Kimi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Nie czaję się tylko jestem tu nowy więc rozglądam się tu co i jak Powitać :hi: Krótko i na temat - nie robimy problemów nikomu. Wpadaj na spoty, zaglądaj na forum, czuj się jak u siebie :good: BTW, mnie nie będzie teraz trzy razy z rzędu - Małżonka z córcią jadą do Chałup, Ada dzisiaj została odstawiona "w bezpieczne miejsce" do rodziny na działkę (też ma urlop :D ), także najwcześniej wpadnę na spota 10.lipca. Jakby coś było wiadomo z koszulkami, mogę je wtedy ze sobą zabrać do 3miasta.
DENZEL007 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 No witam :hi: kimi byłem dzisiaj na realu i rozejrzałem się na żywo na pewno będę teraz częściej wpadał poznałem kilku ziomków szkoda że jeszcze nie wszystkich ale myślę że napewno na kolejnych spotach poznam pozostałych
bartek1605 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 chrisu a gdzie wyperdalasz za tydzień
chriss Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 jak będzie pogoda to nad jakąś wodę prawdopodobnie do Sielpi
Rano Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 panowie troche mnie na forum nie było a tak nawiasem , któryś z was parkuje/parkował na piwnika ponurego srebrną b7 , bo jak przechodziłem tam to taką widziałem , z klubowymi ramkami oczywiście
klysek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 panowie troche mnie na forum nie było a tak nawiasem , któryś z was parkuje/parkował na piwnika ponurego srebrną b7 , bo jak przechodziłem tam to taką widziałem , z klubowymi ramkami oczywiście to jest B7 Tomka
Rano Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 aha :> , to się wyjaśniło a ogółem to parę stron wcześniej pisaliście o s8, to napomknę że moja sąsiadka z góry jest kosmetyczką , i tam różne kobiety różnymi ciekawymi autami przyjeżdzają do niej parę dni temu , patrzę sobie przez okno a tam stoi s8 v10
Seba_LDZ Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 dolecial [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 22:31_________________________________________________a tu co taka cisza ? nie spac zwiedzac
Seba_LDZ Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 a Ty co na spocie byles ze sie dopytujesz ??
Seba_LDZ Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 jak to k**wa byl ?? hhhyhyhyyh a jak byl to by wiedzial
Rekomendowane odpowiedzi