praktycznie sami studenci będą, więc hity typu Stevie Wonder muszą być ograniczone:)
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Kimi uwazaj ! znasz ?? :naughty:
Kimi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Chce ktoś pomóc w przygotowaniach do sylwestra? Konkretnie chodzi mi o propozycje muzyczne - tym razem praktycznie sami studenci będą, więc hity typu Stevie Wonder muszą być ograniczone:) Gorąca 20 na Eska.pl http://www.eska.pl/goraca20 Total Chart Planeta FM http://lodz.planeta.fm/muzyka/notowania/%28id%29/63822/%28notowanie%29/total%20chart jeszcze? [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:49_________________________________________________ Kimi uwazaj ! znasz ?? :naughty: Czyżby Raven Riley? :mysli:
Seba_LDZ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 hahahaha no prosze nie zagnie sie Miscza
Rekomendowane odpowiedzi