Seba_LDZ Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 masz Seba ty chyba w hurtowni pracujesz :polew: :polew: hyhyhyhyhyhy masz no a za ile razem z koszulka najgrubsza jaka jest 195g albo grubsza ciensze sa lipne ??
Seba_LDZ Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 no dobra a do koszulek masz dojscie ?? jakies fruity albo stedmany ??
Kimi Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 nie nie moja branza To może walniemy sobie takie pluszowe wdzianka? :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 dobra jutro poszukam jakiegos dojscia do koszulek
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 No - chociaż jeden Jak tam, Panton - je$%^&my w kocioł?
Panton Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 No - chociaż jeden Jak tam, Panton - je$%^&my w kocioł? lubię jeb.... [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 22:43_________________________________________________DJ a z tym BOSE to ciężki temat... pozostaje szukać od B5 wtedy by pasowało... a te pogonić do żyda
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Nie narzekam na brak chętnych, ale pierwszeństwo mają Łodzianie;) U mnie (jak już wcześniej wspominałem) radio jest zakodowane na Bose i wszystko jest podłączone przez moje wzmacniacze, łącznie z subwooferem. Oczywiście są wersje do Bose, ale musiałbym trafić naprawdę w dobrej kasie, żeby kupić, bo wg mnie, podstawową różnicą będzie najniższy bas - Bose przenosi od ok 35hz, jak podejrzewam. Druga sprawa - Ori sub Bose do Avanta B5, zasila tylko tylne + suba, jak wynika z mojej wiedzy, także nie wiem, czy jest sens;)
Panton Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 z tym zasilaniem to by była taka lipa? sprawdzałeś to, że tylko tak gra? a przednie głośniki są zapięte bezpośrednio do radia... bo przecież cały przód fabrycznie wychodził BOSE [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 23:08_________________________________________________wbijaj na IRCa to zaraz wyruchamy temat
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 zawsze Bose ma swój wzmacniacz, ale chyba w B5 dawali taki pod siedzenie tylne. Obsługiwał przednie głośniki i kto wie, czy nie tylne, chociaż z tego, co wiem, to zajmuje się tym subwoofer
Panton Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 zawsze Bose ma swój wzmacniacz, ale chyba w B5 dawali taki pod siedzenie tylne. Obsługiwał przednie głośniki i kto wie, czy nie tylne, chociaż z tego, co wiem, to zajmuje się tym subwoofer wzmacniacz siedzi w sub....[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 23:22_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=14967.0
Kimi Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Siemanko :hi: Wtoreczek [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 07:32_________________________________________________ Trzeba lecieć, miłego dnia
Seba_LDZ Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 a ja dzisiaj dopiero zaczynam tydzien a tu juz wtorek no no :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 :hi: :wink4: [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 08:05_________________________________________________ No - chociaż jeden Jak tam, Panton - je$%^&my w kocioł? lubię jeb.... [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 22:43_________________________________________________DJ a z tym BOSE to ciężki temat... pozostaje szukać od B5 wtedy by pasowało... a te pogonić do żyda Panton ja chciałem szarpnąć ten sub......
Rekomendowane odpowiedzi