Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest piosenka która mnie nakręca :banan2::ad::punk:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 21:57_________________________________________________nie siedźcie na ircu dawać na forum :kox:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 21:58_________________________________________________a piosenki słuchać do końca :tongue4:

:good: też przy tym lubie fruwać

ja jeszcze coś takiego lubie

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to teraz mi rzęsy rozwaliłeś :naughty:

to jest z transformerów pieśń i mnie to nakręca :oklaski: :dance:

Opublikowano

i jeszcze tego fajnie się słucha

Opublikowano

a wtedy pedał w podł :buhaha:odze leży[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:14_________________________________________________ale to nie to samo:(

Opublikowano

ogólnie Linkin Parka słucham :wink4:

coś w tym dobrze się nakręca :kox:

Opublikowano

RMB - Deep Down Below

to jest pieśń nie do przebicia :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:15_________________________________________________ja to słucham tego co mi wpadnie w ucho[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:15_________________________________________________a ta piosenka to jest dobra jak ma się dobre nagłośnienie :kox:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:15_________________________________________________no i klasyk na laski :decayed:

Opublikowano

a ostatnio coś takiego wykopałem z szafy :tongue4:

[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:27_________________________________________________a to macie klasyka :kox:
Opublikowano

o lol:0 nbie no podobny gust muza za***ista :dance2:

ale oryginał najlepszy

Opublikowano

dla każdego coś innego :decayed:

Opublikowano

Foggy - Come Into My Dream

lata 96-97 to podobno najlepsza muza.

ja słucham najczęściej staroci bo są zajeb..... tak jak ta muza :kox:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:35_________________________________________________DJ Trashy - All I Ever Wanted

dj trashy to jest koleś :kox:

muze niezłą robił :evil2:

Opublikowano

no faktoza nie przesłuchałem tamtego :gwizdanie: , też mam tą wersje ściągniętą :tongue4:

przy tym pierwszy raz jak widziałem to z 15 min się śmiałem

:D
Opublikowano

hehe to tez widziałem:D[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:42_________________________________________________coś dla chłopców

laski............. :banan1:

Opublikowano

a pamiętacie to

:rolleyes:

Opublikowano

:banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan::dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:50_________________________________________________old scool[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:51_________________________________________________

stary dobry prodiggy[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:52_________________________________________________The Prodigy - "Invaders Must Die" Cooking Vinyl Records

Opublikowano

jakie hity odkurzacie;D Ja pierdziele;D Pamięta ktoś Darude - Sandstorm, albo La Bouche - By my lover? :decayed::banan:

Opublikowano

poza tym prodigy każdy słucha nawet moja dziewczyna zaczęła bo ją ta muza wkręciła :shocked:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:57_________________________________________________spoko

jakie hity odkurzacie;D Ja pierdziele;D Pamięta ktoś Darude - Sandstorm, albo La Bouche - By my lover? :decayed::banan:

spoko kawałki. dawaj je z youtube :naughty:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:58_________________________________________________96 rok

[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:59_________________________________________________

Opublikowano

stare dobre czasy :decayed:

Opublikowano

a kto się przy tym nie bawił

Barthezz - On The Move

Opublikowano

Pany dejta spokój, idźta spać :naughty:

ja się bawiłem, a jaki to był hit na nokie 3310 :polew:

Opublikowano

ja to tamtych nie pamiętam czasów ale na swoich czasach mam miłe wspomnienia :evil:

muza z poprzednich lat mi się bardziej podaoba od teraźniejszej :kox:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 23:01_________________________________________________seba nie

Pany dejta spokój, idźta spać :naughty:

:bicz3: :bicz3: :bicz3:[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 23:02_________________________________________________seba wpadnij na jednego mam wolną firme :evil: