MarianekZg Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 cholerka ja też ostatnio troszkę pogrzebałem w necie - :slina: tylko ten cholerny brak odpowiedniej ilości kasy :wallbash:
Kimi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 cholerka ja też ostatnio troszkę pogrzebałem w necie - :slina: tylko ten cholerny brak odpowiedniej ilości kasy :wallbash: No właśnie.... Jak tak policzyłem, to bym na dziś, na to wszystko, co chcę zrobić, to tak z 10 tysi lekką rączką ;( A jak tam konkurs? Co wygrałem? Tę panią? :naughty:
MarianekZg Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 cholerka ja też ostatnio troszkę pogrzebałem w necie - :slina: tylko ten cholerny brak odpowiedniej ilości kasy :wallbash: No właśnie.... Jak tak policzyłem, to bym na dziś, na to wszystko, co chcę zrobić, to tak z 10 tysi lekką rączką ;( A jak tam konkurs? Co wygrałem? Tę panią? :naughty: odpowiedź była: usta ale możesz do woli popatrzeć :polew: :good:
Kimi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Fak, wiedziałem, że to podchwytliwe pytanie
MarianekZg Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 czasem dobrze mieć wejściówkę VIP :naughty:
Kimi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 czasem dobrze mieć wejściówkę VIP :naughty: Uuuu, Mario, załatwaisz takie wejściówki? :naughty: :naughty: To ja bym jedną poprosił :gwizdanie: :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 17:00? ja jak zwykle w pracy :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Kimi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Siemanko Kasiu No szkoda, szkoda ;( Myślałem, że przyjedziesz i zaciągniesz gwarą :>
Panton Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 17:00? ja jak zwykle w pracy :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: W niedziele pracujesz Kasieńko ?
kachnazgierz Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 niestety tak bywa kimi, misiek Ci zaciągnie gwarą-dobrze to robi [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 13:04_________________________________________________ a my za to popląsamy 29
Kimi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 niestety tak bywa kimi, misiek Ci zaciągnie gwarą-dobrze to robi [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 13:04_________________________________________________ a my za to popląsamy 29 Już się nie mogę doczekać
kachnazgierz Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 sam będziesz czy z szanowną małżonką ? [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 13:07_________________________________________________ na liście zapisanych do BK jest: Kimi + 1 +1 :mysli: :mysli:
Kimi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 sam będziesz czy z szanowną małżonką ? [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 13:07_________________________________________________ na liście zapisanych do BK jest: Kimi + 1 +1 :mysli: :mysli: To jest miejsce zarezerwowane dla kochanki, ale ciiiii..... to tajemnica Nie no, żartuję Czy Iza pojedzie, będzie zależało od wielu czynników: od tego, czy akuat nie będzie miała egzaminów w szkole, czy znajdziemy opieke na 3 dni dla Nikoli, czy Nikola będzie wtedy zdrowa (tfu tfu, odpukać), no i czy będzie w ogóle jej się chciało jechać Ale miejsce zarezerwowałem na wszelki wypadek, najwyżej, ktoś przed zlotem się ucieszy, że się zwolniło
klysek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 jak tam zyjecie ja wlasnie ze szkoly wrocilem dwa egzaminy do przodu
Kimi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 jak tam zyjecie ja wlasnie ze szkoly wrocilem dwa egzaminy do przodu :good:
kachnazgierz Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 siema klysiu :oklaski: :oklaski: :oklaski: egzaminy
Rekomendowane odpowiedzi