Panton Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 kurde a ja już wczoraj nie zaglądałem bo byłem przekonany, że wszyscy grzecznie śpią a tutaj proszę.... nawet wścibska wpadła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 tu cala noc ktos czuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ja o 3 padlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ja 23 juz dawno lulalem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 kurde a ja już wczoraj nie zaglądałem bo byłem przekonany, że wszyscy grzecznie śpią a tutaj proszę.... nawet wścibska wpadła... Ja poszedłem spać o 4 rano, a dzisiaj 8:20 mi córka pobudkę zrobiła Czek dys ałt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 hellloooołłłł, ja znowu w pracuni , spocicie się dzisiaj ? jeżeli chodzi o filmik "Och Karol 2" - dla mnie OK, lekka polska komedijka - takie jak lubię :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 mandaty za oswietlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 "dobra ja koncze bo bokami latam " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 dobry tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Siemka wszystkim :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Siemka wszystkim :wink4: Siemanko Mario, zdjęcie z podpisu Ci wcięło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Mariano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Dj tego tez znak zaatakowal :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Dj tego tez znak zaatakowal :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 :polew: :polew: [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 10:57_________________________________________________dobrze ze w slup nie walna :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Siemka wszystkim :wink4: Siemanko Mario, zdjęcie z podpisu Ci wcięło no wiem ale nie mam na tym kompie tej fotki - muszę gdzieś w sieci poszukać kurde a ja już wczoraj nie zaglądałem bo byłem przekonany, że wszyscy grzecznie śpią a tutaj proszę.... nawet wścibska wpadła... Ja poszedłem spać o 4 rano, a dzisiaj 8:20 mi córka pobudkę zrobiła Czek dys ałt: :good: :good: szkoda tylko że nie w Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ale i tak chłopaki wymiatają, w GT o nich znalazłem artykuł, nawet nie wiedziałem o ich istnieniu i że są z LDZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Kimi dobry link z tym Hitlerem zapodales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Mario, to zdjęcie? :gwizdanie: [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 11:00_________________________________________________ Kimi dobry link z tym Hitlerem zapodales Kufa, wiesz, co się tu działo? Iza śpi po imprezie, a ja tu prawie zszedłem ze śmiechu, zatykałem usta ręką, żeby jej nie obudzić, łzy mi leciały ciurkiem, no cyrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 DOKŁADNIE :good: :notworthy: też już znalazłem :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi