Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:naughty:

a jak się miał odbyć zlot beze mnie :tongue4:

:good: :good: :good: :good: :good:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:naughty:

a jak się miał odbyć zlot beze mnie :tongue4:

bez Ciebie to nie zlot.... :decayed:

Opublikowano

Mnie również miło było poznać, gratuluję autka :good: :good: :good:

mam nadzieję, za tydzień sprawny kabelek będzie i da radę zmienić językownie np w radiu :wink4:

Opublikowano

mam nadzieję, za tydzień sprawny kabelek będzie i da radę zmienić językownie np w radiu :wink4:

no właśnie ja też bym poprosił o zmianę języka z Niemieckiego :kox: na Angola - może za tydzień :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

dolecial :):hi: :hi: :hi:

Opublikowano

dolecial :):hi: :hi: :hi:

:good:

[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 23:07_________________________________________________

Widzieliśmy tego faceta w sukience i kozakach, ale z daleka, bo chyba wlazł do REAL-a :polew: :polew:

Opublikowano

[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:38_________________________________________________

O, widzę tego, co nigdy nie ma czasu zajrzeć na forum :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

kogo ? gdzie ? ;)

Opublikowano

Ty no bez kitu mowie k**wa co za laska taka spodniczka podjezdzam aptrze i kurde az mi kopara opadla koles byl wogole lysawy .... co za paranoja kurde heheheheh a potem kawalek dalej widzialem skuter ktory mial niebieskie ledy pod podwoziem :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 21:38_________________________________________________

O, widzę tego, co nigdy nie ma czasu zajrzeć na forum :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

kogo ? gdzie ? ;)

O, jak wie, o kim mowa :tongue4:

Opublikowano

heheheh :decayed::naughty:

Gość SpongeBob
Opublikowano

ostatni :P Kimi wyruca Cie z irc-a?[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 23:59_________________________________________________zreszta ide w kime bede myslal jutro narazie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

no właśnie ja też bym poprosił o zmianę języka z Niemieckiego :kox: na Angola - może za tydzień :mysli: :mysli: :mysli:

Mariusz, Kanu damy radę z tym językiem za tydzień.... nie ma stresu. :cool1:

[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 04:09_________________________________________________

ostatni :P Kimi wyruca Cie z irc-a?[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 23:59_________________________________________________zreszta ide w kime bede myslal jutro narazie

Tomek odnośnie wyrzucania Cię z IRCa to "tomek881025 has disconnected (Ping timeout: 246 seconds)" wina jest po stronie Twojego internetu.... mogę oblukać temat... Mario miał identycznie i mała poprawka konfiguracji routera, WiFi - problem znikną bo już chyba Mario nie rozłącza z IRCa... :wink4:

Opublikowano

dokładnie Panton :wink4: już mnie nie rozłącza :dance: :dance: :dance::thumbup: :thumbup: :thumbup:

[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 06:09_________________________________________________ :doh1: :doh1: :doh1:

Siemanko wszystkim w Poniedziałeczek :naughty: :naughty: :hi: :hi: :hi:

:mysli: w sumie już nie długo :decayed: :decayed: :decayed:

http://www.czytoweekend.pl/

Opublikowano

:bry:

hyhyhyhy juz niedlugo hehehe kurde cale 4 dni w pytke zbysia :D

:decayed:

Opublikowano

Sebek nie przesadzaj z tym BRY... cieplutko jak mało kiedy... :rolleyes:

Opublikowano

wiosna idzie :good::yeee:

Opublikowano

hehehe no idzie idzie i zaraz lachony yyyy znaczy eski beda powodowac wypadki :P

Opublikowano

i kolejne wielkie faktury od Idczaka się posypią :polew:

Opublikowano

i kolejne wielkie faktury od Idczaka się posypią :polew:

hyhyhyhyhy :decayed: oby nie ;)

chociaz mozna sie nadziac jak ja wczoraj na tego typa w spodniczce :polew: :polew: :polew: :polew: