Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

mnie niestety nie bedzie :(

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mnie niestety nie bedzie :(

mnie chyba też - w sobotę idę na GRUBĄ :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

więc chyba nie dotrę, chyba że ktoś po mnie przyjedzie i mnie zawiezie i przywiezie :> :> :> :>

Opublikowano

pogadajmy o czymś przyjemnym, żeby odwrócić wzrok od tego, co za oknem....

Kto jedzie na wakacje do Hiszpanii? ja się zamierzam kopsnąć samochodem :) .....Zające ćwierkały, że tam są fajne moreny :decayed:

Opublikowano

jak będzie znośna pogoda to czemu nie z tym piknikiem :mysli:

Opublikowano

Tak z ciekawości często się spotykacie? Jak z frekwencją? Niebawem będę posiadaczem A4 więc na pewno będę się udzielał na spotach :good:

Opublikowano
  • Autor

siemka :)

no pewnie ze czesto :) co tydzien :D w niedziele przewaznie w niedziele tak jak wnaglowku :)

czasem organizujemy cos innego ale to wczesniej ustalamy gdzie jak i kiedy :)[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:30_________________________________________________masz link do galerii w topie strony mozesz zobaczyc zdjecia z ostatniego spota i frekwecja jaka byla :)

Opublikowano

No to fajnie :good:

A tak z ciekawości posiada ktoś z forumowiczów z Łodzi A4 B5 1,8 Turbo? Bo chciałbym przed zakupem zrobić małe zapoznanie przed zakupem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

hmm oile dobrze pamietam to nei jest 1,8 ale bez turbo :)

b7 Pantona jest z turbinka :P

Opublikowano

Siemano Bandziory :hi: :hi: :hi: :hi:

A tak z ciekawości posiada ktoś z forumowiczów z Łodzi A4 B5 1,8 Turbo? Bo chciałbym przed zakupem zrobić małe zapoznanie przed zakupem :wink4:

Witamy nowego Kolegę :hi: :hi: :hi: :hi:

Jedyne 1.8T to furka marcindlug'a, ale od razu mogę zdradzić, że nie jest to "zwykłe" 1.8T :D :D :D

Pomijając jedno S4, to jest to najmocniejsza fura u nas w tej chwili.

O frekwencję na spotach się martwić nie musisz, spotykamy się regularnie co tydzień, rzadko kiedy jest mniej niż 8-10 furaczy, czasem organizujemy też różne "party" :kox: :kox: :kox:

Zresztą, galerie mówią same za siebie :decayed: :decayed: :decayed:

[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:44_________________________________________________

hmm oile dobrze pamietam to nei jest 1,8 ale bez turbo :)

b7 Pantona jest z turbinka :P

A 1.8 bez turbo to u nas pod dostatkiem :D - moja Ada, B4rt4s'a i Kfiat'a

Dwa 1.6 B5, dwa 2.0 TFSI B7, reszta klekoty :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

To stawaj Kimi na krechę, jak klekoty takie do d*py są :decayed:

Opublikowano

Nie kuś :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

:D rękawica padła.... :evil:

Opublikowano

Przy okazji - nie napisałem, ze klekoty są do d*py, tylko, że "reszta to klekoty" :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

to kiedy jazda z krechy :gwizdanie:

Opublikowano

Turbo to podstawa... nie ważne czy w Pb czy w ON :good:

[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:55_________________________________________________

Przy okazji - nie napisałem, ze klekoty są do d*py, tylko, że "reszta to klekoty" :naughty: :naughty: :naughty:

Kimiasz nie pękaj.... :polew:

Opublikowano

swoją drogą - ciekawe, co by się dokulało lepiej - afn z głupim rezystorem + spowalniaczem w postaci automatu, czy jednak adr'ek w serii :)

Opublikowano
  • Autor

klekoty klekoty odrazu nie ma nic piekniejszego jak zapach diesla o poranku :D:P[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 21:01_________________________________________________

swoją drogą - ciekawe, co by się dokulało lepiej - afn z głupim rezystorem + spowalniaczem w postaci automatu, czy jednak adr'ek w serii :)

:decayed::naughty: :>

Opublikowano

Nie pękam, to było sprostowanie :cool1:

Ok, możemy sprawdzić - rezystorowany emerytowóz (TDi w automacie) kontra benzynowa seryjna ADR-ka :evil: :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

nom też mnie zastanawia..... klekot z c**jowym automatem czy ADR-ka :naughty::evil:

Opublikowano

nom też mnie zastanawia..... klekot z c**jowym automatem czy ADR-ka :naughty::evil:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

No to żeś pojechał teraz DJ-owi po rajtuzach :polew: :polew: :polew: