bartek1605 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dopiekło facetowi życie, postanowił się powiesić... Zmajstrował stryczek, przymocował go do żyrandola, wlazł na stołek,wsadził głowę w stryczek, patrzy, a tu na szafie niedopita flaszka wódki stoi! - Co się ma wódka zmarnować? - pomyślał sobie. Wysunął głowę ze stryczka, przystawił stołek do szafy, patrzy, a tam jeszcze zapomniane pół paczki papierosów. - O! - pomyślał - i życie zaczyna się układać.
Kimi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dopiekło facetowi życie, postanowił się powiesić... Zmajstrował stryczek, przymocował go do żyrandola, wlazł na stołek,wsadził głowę w stryczek, patrzy, a tu na szafie niedopita flaszka wódki stoi! - Co się ma wódka zmarnować? - pomyślał sobie. Wysunął głowę ze stryczka, przystawił stołek do szafy, patrzy, a tam jeszcze zapomniane pół paczki papierosów. - O! - pomyślał - i życie zaczyna się układać. Tego nie znałem
Panton Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 chyba pójde się pobawić jest fajna szklaneczka Teraz szklaneczka jest za***ista!
Kimi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No to sobie obejrzałem "2 Fast 2 Furious" Ściągnąłem z włoskim czy innym hiszpańskim dubbingiem, nie da się tego słuchać :wallbash: :wallbash:
bartek1605 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 troche jest ślizgawica No to sobie obejrzałem "2 Fast 2 Furious" Ściągnąłem z włoskim czy innym hiszpańskim dubbingiem, nie da się tego słuchać :wallbash: :wallbash: szkoda że nie po czesku, przynajmniej śmiesznie gaworzą Leży dwóch pijaczków pod Pałacem Kultury. Nagle w Pałac uderza facet na paralotni. Widząc to jeden żul mówi do drugiego: - Franek, ja Ci mówiłem: jaki kraj, tacy terroryści..
bartek1605 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Byłem na mszy... Kobieta w ławce obok mnie zapaliła papierosa... Gdy to zobaczyłem, to mi piwo wypadło z ręki...
Kimi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Byłem na mszy... Kobieta w ławce obok mnie zapaliła papierosa... Gdy to zobaczyłem, to mi piwo wypadło z ręki... :polew: :polew:
Panton Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Bartek zdjęcia (faktycznie w niektórych brakuje światła co się odbiło na jakości.... ale nie wiem czy lampą na takim obszarze coś pomoże)
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Patologiczna rodzinka... Mąż do żony: "E! Zocha...jak to k**a jest? Ja mam pińcet zloty zasiłku, ty masz pińcet zloty zasiłku, co miesiąc z butelek mamy trzysta, a ciągle nam kasy brakuje?" :>
Kimi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Qrde, taki zawias, co chce do Ady ( Eibach'a , -30mm przód / -30mm tył ) kosztuje 3160,00 PLN :wallbash: http://www.inter-rally.pl/p/786/26854/zestaw-eibach-pro-system-audi-a-4-b5-limousine-sedan--zestawy-eibach-pro-system-zawieszenie.html Do tego cztery Toyo Proxes T1R ( 1400,00 PLN ) i prawie piąteczka wychodzi. ;(
bartek1605 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 zrobi się z lampą i zobaczymy Mąż do żony: - Skocz po piwo! Żona na to: - Może jakieś magiczne słowo..? Mąż: - Hokus-pokus, czary mary, wyp******aj po browary!
Panton Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Mąż do żony: - Skocz po piwo! Żona na to: - Może jakieś magiczne słowo..? Mąż: - Hokus-pokus, czary mary, wyp******aj po browary!
Panton Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Qrde, taki zawias, co chce do Ady ( Eibach'a , -30mm przód / -30mm tył ) kosztuje 3160,00 PLN :wallbash: http://www.inter-rally.pl/p/786/26854/zestaw-eibach-pro-system-audi-a-4-b5-limousine-sedan--zestawy-eibach-pro-system-zawieszenie.html Do tego cztery Toyo Proxes T1R ( 1400,00 PLN ) i prawie piąteczka wychodzi. ;( rem1k ma za***iście swoje audi obniżone.... miałem okazję dzisiaj zobaczyć i jest całe autko jest
bartek1605 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 http://img507.imageshack.us/img507/5186/peda.jpg
Rekomendowane odpowiedzi