Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

za wjazd na pole namiotowe płaci się tylko 10 zł :) jest tylko problem z tym że prysznice są często zajęte i trochę niechlujne... :kwasny:

Opublikowano

:kox:

ale poza tym to spoko jest i jak jest pogoda to super miejscówa :evil:

Opublikowano

nowy level

koles cisnal pudelkiem od pizzy plus torba z sosami plus pudelka po sokach plus platonki po jajkach plus reklamowki z blizej nie okreslona substancja

[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 21:47_________________________________________________no to sluchajcie mysle ze wypad jest tematem otwartym mi kible nie przeszkadzaja sporo osob z nas ma avanty wiec moze byc kimanko w aucie

ja spalem jest gitara 2 osoby na tyle i jest wygodnie :)

Opublikowano

z wieczora :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

i tak wyjdzie

dupa2.gif

Opublikowano

i tak wyjdzie

dupa2.gif

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 21:55_________________________________________________

lepiej w sulejowie zrobic :gwizdanie:

dobry pomysł:) albo nawet w sielpi bo tam na środku jeziora można usiąść i pić:) wody jest po kolana a na środku po kostki :decayed:

jestem za Sielpią :wink4: jest git :good:[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 21:57_________________________________________________na środku jest wyspa :naughty:
Opublikowano

wyspy nie widziałem ale sielpia jest super :decayed:

Opublikowano

hyhyhy no to teraz trzeba ladnei ugadac termin i robimy gejowski wypad :D :D :D

Opublikowano

jeszcze sie zdziwisz :D jakkolwiek to brzmi :polew: :polew: :polew: :polew: :decayed::naughty:

Opublikowano
:D
Opublikowano
:kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 22:36_________________________________________________gdzie jest Kimiasz gdzie jest Misiek gdzie jest Tomek wogole gdzie jest polowa ludzi ?? :blink: :blink: :blink:
Opublikowano

pewnie śpią :>[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 22:40_________________________________________________zresztą ja też idę w kimonko :wink4:

całuski na dobranoc :tongue4:

Opublikowano

penie tak :gwizdanie:

Gość SpongeBob
Opublikowano

juz jestem :) ja teraz cale dnie na dzialce jestem instalacje klade zjezdzam wieczorem i czytam co sie dzieje. Ja na letni chcialbym jechac no ale ktos musi jechac od nas bo samemu to mi sie nie chce :) a co do wypad nad jezioro nie ma problemu tylko ja teraz 3 weekendy mam szkole sesja mi sie konczy 18 czerwca w tym ze mam wtedy komunie

Opublikowano

nie buj ziaby :tongue4:

Gość SpongeBob
Opublikowano

nie boje ale na liscie nikogo od nas nie widze :D

Opublikowano

czepiasz sie szczegółów :wink4: