Seba_LDZ Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 na liscie jest 15 osob takze szalu nie ma :/
Gość SpongeBob Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 wlasnie czytalme ze osrodek chca zmieniac, ja bym chetnie pojechal tylko mowie zeby jechal ktos od nas to ja jade
Panton Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 na liscie jest 15 osob takze szalu nie ma :/ szału nie ma? na spocie Hondy Civic ostatnio (z miesiąc temu to było) było 500 osób... + impreza z torem... goście zaproszeni jak Dziewulski ze swoją maszyną... jakoś koleś (nie pamiętam nazwiska) z Lotusem.... porównując to do klubu A4 - dzień do nocy....
Panda z Teksasu Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Panton no to trzeba też takie organizować akcje hehe nie możemy być gorsi od japońców chyba A wogóle to witam przy wtorku :hi:
Seba_LDZ Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 :hi: na liscie jest 15 osob takze szalu nie ma :/ szału nie ma? na spocie Hondy Civic ostatnio (z miesiąc temu to było) było 500 osób... + impreza z torem... goście zaproszeni jak Dziewulski ze swoją maszyną... jakoś koleś (nie pamiętam nazwiska) z Lotusem.... porównując to do klubu A4 - dzień do nocy.... nie no zerknij na jakies fotorelacje ze spota zimowego czy zeszlorocznego zawsze jest opor i ludzi brakuje w tym roku cos nie poszlo z terminami urlopow :/ a tak przeciez tez jest na bogato
Bartas Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 jeszcze 2 dni i urlop....najgorsze 2 dni :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 z pracy wyspani? siema siema ja tam niewyspany cos tak jakos nie bardzo polezalbym chetnie tak na przyklad do sierpnia :D
JohnnyLdz Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Witam Panowie powiedzcie o ktorej dokladnie zaczynaja sie spoty. Juz pora bym sie objawil i przywital Co prawda jest to moje pierwsze w zyciu Audi i diesel, ale mam sporo pytan :>
Panda z Teksasu Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 A ja tez dzisiaj jakos strasznie niewyspany jestem nie wiem czemu:D[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 08:16_________________________________________________Johnny witam spoty 18 pasaz lodzki niedziela jak sa jakies zmiany to ustalamy na forum wszystko:D
Seba_LDZ Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 Witam Panowie powiedzcie o ktorej dokladnie zaczynaja sie spoty. Juz pora bym sie objawil i przywital Co prawda jest to moje pierwsze w zyciu Audi i diesel, ale mam sporo pytan :> :hi: powitac nowego kolege rozumiemy ze mamy sie zwracac Johny [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 08:17_________________________________________________nom dokladnie jak napisala Kung Fu Panda teraz cos sie kroi na sobote ale to jeszcze w powijakach jest
JohnnyLdz Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Jakos tak wyszlo, ze wszyscy znajomi tak wolaja :> Ok to jezeli bedzie niedziela to pojawie sie oczywiscie, niestety z sobota mam zawsze problemy bo w nocy pracuje w 2 pracy
Seba_LDZ Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 spoko loko damy rade i w sobote i w niedziele mam kumpla Grzeska na ktorego tez mowilem Johny
klysek Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 08:26_________________________________________________ide pracowac dalej zajrze ok 12
Panda z Teksasu Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Klysiu umowilem sie z tym gosciem co polecales na franciszkanskiej:) powiedzial naprawde nieduzo ale ile wyjdzie ostatecznie to napisze... Przez telefon to gadal nawet tak jakby sie dobrze znal na tym:) Johnny wpadaj w niedziele i bedzie ok:)
Kimi Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Ohayoo :hi: :hi: Witam Panowie powiedzcie o ktorej dokladnie zaczynaja sie spoty. Juz pora bym sie objawil i przywital Co prawda jest to moje pierwsze w zyciu Audi i diesel, ale mam sporo pytan :> Witam nowego Kolegę
Rekomendowane odpowiedzi