Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:decayed:

W oryginale to było na demotach, na jakims plakacie ktoś dopisał markerem, a to jest podróba :tongue4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:34_________________________________________________O, znalazłem :D

53956d1264944013-funny-fotos-a_dupa_cie_nie_boli.jpg

To też fajne :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

671950.jpg

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemka :hi: i od razu coś na sen :wink4:

jessica_biel.jpg

Najs :good: :good: :good:

A ja akurat się bedę żegnał, zawijam do wyra, bo mi się mordka drze,a na nową nie mam :tongue4:

Miłej nocki :papa:

Opublikowano

narka Kimi :papa: :papa:

Panton ogarnąłeś temat wspomagania :mysli: - nie przeglądałem dzisiejszych stronek więc :decayed::cool1:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:57_________________________________________________

Misiek... ostatnio chyba byla ta fota na onecie..... bosssssska.... nie tam jakas valentina :gwizdanie:

potwierdzam :wink4: :wink4:

Opublikowano

dobranoc łódzkie zboczuchy :kox:

idę ratować dzieciom życie :kox: :kox: :kox:

:papa: :papa: :papa:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:59_________________________________________________ paaaaaaaaaaaaaa kochanie :giveheart:

Opublikowano

dobranoc łódzkie zboczuchy :kox:

idę ratować dzieciom życie :kox: :kox: :kox:

:papa: :papa: :papa:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:59_________________________________________________ paaaaaaaaaaaaaa kochanie :giveheart:

:papa: :papa: :papa: :papa: pawuloniku :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

narka Kimi :papa: :papa:

Panton ogarnąłeś temat wspomagania :mysli: - nie przeglądałem dzisiejszych stronek więc :decayed::cool1:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:57_________________________________________________

Misiek... ostatnio chyba byla ta fota na onecie..... bosssssska.... nie tam jakas valentina :gwizdanie:

potwierdzam :wink4: :wink4:

już wszystko wiem :good: :good: :good:

Opublikowano

Ładnie ładnie;D

Opublikowano

ahh piwo czeskie sie skonczylo i co dalej :confused4:

mało to polskich browarów :polew: :polew:

Opublikowano

Panton ogarnąłeś temat wspomagania :mysli: - nie przeglądałem dzisiejszych stronek więc :decayed::cool1:

taaa... dałem radę... jednym litrem przepłukałem a drugim zalałem i jest tak jak powinno być... czyli za***iście :good: [wcześniej pojawiał się taki szum a teraz na kołach skręconych na maksa i dodawaniu gazu jest cisza].......... (jakbyś chciał wymienić/dolać to płyn G 004 000 M2 - 42zł butelka litrowa... kolor zielony... wchodzi 0.7-0.8 litra)

dzisiaj trochę polatałem i sprzęt chodzi wzorowo... :>

Opublikowano

Panton ogarnąłeś temat wspomagania :mysli: - nie przeglądałem dzisiejszych stronek więc :decayed::cool1:

taaa... dałem radę... jednym litrem przepłukałem a drugim zalałem i jest tak jak powinno być... czyli za***iście :good: [wcześniej pojawiał się taki szum a teraz na kołach skręconych na maksa i dodawaniu gazu jest cisza].......... (jakbyś chciał wymienić/dolać to płyn G 004 000 M2 - 42zł butelka litrowa... kolor zielony... wchodzi 0.7-0.8 litra)

kurczaki powiem ci szczerze, że myślałem o wymianie :mysli: zawsze co nowy produkt to nowy - chociaż nic się nie dzieje :cool1:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 23:14_________________________________________________czasem tylko - bardzo rzadko - usłyszę jakąś głośniejszą pracę układu na skręconych kołach na max [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 23:16_________________________________________________

mało to polskich browarów :polew: :polew:

eksperymentuje

eksperymentować to można z laską w łóżku - ty po prostu pij co masz i koniec :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

z ta sama to nie ma co eksperymentowac :) podstaw mi taka z fotky :tongue4:

no już nie kombinuj :kox: :kox: :kox: :kox: :polew:

Opublikowano

kurczaki powiem ci szczerze, że myślałem o wymianie :mysli: zawsze co nowy produkt to nowy - chociaż nic się nie dzieje :cool1:

Z tego co się dowiedziałem to olej w układzie wspomagania powinno się wymieniać co 2lata lub 60kkm więc myślę, że warto..... U mnie też nic się nie działo (miałem tylko bardzo niski stan) tylko przy skręconych kołach na maksa jak ruszałem/gazowałem to słyszałem szum, którego wcześniej nie było..... a że jestem trochę pedantyczny i wrażliwy na auto to zacząłem temat drążyć (oczywiście z pomocą Bartka i DJ....i ASO). Za dwa litry zapłaciłem u Bursiaka 82zł jak dobrze pamiętam (u Idczaka 1litr 92zł :shocked: ). Wymiana jest banalna i nie wymaga rozbierania czy kombinowania za wielkiego. Najprostszą metoda to wyciągamy wszystko co jest w zbiorniczku najlepiej strzykawką (do strzykawki dopiąłem mały wężyk by zwiększyć zasięg) i zalewamy ponad max (ale nie pełny bo jak złapie temperatury to się rozszerzy). Odpalamy autko i machamy kierownicą (można podnieść auto by przednie koła były w górze wtedy się wygodniej macha kierownicą)...ja to robiłem na lodzie przed swoim garażem więc też się łatwo kręciło jak nie siedziałem w aucie. Czynność powtarzasz aż wyciągasz strzykawką zielony olej.... mi pojawił się taki kolor jak zostało 0.7litra nowego oleju. Końcówkę zrobiłem tak, że przejechałem się kawałek po mieście...(pomachałem kierownicą) i pod garaż....wyciągamy wszystko ze zbiorniczka i ponownie zalewamy świeżym. Ostatnie 0.5litra dolewasz (wchodziło do pustego zbiorniczka 5xstrzykawek z kawałeczkiem- jedna strzykawka 20ml) do maxa i zostawiasz....coś tam Ci jeszcze zostaje w butelce to doleję po tygodniu śmigania.

Podsumowując to kasa żadna a świeży olej na pewno poprawi pracę układu i przedłuży żywotność pompy.

:cool1:

Opublikowano

co 2 lata lub 60 kkm :shocked: :shocked: :shocked: ja słyszałem, że się nie wymienia jak nie ma potrzeby :wallbash: :wallbash:

f*ck - muszę koniecznie wymienić :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 23:36_________________________________________________w najbliższym czasie kupuję 2L i działam :mysli: chyba, że nie dam rady to mi podpowiesz gdzieś na wolnym, oblodzonym parkingu :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________dobra Pany :hi: zawijam w kokonik :lazy: rano trza się podnieść :confused4: