Bartas Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 seba wez no pomoz mi z fleshem wrzucilem juz macromedia 8 i nie chce mi znowu czytac zdjec z katalagu i ich ustawiac samemu. jak to moge z reki zrobic ?
Seba_LDZ Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 hmm czekaj bo nie zlapalem [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 22:56_________________________________________________jeszcze raz inaczej
Bartas Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 mam folder w nim 5 zdjec, powinienem przeciagnac folder i sam powinien w komorkach mi sam ustawic zdjecia po kolei a ta malpa nie chce
Seba_LDZ Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 lo kurde ze nie czaje nadal kurde hmmmmm
Seba_LDZ Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 :hi: a dzis jest co ??? Pia Pia Pia Piatek Piateczek Piatunio :dance:
MarianekZg Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 :banan2: :banan2: :banan1: :banan: :radocha: :radocha: :guma: :guma: :th: :th: :th: :th: :beach: :beach: :dance: :dance: :dance: Dokładnie Seba :wink4: PPPPPPPPIIIIIIIIIIIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄTTTTTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Siemka wszystkim :hi:
Kimi Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Dzień dobry cześć i czołem Hmm, Mario chyba powiedział juz wszystko
Seba_LDZ Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 hehehe zeby nie wiemn jak sie ciagnelo to i tak sie skonczy dzis mam juz wyjebane
Seba_LDZ Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 hheheheh czy Ty mozesz zdalnie cos wyswietlic na jakims kompie tam w infosysie ??
kanu Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 teoretycznie mogę, w praktyce różnie to bywa, bo czasem się nie da mamy zdolnych userów
klysek Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 a ja do 16 w robocie i caly weekend do szkoly
kanu Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 jak cos to wbijaj na irca ee nie dzięki, skonczyłem z nałogiem IRCa zdaje się w 2002 roku i od tamtej pory nie wracam, takie postanowienie
Kimi Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 jak cos to wbijaj na irca ee nie dzięki, skonczyłem z nałogiem IRCa zdaje się w 2002 roku i od tamtej pory nie wracam, takie postanowienie Nie gadaj, tylko wbijaj
Rekomendowane odpowiedzi