Gość osetti Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 dobry wieczór łódzkie Bartki i Sebastiany
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Koledzy, mam prośbę... Ktoś mi się włamał na facebook'a, potem na gadu, powtórnie na facebook'a (po zmianie hasła od ostatniego ataku). Nie logowałem się na obcych komputerach. Jedyne, co podejrzewam, to jakieś złośliwe oprogramowanie na kompie, z którego właśnie piszę... Macie jakieś rady? Nie ukrywam, że niezbyt mnie zadowala widok powklejanych na mój profil fiutów, albo opis na gg "konto przejęte"... [br]Dopisany: 17 Maj 2011, 23:52_________________________________________________aha...włam był z adresu 77.237.18.94 - Toya, łódź.[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 23:52_________________________________________________...kogo my tu witamy :> [br]Dopisany: 17 Maj 2011, 23:53_________________________________________________sorry za kolejny dopisek do posta, ale nastała wielka radość -zaliczyłem egzamin u demsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie...Seba - Ty już wiesz, o co chodzi
Panton Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 DJ mogę oblukać na szybko czy coś masz.... :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 straszna ulga... Panton - polecisz dobrego antywira online? Licencja na NOD'a się skończyła;/ Podejrzewam, że jakiś robaczek musi być na tym kompie, bo niby skąd był drugi włam?
Panton Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 daj zdalny dostęp.... http://www.ammyy.com/AMMYY_Admin.exe
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Osa, jak już do nas wpadłaś, to byś coś więcej napisała;) Porymujemy?
Gość osetti Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Osa, jak już do nas wpadłaś, to byś coś więcej napisała;) Porymujemy? to może napiszę co u mnie.... stara bida :> Kurde nie mam chyba nastroju na rymy
Panton Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 dokładnie... zamiast cwaniakować to byś napisała jak tam mały się chowa... czy już coś klnie i za pannami się ogląda...
Gość osetti Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 dokładnie... zamiast cwaniakować to byś napisała jak tam mały się chowa... czy już coś klnie i za pannami się ogląda... dziękuję, zdrowiutki i duży narazie nie przeklina i mam nadzieję, że z mamy przykładu brać nie będzie a panny owszem, interesują go.. ale nie te w jego wieku... tylko starsze
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Osa, gdzie te stare dobre czasy, co? Porymowało się, pogadało się.... :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Cześć osetti Co tam jak tam podglądałam właśnie Twoją szmaragdową [br]Dopisany: 18 Maj 2011, 00:34_________________________________________________ Osa, gdzie te stare dobre czasy, co? Porymowało się, pogadało się.... :gwizdanie: ehh.... Bartku starzeję się....
Rekomendowane odpowiedzi