Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

weekend:D:D:D:D

ja bym bral diesla chyba:P tylko nie wiem ktora wersje bo jak patrze na spalanie Seby 5,42 to szok :D:D

ja mam kolo 6,5, po miescie takze no chyba tez tragedii nie ma :D

ale cóz albo sie chce nmiec pod pedalem i wtedy no auto swoje spalic musi albo oszczednie :P

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie po mieście krótkie dystanse to 8,6 na dłuższych spada bardziej :P

Opublikowano

dizel czy beznzynka.... mało ważne........... ważne by miał Q :gwizdanie:

Opublikowano

taaa... Ty i delikatna noga..... widziałem to jak wracałem ostatnio ze spotu... jadę 80 na wiadukcie a ten popierdzielił (a za wiaduktem lubią stać z laserowym :rolleyes: )..... na światłach przy ZOO dogoniłem dziada..... zielone i znowu popierdo*** jak by go ktoś gonił.... :D

Opublikowano

ale to nie chodzi o predkosc tylko o to zeby jechac rowno i przewidywac sytuacje na drodze a nie gaz i potem hamulec opor tylko delikatnie do swiatel sie dotoczyc i trzymac predkość:P

spytaj Wiktora ze spokojny kierowca ze mnie :D

Opublikowano

Wito usmiałem się 15 k rocznie u niemiaszków to norma? No cos Ty :polew: 15 to każdy z nas pewnie minimum robi. U mnie wychodzi że jak kupowałem go w zeszłym roku w Niemczech to Niemiec musiał prawie 40 k robić rocznie i wierz mi ze u nich to norma, mój kumpel który co pół roku zmienia auto( sprowadza generalnie z Belgi, Holandii, Niemiec, Francji itd) to ostatnio w 3 letniej atsrze miał 300 tysięcy już zrobione więc wiesz. Jak w Polsce auto kupujesz to tyko od prywatnej osoby, pierwszego właściciela, jakieś giełdy komisy itd od razu sobie odpuść. Ja mam w tej chwili 230 tysięcy prawie więc każdy Polak powie że w c**j i szrot, a ja wiem że 3/4 aut w naszym kraju z mniejszymi przebiegami na blacie maja naprawdę 300-500 i lepiej i sie ludzie dziwią że auto się psuje. Ja jak narazie miałem jedną małą usterkę- zatarły się łożyska w przednich wycieraczkach- 15 minut i naprawione

Opublikowano

weekend:D:D:D:D

ja bym bral diesla chyba:P tylko nie wiem ktora wersje bo jak patrze na spalanie Seby 5,42 to szok :D:D

ja mam kolo 6,5, po miescie takze no chyba tez tragedii nie ma :D

ale cóz albo sie chce nmiec pod pedalem i wtedy no auto swoje spalic musi albo oszczednie :P

heh no n iby tak wylicza ale ja mu nie wierze :P plus minus 6 wyjdzie :) na fisie wychodzi ok 6 :)[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 15:46_________________________________________________

Wito usmiałem się 15 k rocznie u niemiaszków to norma? No cos Ty :polew: 15 to każdy z nas pewnie minimum robi. U mnie wychodzi że jak kupowałem go w zeszłym roku w Niemczech to Niemiec musiał prawie 40 k robić rocznie i wierz mi ze u nich to norma, mój kumpel który co pół roku zmienia auto( sprowadza generalnie z Belgi, Holandii, Niemiec, Francji itd) to ostatnio w 3 letniej atsrze miał 300 tysięcy już zrobione więc wiesz. Jak w Polsce auto kupujesz to tyko od prywatnej osoby, pierwszego właściciela, jakieś giełdy komisy itd od razu sobie odpuść. Ja mam w tej chwili 230 tysięcy prawie więc każdy Polak powie że w ch*** i szrot, a ja wiem że 3/4 aut w naszym kraju z mniejszymi przebiegami na blacie maja naprawdę 300-500 i lepiej i sie ludzie dziwią że auto się psuje. Ja jak narazie miałem jedną małą usterkę- zatarły się łożyska w przednich wycieraczkach- 15 minut i naprawione

nom zgadza sie ale ze zrobiles zatarte wycieraczki w 15 minet to szacuneczek nie ma co :D u mnie jak sie zatarly tak nie moglem wyjac tego czpienia

z ramiaczka delikatnie mloteczek mowie pojdzie :D no i poszlo ale ramie :D pfff ;)

Opublikowano

zgadzam sie z Wiktorem w 100%

ale to nie chodzi o predkosc tylko o to zeby jechac rowno i przewidywac sytuacje na drodze a nie gaz i potem hamulec opor tylko delikatnie do swiatel sie dotoczyc i trzymac predkość:P

spytaj Wiktora ze spokojny kierowca ze mnie :D

nom ja bez szaleństw na światłach Cię dogoniłem więc wiesz.... to co napisałem trochę się mija z rzeczywistością.. :wink4:

Opublikowano

no to wszystko przez ta niesmialosc :D:naughty::decayed:

Opublikowano

na pewno.... nie ma innego wyjścia.... :polew:

[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 15:54_________________________________________________

Wito usmiałem się 15 k rocznie u niemiaszków to norma? No cos Ty :polew: 15 to każdy z nas pewnie minimum robi. U mnie wychodzi że jak kupowałem go w zeszłym roku w Niemczech to Niemiec musiał prawie 40 k robić rocznie i wierz mi ze u nich to norma, mój kumpel który co pół roku zmienia auto( sprowadza generalnie z Belgi, Holandii, Niemiec, Francji itd) to ostatnio w 3 letniej atsrze miał 300 tysięcy już zrobione więc wiesz. Jak w Polsce auto kupujesz to tyko od prywatnej osoby, pierwszego właściciela, jakieś giełdy komisy itd od razu sobie odpuść. Ja mam w tej chwili 230 tysięcy prawie więc każdy Polak powie że w ch*** i szrot, a ja wiem że 3/4 aut w naszym kraju z mniejszymi przebiegami na blacie maja naprawdę 300-500 i lepiej i sie ludzie dziwią że auto się psuje. Ja jak narazie miałem jedną małą usterkę- zatarły się łożyska w przednich wycieraczkach- 15 minut i naprawione

dobrze gada.... polać mu :decayed:

Opublikowano

Pantonowi polać, po alkoholu będzie śmielszy :kox:

Opublikowano

Pantonowi polać, po alkoholu będzie śmielszy :kox:

zabrakło by Ci "wody" by mnie ośmielić... :naughty:

Opublikowano

Dj masz już ten silnik dla Szamka? Może dalo by rade się ładnie uśmiechnąć żeby chłopaki dali Ci zaślepke taka okrągła od górnej osłony silnika? Kurde gdzieś mi jedna wypadła i zginęła i strasznie mnie takie detale wkur**ją, ewentualnie może ktoś by mi mógł w etce sprawdzić numer tej zaślepki?

Opublikowano

Dj masz już ten silnik dla Szamka? Może dalo by rade się ładnie uśmiechnąć żeby chłopaki dali Ci zaślepke taka okrągła od górnej osłony silnika? Kurde gdzieś mi jedna wypadła i zginęła i strasznie mnie takie detale wkur**ją, ewentualnie może ktoś by mi mógł w etce sprawdzić numer tej zaślepki?

jak Cie satysfakcjonujne srebrna to ja chyba mam gdziees w garazu jak dolece to zerkne

a tymczasem zawijam wrotki do LDZ :) pozdro

Opublikowano

szerokości... przyczepności Sebek...... bajo :good:

Opublikowano

Czarna musi być bo srebrna to też będzie drażniła me oko :polew: w ogóle jakie zdzierstwo na śrubkach ori do osłony pod silnik- brakowało mi jednej, wczoraj byłem kupić- 11 zł, z rabatem kupiłem za 9 lol

Opublikowano

no niestety dobra marka ma swą cenę :polew:

Opublikowano