Kimi Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 :hi: Powitać Co tam słychać w Krośniewicach? stara bida poza tym co w tej dziurze może być słychać ciekawego? chodzą i się tną zjeby nożami a Ty na długi weekend w ldz? Teraz dwa weekendy w Chałupach, Małżonka z córką właśnie jadą tam dzisiaj na urlop
Kimi Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 takim to dobrze Teraz jest lajcik, bo jest lato, zobaczymy zimą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Szamek Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 ludzie krótkie pytanie i konkretna odp. spocicie się dzisiaj?
Panton Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Panton, zlituj się i wyłącz tego avatara w profilu, plizzzz..... :confused4: Kimiasz wiem, że to denerwuje bo się cały czas strona ładuje.... hahaha ale dla Ciebie wszystko.... i nie musisz mi wysyłać tych obrazków bo ja wiem, że nie mógł pobrać avatarka z serwera jak na iptables został wycięty mój adresik ip
Kimi Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Panton, zlituj się i wyłącz tego avatara w profilu, plizzzz..... :confused4: Kimiasz wiem, że to denerwuje bo się cały czas strona ładuje.... hahaha ale dla Ciebie wszystko.... i nie musisz mi wysyłać tych obrazków bo ja wiem, że nie mógł pobrać avatarka z serwera jak na iptables został wycięty mój adresik ip No nareeeszcie :notworthy: :notworthy: Wiesz, jako webdeveloper zwracam uwagę na takie detale i strasznie mnie to wkurwiało :D
Panton Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Panton, zlituj się i wyłącz tego avatara w profilu, plizzzz..... :confused4: Kimiasz wiem, że to denerwuje bo się cały czas strona ładuje.... hahaha ale dla Ciebie wszystko.... i nie musisz mi wysyłać tych obrazków bo ja wiem, że nie mógł pobrać avatarka z serwera jak na iptables został wycięty mój adresik ip No nareeeszcie :notworthy: :notworthy: Wiesz, jako webdeveloper zwracam uwagę na takie detale i strasznie mnie to wkurwiało :D wiem dlatego specjalnie dla Ciebie to zrobiłem
bartek1605 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 zależy od pogody chciał bym w sobote lub niedziele[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 20:40_________________________________________________w sumie to chyba jutro z rana lecę w opoczyńskie i może zostanę do niedzieli to bym miał bliżej nad wode [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 20:41_________________________________________________ kurde ja będe jutro jutro gdzie nad wodą czy jak [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 00:14_________________________________________________Sebek nic się nie martw,się łuszczelke wymieni i będzie mozna jebać w kociołek [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 00:21_________________________________________________Buuuuuuuuuuuuuuuurza na Sielpi dzisiaj byłem i jest rewelka
Seba_LDZ Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2011 :hi: Kimiasz film juz przeciez powiedzieli ze jest/bedzie c**jowy
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 jaki weekendzik? Dzisiaj odpoczyneczek, a jutro składanko "delfinka" H**a - zdrabniamy jak możemy :>
Rekomendowane odpowiedzi