bartek1605 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 co wy sie tak czepiacie tych poniedzialków, jest fajnie
Kimi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 A ja właśnie od rana miałem "taniec ze switchami" w robocie Dopiero przywróciłem łączność ze światem Nigdy nie lubiłem sieci komputerowych, ale dzisiaj je znienawidziłem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 10:15_________________________________________________ Dobra, trzeba trochę popracować, na razie
kachnazgierz Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 kimi, avatarek, to Twoja nowa Adunia
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ściema;) Ja to tylko Sebie wspólczuję, bo sobie chłopak raczej nie pojeździ przy tej aurze...Ale co się napije, to jego
kachnazgierz Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 napije się za wszystkie czasy :beer1: :beer1: :beer1: :beer1:
Panton Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 co wy sie tak czepiacie tych poniedzialków, jest fajnie dokładnie
Panton Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 A ja właśnie od rana miałem "taniec ze switchami" w robocie Dopiero przywróciłem łączność ze światem Nigdy nie lubiłem sieci komputerowych, ale dzisiaj je znienawidziłem Kimi nie wiesz co dobre :>
Kimi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 kimi, avatarek, to Twoja nowa Adunia Tak będzie wyglądać, mniej więcej :kox: :kox: A ja właśnie od rana miałem "taniec ze switchami" w robocie Dopiero przywróciłem łączność ze światem Nigdy nie lubiłem sieci komputerowych, ale dzisiaj je znienawidziłem Kimi nie wiesz co dobre :> Wiem - 265 koni pod nogą, quattro i 6 biegów w dłoni
Panton Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dzisiaj podzwoniłem po ASO Audi w sprawie oleju do wspomagania. Potwierdzili wszyscy, że G002000 został zastąpiony G 00 400 M2. Centa takiego oleju wynosi: 92zł 1litr (Idczak) 41zł 1litr (Skoda Zimny) 41zł 1litr (Bursiak) 40zł 1litr ASO Audi Olsztyn 43zł 1litr ASO Audi Warszawa - Auto Viva Kupiłem u Bursiaka dwie butelki. Tak to wygląda: http://postimage.org/image/1cl0krwpw/ http://postimage.org/image/1clahzzok/ http://postimage.org/image/1clfgm15w/ http://postimage.org/image/1cliroq5g/ Pozostało mi jeszcze wyciągnąć stary, zalać nowy na przepłukanie (1litr) i ponownie wypuścić/wyciągnąć....zalać już na stałe (1litr). Płynu wchodzi 0.7 do 0.8 litra. Temat zostawiam na popołudnie bo mam trochę tematów do ogarnięcia.
Kimi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kurde, Idczak to chyba pomylił zera w marży, znaczy się miejsca po przecinku
Panton Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Od Idczaka dowiedziałem się, że G002000 to zupełnie inny olej niż G004000 i są dwie różne butelki itp itd co jest kompletną bzdurą bo G002000 został wycofany w 2006. Więc pomijając ceny z kosmosu (dwa razy się pytałem czy cena jest za 1litr) to kompetencje na poziomie zerowym.
chriss Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dzisiaj podzwoniłem po ASO Audi w sprawie oleju do wspomagania. Potwierdzili wszyscy, że G002000 został zastąpiony G 00 400 M2. Centa takiego oleju wynosi: 92zł 1 litra (Idczak) 41zł 1 litr (Skoda Zimny) 41zł 1litr (Bursiak) 40zł 1litr ASO Audi Olsztyn 43zł 1litr ASO Audi Warszawa - Auto Viva Ceni sie wysoko ten nasz Idczak chyba że sie pomylił
Panton Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dzisiaj podzwoniłem po ASO Audi w sprawie oleju do wspomagania. Potwierdzili wszyscy, że G002000 został zastąpiony G 00 400 M2. Centa takiego oleju wynosi: 92zł 1 litra (Idczak) 41zł 1 litr (Skoda Zimny) 41zł 1litr (Bursiak) 40zł 1litr ASO Audi Olsztyn 43zł 1litr ASO Audi Warszawa - Auto Viva Ceni sie wysoko ten nasz Idczak chyba że sie pomylił Też myślałem, że mu się coś pomyliło... dlatego pytałem trzy razy.... i taką cenę podawał.
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Skoro u Idczaka, rozwalony błotnik, zderzak, ksenon, etc kosztuje razem z robotą i malowaniem 14.600 to wiesz...;D W sumie możnaby sprawdzić, czy na nowych samochodach też wali takie marże...
Kimi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Skoro u Idczaka, rozwalony błotnik, zderzak, ksenon, etc kosztuje razem z robotą i malowaniem 14.600 to wiesz...;D W sumie możnaby sprawdzić, czy na nowych samochodach też wali takie marże... Nie, bo ceny aut na rynku ustala importer, a nie dealer, czyli w tym wypadku Kulczyk
Panton Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Skoro u Idczaka, rozwalony błotnik, zderzak, ksenon, etc kosztuje razem z robotą i malowaniem 14.600 to wiesz...;D W sumie możnaby sprawdzić, czy na nowych samochodach też wali takie marże... Nie, bo ceny aut na rynku ustala importer, a nie dealer, czyli w tym wypadku Kulczyk Taaa i dlatego kolega kupując BMW X6 w Warszawie zamiast od Tłokińskiego zaoszczędził 60tyś.... (nadmieniam, że wyposażenie, warunki gwarancji itp. były identyczne)
Kimi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Skoro u Idczaka, rozwalony błotnik, zderzak, ksenon, etc kosztuje razem z robotą i malowaniem 14.600 to wiesz...;D W sumie możnaby sprawdzić, czy na nowych samochodach też wali takie marże... Nie, bo ceny aut na rynku ustala importer, a nie dealer, czyli w tym wypadku Kulczyk Taaa i dlatego kolega kupując BMW X6 w Warszawie zamiast od Tłokińskiego zaoszczędził 60tyś.... (nadmieniam, że wyposażenie, warunki gwarancji itp. były identyczne) Bo rabaty mogą dealerzy udzielać indywidualnie. Ale cena auta u importera jest taka sama dla wszystkich dealerów. Różnice w cenach biorą się tylko i wyłącznie właśnie z manewrowania rabatami i upustami.
Panton Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Bartek więc masz olej do wspomagania taki jak nakazuje producent..... szkoda, że wczoraj nie przyczaiłem co jest napisane na nakrętce (ciemno było.... i co prawda nie pomyślałem o tym.. ) bo bym nie dolewał tego czerwonego i dzisiaj miałbym mniej pracy. U mnie stan oleju był poniżej minimum więc myślę, że lepiej jeździć na "czymkolwiek" niż jeździć bez oleju... W każdym razie ja u siebie właśnie wymieniłem (2litry mi poszło) i jest pięknie...... koła skręcone na maxa... dodaje gazu i cisza... zero szumów czy hałasu (pewnie pompy). Obecnie jest :good: :good: :good: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 17:45_________________________________________________Aaa i jeszcze jedna informacja.... na nakrętce jest bagnecik z oznaczeniami MIN=======MAX..... odległość - ilość oleju między min a max wynosi 20ml więc bardzo mało. To tak dla informacji jakby ktoś chciał dolewać i np. stan jest poniżej minimum.... 20ml (jedna duża strzykawka) sprawę załatwia...
Rekomendowane odpowiedzi