kanu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wiem, że mały jest absorbujący, ale zobacz - Krzyśkowi się też urodził i jakoś jest na forum ta... jak jestem w pracy albo późno wieczorem jak położę go spać i nie marudzi ale ten uśmiech ratuje całą sytuację... :>
Kimi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wiem, że mały jest absorbujący, ale zobacz - Krzyśkowi się też urodził i jakoś jest na forum ta... jak jestem w pracy albo późno wieczorem jak położę go spać i nie marudzi ale ten uśmiech ratuje całą sytuację... :> :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Adrenalina Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wiem, że mały jest absorbujący, ale zobacz - Krzyśkowi się też urodził i jakoś jest na forum ta... jak jestem w pracy albo późno wieczorem jak położę go spać i nie marudzi ale ten uśmiech ratuje całą sytuację... :> Jeziu, jaki cudny Gratulacje tatuśku
Panda z Teksasu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Siemka wszystkim w ten piatkowy calkiem pogodny poranek Kanu, pociecha, facet I liga Oby było tak by dziś na prace nasrał szpak
Seba_LDZ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 :hi: Kanu nie widzialem wczoraj zdjecia Mistrza dopiero teraz je luknalem ... czlowieku zdjecie po prostu miazdzy wszystko po prostu mega :decayed: :decayed: :decayed: :good: :good: :good: :good: :good: musimy maluchowi zrobic jakas extra koluszke
MarianekZg Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 :hi: kanu zajefajny bobas :decayed: :good: :> :> Zawsze mówiłem, że najfajniejsze są takie małe dzieciaczki :> :> No i ewentualnie dzieciaczki płci żeńskiej w wieku 25-35 lat :decayed:
Adrenalina Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 No i ewentualnie dzieciaczki płci żeńskiej w wieku 25-35 lat :decayed: Mariano, myślałam że napiszesz 17-21
klysek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 czas rozpoczac kolejny ciezki dzien pracy [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 07:57_________________________________________________siema ciocia Mariano i co zapisujemy sie na ten letni
MarianekZg Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 czas rozpoczac kolejny ciezki dzien pracy [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 07:57_________________________________________________siema ciocia Mariano i co zapisujemy sie na ten letni Siemanko Basiu - troszkę Cię tu nie było :?: :mysli: A propos wieku to 17-21 ciut ciut za młode - jeszcze się zakocha i później tylko problemy :decayed: [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 08:01_________________________________________________ czas rozpoczac kolejny ciezki dzien pracy [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 07:57_________________________________________________siema ciocia Mariano i co zapisujemy sie na ten letni Cały czas się gryzę z tym letnim - szału nie ma :kwasny:
klysek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 no wlasnie ja czejkam n a was Ewcia powiedziala ze jak sie cyt."Miśki zapisza to my tez sie zapisujemy "
kanu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 dziękować za pochwałę małego ma sqbany czasem dobre miny, jeszcze takie bezwiedne ale daje czzadu no nic ostatni dzień pracy czas zacząć
Adrenalina Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mariusz, 17 to najlepszy wiek - można sobie wychować pod siebie
Panda z Teksasu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Sebek masz jakis kawalek filmiku naszego juz:P
Panda z Teksasu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Pokaz:D a ile bedzie calosc miala?
Seba_LDZ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 mysle ze max 3,5 nie no zobaczycie jak skoncze zebyscie mogli mnie zj***c odrazu za calosc bo niestety montaz montazem ale brak ujec niestety robi swoje :thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi