MarianekZg Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 :hi: [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 07:26_________________________________________________ Mario powiem tak filmik jest praktycznie gotowy nie moge znalezc czasu zeby dorobic ostatnie szlify czyli napisy i takie tam moze jutro mi sie uda postaramy sie do konca tygodnia juz go opublikowac ale uprzedzam szalu nie ma aczkolwiek jest kilka fajnych momentow Spoko Seba - szacun, że w ogóle się za to wziąłeś, co by nie było to jakaś tam "wizytówka" z łódzkiego będzie :naughty: :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 hehhe oby to byla wizytowka a nie posmiewisko dobra zabieramy sie do roboty i moze ogarniemy temat
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ja też mam kawę i ktoś musi mi życzyć, żeby była dobra;D Dzisiaj przed południem DJ bierze się za sprawy elektroniczne
Seba_LDZ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 nooooo ja Ci zycze zeby byla pyszniutka nawet :D
chriss Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 :hi: wyobraźcie sobie u nas takie wyścigi Na granicy śmierci :kox: zajebiszczaste
Seba_LDZ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 DJ czekamy na pozytywne info
kanu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 :hi: wyobraźcie sobie u nas takie wyścigi Na granicy śmierci :kox: zajebiszczaste a ja myślę, że na naszych drogach na pierwszej prostej i zakręcie by już przy takiej prędkości się pozabijali
Seba_LDZ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 :gwizdanie: http://www.sadistic.pl/tak-to-sie-zalatwia-vt82254.htm :gwizdanie:
Panton Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 :hi: wyobraźcie sobie u nas takie wyścigi Na granicy śmierci :kox: zajebiszczaste a ja myślę, że na naszych drogach na pierwszej prostej i zakręcie by już przy takiej prędkości się pozabijali a tamten co zaliczył ogrodzenie to myślisz, że przeżył?
chriss Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 :hi: wyobraźcie sobie u nas takie wyścigi Na granicy śmierci :kox: zajebiszczaste a ja myślę, że na naszych drogach na pierwszej prostej i zakręcie by już przy takiej prędkości się pozabijali a tamten co zaliczył ogrodzenie to myślisz, że przeżył? ja myśle ze do następnego sezonu się wyliże
kanu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 a tamten co zaliczył ogrodzenie to myślisz, że przeżył? myślę, że ten co przy okazji zahaczył słupek przydrożny jajek na pewno nie ma całych
Rekomendowane odpowiedzi