Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie rekord pobije ten, kto nie będzie w stanie w alkomat dmuchać;D Pogoda słaba na deskę, ale miejmy nadzieję, że dacie radę;D

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja muszę jutro przed spocikiem ciachnąć tj. wykąpać "myszę"[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 18:05_________________________________________________propozycja na wieczór :naughty: :naughty:

11288_rachel_stevens.jpg

Opublikowano

ja muszę jutro przed spocikiem ciachnąć tj. wykąpać "myszę"[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 18:05_________________________________________________propozycja na wieczór :naughty: :naughty:

11288_rachel_stevens.jpg

Zagrałbym z nią w taką grę: rzucam monetą, jak wypadnie orzeł - ja biorę ją jak chcę, jak wypadnie reszka, ona bierze mi :naughty:

Gość SpongeBob
Opublikowano

a ja tam swojego nie myje i przyjadę brudnym odstawiam auto w tym tygodniu wiec oni mi umyją dzień dwa czy trzy nikogo nie zbawią:)[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 20:41_________________________________________________aa zapomniałem szyby boczne przednie i lusterka umyłem bo już nic nie widziałem

Opublikowano

a ja tam swojego nie myje i przyjadę brudnym odstawiam auto w tym tygodniu wiec oni mi umyją dzień dwa czy trzy nikogo nie zbawią:)[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 20:41_________________________________________________aa zapomniałem szyby boczne przednie i lusterka umyłem bo już nic nie widziałem

:decayed:

Cwaniak :cool1:

Opublikowano

jacys tacy dzisiaj malo mowni jestecie :gwizdanie:

Opublikowano

ta pogoda :gwizdanie:

Opublikowano

chyba tak :naughty: to ja tez ide w kokonik bo jakas sennosc mnie zlapala :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:09_________________________________________________jaki ja sie wynisly zrobilem :kox:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:09_________________________________________________lece Bart bo jutro jeszxczae jeden dzien edukacji mnie czeka od 8 :wallbash: do juterka :papa:

Opublikowano

to ja jeszcze popatrze kogo by tu podp...... :wink4:

Opublikowano

Spoko loko, ja czuwam :D

Opublikowano

Ładna, ładna :naughty: :naughty: :naughty:

Kurde, S4, ja pierdzielę. 333 KM, ciekawe, jak to jeździ :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

I do tego manual :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:59_________________________________________________Osz w d*pę...

Moc kW (KM) / obr./min. 245 (333)/5500-7000

Moment Nm / obr./min. 440/2900-5300

S4 B5 jest już zajebiaszczą furą, ale to... :slina:

Opublikowano

kimi co to dziś jakiś strajk czy co :cool1: jakoś tak cicho :mysli: :mysli:

Ja katuję "Fast and furious", zaraz kolejną część będę oglądał :D

Tokio Drift jest za***iste po prostu :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

no to miłego oglądania - będę po maleńku zawijał :gwizdanie:

Opublikowano

no to miłego oglądania - będę po maleńku zawijał :gwizdanie:

:papa:

Do zobaczenia jutro

Opublikowano

Panowie mam do was wszystkich pytanie czy może ktoś z was ma kogoś znajomego kto pracuje

w Wojewódzkim Narodowym Funduszu Zdrowia w Łodzi ...Bardzo mi zależy

Będę bardzo wdzięczny proszę o kontakt na PW wszystko wyjaśnię nie będę się tu rozpisywał... :hi: