Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Powitać :hi:

Co tam słychać w Krośniewicach? :cool1:

stara bida :decayed: poza tym co w tej dziurze może być słychać ciekawego? chodzą i się tną zjeby nożami :wallbash:

a Ty na długi weekend w ldz?

Teraz dwa weekendy w Chałupach, Małżonka z córką właśnie jadą tam dzisiaj na urlop :D

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

takim to dobrze :wink4:

Opublikowano

takim to dobrze :wink4:

Teraz jest lajcik, bo jest lato, zobaczymy zimą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

ludzie krótkie pytanie i konkretna odp. spocicie się dzisiaj? :decayed:

Opublikowano

Panton, zlituj się i wyłącz tego avatara w profilu, plizzzz..... :confused4: :confused4: :confused4:

zrzut_ekranu_1.png

Kimiasz wiem, że to denerwuje bo się cały czas strona ładuje.... :polew: hahaha ale dla Ciebie wszystko.... :naughty: i nie musisz mi wysyłać tych obrazków bo ja wiem, że nie mógł pobrać avatarka z serwera jak na iptables został wycięty mój adresik ip :D

Opublikowano

Panton, zlituj się i wyłącz tego avatara w profilu, plizzzz..... :confused4: :confused4: :confused4:

zrzut_ekranu_1.png

Kimiasz wiem, że to denerwuje bo się cały czas strona ładuje.... :polew: hahaha ale dla Ciebie wszystko.... :naughty: i nie musisz mi wysyłać tych obrazków bo ja wiem, że nie mógł pobrać avatarka z serwera jak na iptables został wycięty mój adresik ip :D

No nareeeszcie :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Wiesz, jako webdeveloper zwracam uwagę na takie detale i strasznie mnie to wkurwiało :D :D :D

Opublikowano

zrzut_ekranu_1.png

No nareeeszcie :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Wiesz, jako webdeveloper zwracam uwagę na takie detale i strasznie mnie to wkurwiało :D :D :D

wiem dlatego specjalnie dla Ciebie to zrobiłem :D

Opublikowano

zależy od pogody chciał bym w sobote lub niedziele[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 20:40_________________________________________________w sumie to chyba jutro z rana lecę w opoczyńskie i może zostanę do niedzieli to bym miał bliżej nad wode :naughty:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 20:41_________________________________________________ :beach:

kurde ja będe jutro :mysli:

jutro gdzie :mysli: nad wodą czy jak

[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 00:14_________________________________________________Sebek nic się nie martw,się łuszczelke wymieni i będzie mozna jebać w kociołek :good:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 00:21_________________________________________________Buuuuuuuuuuuuuuuurza :evil:

na Sielpi dzisiaj byłem i jest rewelka :kox:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Kimiasz film juz przeciez powiedzieli ze jest/bedzie c**jowy :D

Opublikowano

życie :P

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

jaki weekendzik? Dzisiaj odpoczyneczek, a jutro składanko "delfinka" :decayed: H**a - zdrabniamy jak możemy :>

Opublikowano

no właśnie :(

Opublikowano

smacznej kiełby i zimnego piwa :)