Adrenalina Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 już sie nie odzywam ale dla wszystkich czy tylko dla Seby :tongue4: :chytry: :polew: a Ty po czyjej stronie jesteś, hmmm? zamykam sie w sobie nikt mnie nie lubi ;( ;( ;( :wallbash: :beksa: ja mam kluczyk jakby coś nie badz taka pewna to ze jestes kobialka to nie znaczy ze Ci wszystko wolno ale kiedy ja na prawdę mam kluczyk
Seba_LDZ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 już sie nie odzywam ale dla wszystkich czy tylko dla Seby :tongue4: :chytry: :polew: a Ty po czyjej stronie jesteś, hmmm? zamykam sie w sobie nikt mnie nie lubi ;( ;( ;( :wallbash: :beksa: ja mam kluczyk jakby coś nie badz taka pewna to ze jestes kobialka to nie znaczy ze Ci wszystko wolno ale kiedy ja na prawdę mam kluczyk hmmmmm no dobra :>
klysek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 no to co seba podejmujesz sie robienia tego naglowka
Adrenalina Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 no to co seba podejmujesz sie robienia tego naglowka tak, zaraz po tym jak skończy inne zlecenia
klysek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 no to co seba podejmujesz sie robienia tego naglowka tak, zaraz po tym jak skończy inne zlecenia to co on robi jeszcze
Adrenalina Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 no to co seba podejmujesz sie robienia tego naglowka tak, zaraz po tym jak skończy inne zlecenia to co on robi jeszcze pracuje dla mnie po godzinach... :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 i na moment odejsc od komputera i juz no Sekretarzu Basiu dziekuje
Adrenalina Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 i na moment odejsc od komputera i juz no Sekretarzu Basiu dziekuje nie ma za co tak by Cię zakrzyczeli tutaj niech wiedzą że masz priorytety :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 i na moment odejsc od komputera i juz no Sekretarzu Basiu dziekuje nie ma za co tak by Cię zakrzyczeli tutaj niech wiedzą że masz priorytety :polew: tak jest
Kimi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Szefo poszedł, można ściemniać Ale żeście nastukali przez te kilka godzin Adzia, no no, coraz więcej ciekawych rzeczy się dowiaduję
Seba_LDZ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 tzn >??? nie skoncze tego naglowka dokoncze wieczorem i podesle bo teraz musze spadac jak to Kimi mowi na kwadrat
Kimi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 tzn >??? nie skoncze tego naglowka dokoncze wieczorem i podesle bo teraz musze spadac jak to Kimi mowi na kwadrat Ale będziesz wieczorem, nie?
klysek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Szefo poszedł, można ściemniać Ale żeście nastukali przez te kilka godzin Adzia, no no, coraz więcej ciekawych rzeczy się dowiaduję Kimi do roboty a nie sciemniasz i lapiesz najwyzsze noty na forum
Kimi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Szefo poszedł, można ściemniać Ale żeście nastukali przez te kilka godzin Adzia, no no, coraz więcej ciekawych rzeczy się dowiaduję Kimi do roboty a nie sciemniasz i lapiesz najwyzsze noty na forum Oj tam oj tam Swoje zrobiłem na dziś [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 16:32_________________________________________________ Kolego norbuja, zapraszamy My nie gryziemy
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Panowie, nie kupujcie S4... Jest tańsza alternatywa - nauczyć się grać na saksofonie;D Chyba ten plan bardzo dokładnie przemyślę... Poezja i miód na moje uszy.
Kimi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 A co ma saksofon do tych diabelskich 265 kucy i 400 Nm momentu ? :kox: :kox: :kox: [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 16:36_________________________________________________Ten gwizd sześciu cylindrów napełnianych powietrzem przez dwie turbiny :rolleyes: :rolleyes: TO JEST MUZYKA :naughty:
klysek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Bartek ty jestes nasz elektryk powiedz mi czy do mojego dylizansu moge zalaczyc wskaznik temp.
Kimi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Bartek ty jestes nasz elektryk powiedz mi czy do mojego dylizansu moge zalaczyc wskaznik temp. Zewnętrznej? :mysli: Ja też chcę, ja też chcę !!! :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi