Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heheh no stary :D jestesmy najaktywniejsi :P[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:25_________________________________________________hahahah jest to mozliwe chociaz swojego czasu siedziaelm na mazowieckim no to tam leci dupka za dupka :D [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:25_________________________________________________z dzisiaj

Kimi 30

Cuber 24

rkwon 23

klysek89 23

miron78 17

Musashi 16

Panton 14

Adrenalina 14

akjam 12

Wihajster 11

[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:26_________________________________________________i mamy 7 miejsce w 10 najlepszych wątków (wg odpowiedzi)

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to lecimy z koksem :kox: :kox: :kox: :kox:

03.jpg

Opublikowano

alez perkusja az mi sie grac zachcialo :D:polew: :polew:

Opublikowano

210047-bigthumbnail.jpg[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:29_________________________________________________

alez perkusja az mi sie grac zachcialo :D:polew: :polew:

Chciałbym być jedną z tych pałeczek :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:29_________________________________________________celebrities_1385-preview.jpg

Ależ ona jest zajebiaszcza :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

no jest piekna nie ma co :D nie wywalilbym jej z lozka :D a DJ tak sie przyglada tylko :P

Opublikowano

j13xprvyjcncyy5z.D0.anetta_keys_07.jpg[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:31_________________________________________________DeeJay cicha woda :naughty: :naughty: :naughty:

By ją pukał jak te swoje kejbordy :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

j13xprvyjcncyy5z.D0.anetta_keys_07.jpg[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:31_________________________________________________DeeJay cicha woda :naughty: :naughty: :naughty:

By ją pukał jak te swoje kejbordy :tongue4: :tongue4: :tongue4:

:polew: :polew: :polew: no pewnie by dobrze zagral :D na perkusji :D

Opublikowano
mediumk8f6mi5548eca74a2919f17568.jpg[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:33_________________________________________________52634_anetta_keys_skapy_stroj.jpg
Opublikowano

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

ja zaraz jakiegos kruka znajde :D

Opublikowano

54770_anetta_keys_siateczka_buty.jpg

943529781.jpg

Dżizas, aż mi tuńczyk z widelca spadł

[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:36_________________________________________________309775.jpg[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:37_________________________________________________

E, chłopaki, rzućcie te świństwa :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja się nie chowam, tylko k***a czytam od dłuższego czasu ten spam, żeby być up to date :naughty: Perkusja fajna, ale ja nie lubię takich naciąganych fotek. Bardziej się zastanawiam nad saksofonem po nowym roku, bo mnie ten instrument urzeka :gwizdanie: Dobra - idę na obiadek zaraz i potem wpadnę zobaczyć Wasz spam. Co do spota - trzeba zrobić jakiegoś pamiętnego;) A co do eSy i RSy, to ja chyba jednak zostaję przy diesel'ach, albo jakieś 2.8 z lpg, dopóki nie zacznę zarabiać na paliwo do tych studni;D Sam silnik 2.7 mógłbym wrzucić do swojego, ale głupio by było mieć na konia, a na lejce już nie :thumbdown: Ok, ja chyba przoduję w długości postów - Wy idziecie na ilość;D Smacznego wszystkim.

Opublikowano

94ef69ad.jpgfd78a896e26ef4c70de056451730a88f.jpgraven_riley_001.jpg

Opublikowano

94ef69ad.jpgfd78a896e26ef4c70de056451730a88f.jpgraven_riley_001.jpg

Raven też jest niezła suczka :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

siema Bart i smacznego :)

nom przodujesz przodujesz :P my to zwykle pasozyty jestesmy bezrobotni :P;) lecimy na ilosc :D a jak i na perkusje :P nie Kimi ?? :D

Opublikowano

siema Bart i smacznego :)

nom przodujesz przodujesz :P my to zwykle pasozyty jestesmy bezrobotni :P;) lecimy na ilosc :D a jak i na perkusje :P nie Kimi ?? :D

A jak :naughty: :naughty: :naughty:

Walenie to nasza specjalność.

W perkusję oczywiście :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

Kurde chłopaki klepiecie jak na etacie... :kox:

Opublikowano

Dobra, zjadłem biedną rybę, szefo jest, trzeba popracować co nieco.

Odezwę się później :papa:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:48_________________________________________________

Kurde chłopaki klepiecie jak na etacie... :kox:

Nie ma to jak wprawa :D

Opublikowano

heheheh ja tam u siebie jestem to moge z Kimim gorzej :P[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:55_________________________________________________tak na slodko :D

4bc1b9788aeb.jpg

ale caly czas w temacie :P

Opublikowano

a ja tylko czekam, aż napiszesz "znowu się zmówiliście - przyszedłem, to wszyscy poszli" :decayed:

Opublikowano

heheeh ja to jestem Kimi tez czasem wpada wieczorem gorzej :P