Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bez napinki cycki :D

nie zdazylem napisac ze ocho zara Pantonik sie odezwie bo dzisiaj dokladnie takie stwierdzenie pisal kolo poludnia heheheheh :D

Kimiego nie sluchaj felga musi byc im wieksza tym lepsza i nie ma c**ja we wsi :D :D :D

to ma plywac :D [br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 22:24_________________________________________________oczywiscie zeby nie bylo zadnych napinek zartuje sobie z tym niesluchaniem :)

kazdy lubi cos innego jednego jaraja cycate dlugonogie blondynki czy brunetki a innego kreca emo laski z podcietymi zylami :D :D :D

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

taa..... silnik i grill inny.... no i fotele RECARO a tak to seria A4........... oj tutaj się nie zgodzimy nigdy...

ps: a jak już się czymś podniecać jak to określiłeś to Nisan GTR.... bo to całe R8 wypada bardzo blado w porównaniu do konkurencji z najwyższej półki... i kiedyś był takie ciekawy ale prześmiewczy artykuł na temat R8.... właśnie porównywali do GTRa...

aaa i siedziałem jeździłem Nissanem GTR.

Opublikowano

Ty a skad Ty kolezko i jak jezdziles GTRem ?? :mysli: :mysli: :mysli:

pucuj tu sie ladnie i widze GTRa na jazdy na spota :D w niedziele :D:P

Opublikowano

:D:D:D:D

Opublikowano
:naughty::decayed::wink4:
Opublikowano

HEHE dla mnie na odwrót, felgi ładne kolor ochydny. Nie wiem co Wy się tak podniecacie tymi s4 :) auto jak auto tyle że mocny silnik

Kolor: NOGARO BLUE - kultowy; model: S4 - kultowy

Sory, ale TO właśnie jest podniecające, a nie jakieś tam felgi czy tuby :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:

do czego pijesz? Do moich felg jakaś aluzja? Tuby nie mam poza tym.

Żadna aluzja, napisałeś, że podniecamy się kolorem, a Tobie się on nie podoba, ale felgi tak - no to Ci odpowiedziałem, że to właśnie ten kolor to jest kwintesencją tego modelu, a nie felgi.

Nic nie mam do Twoich felg i daleki jestem od jakiś aluzji, dla mnie możesz mieć nawet felgi od Ursusa C330, jesli Ci się podobają.

Mówiąc że nie rozumiem czym się podniecacie nie miałem na celu Was urazić, tylko wyrazić moje zdziwienie. (...) to s4 prócz innych zderzaków, silników i dupereli nadal jest prawie takim samym autem- z góry uprzedzając pytanie odpowiem- siedziałem i jechałem takim

Mylisz się i to bardzo. Konstrukcyjnie jest podobne, ale jednak nie takie samo i różnica nie sprowadza się jedynie do silnika i kilku dupereli.

Opublikowano

Ty a skad Ty kolezko i jak jezdziles GTRem ?? :mysli: :mysli: :mysli:

pucuj tu sie ladnie i widze GTRa na jazdy na spota :D w niedziele :D:P

już go nie ma w PL.... pojechał do ruskich.... ale rok temu jeden z pierwszych GTR-ów w PL.... nawet cycki z TVN Turbo przyjechali by co nieco nakręcić... i program zrobili "test GTRa..." nawet jak poszukam to fotki mam jak zapierdalałem tym sprzętem... bo kolega mi robi (koleś który "interesy" robi z ruskimi i dla nich od szwabów zabawkę ciągnął.... a to praktycznie mój sąsiad z mojej mieściny)... tylko muszę poszukać.....aaaa i jest to najlepszy sprzęt jakim latałem a ten automat co siedzi w środku to kuwa zmienia tak szybko biegi, że masakra.... EOT

[br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 22:31_________________________________________________

Mówiąc że nie rozumiem czym się podniecacie nie miałem na celu Was urazić, tylko wyrazić moje zdziwienie. (...) to s4 prócz innych zderzaków, silników i dupereli nadal jest prawie takim samym autem- z góry uprzedzając pytanie odpowiem- siedziałem i jechałem takim

Mylisz się i to bardzo. Konstrukcyjnie jest podobne, ale jednak nie takie samo i różnica nie sprowadza się jedynie do silnika i kilku dupereli.

kurde normalnie Kimiasz muszę Ci przyznać rację jak nigdy... hehehe :D

Opublikowano

GTRr piękne , ostatnio widziałem bielutkiego-w tym kolorze po prostu miazga. Ja wiem Panton jakie są różnice między a4 i s4 i że dla jednych to mogą być zupełnie inne auta, a dla drugich 2 podobne. Próbuje po prostu powiedzieć że mnie widok s4 kompletnie nie rusza- z wyglądu za dużo różnic nie ma, w środku poza fotelami siedzisz w takim samym aucie, no a silnik wiadomo- tutaj jest przepaść. [br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 22:32_________________________________________________lece spać :hi:

Opublikowano

GTRr piękne , ostatnio widziałem bielutkiego-w tym kolorze po prostu miazga. Ja wiem Panton jakie są różnice między a4 i s4 i że dla jednych to mogą być zupełnie inne auta, a dla drugich 2 podobne. Próbuje po prostu powiedzieć że mnie widok s4 kompletnie nie rusza- z wyglądu za dużo różnic nie ma, w środku poza fotelami siedzisz w takim samym aucie, no a silnik wiadomo- tutaj jest przepaść.

Wiesz, tu nie chodzi o sam wygląd, bo to auto właśnie nie ma "wyglądać".

Ono ma za***rdalać :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

GTRr piękne , ostatnio widziałem bielutkiego-w tym kolorze po prostu miazga. Ja wiem Panton jakie są różnice między a4 i s4 i że dla jednych to mogą być zupełnie inne auta, a dla drugich 2 podobne. Próbuje po prostu powiedzieć że mnie widok s4 kompletnie nie rusza- z wyglądu za dużo różnic nie ma, w środku poza fotelami siedzisz w takim samym aucie, no a silnik wiadomo- tutaj jest przepaść. [br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 22:32_________________________________________________lece spać :hi:

a co VAGiem??????????[br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 22:36_________________________________________________

GTRr piękne , ostatnio widziałem bielutkiego-w tym kolorze po prostu miazga. Ja wiem Panton jakie są różnice między a4 i s4 i że dla jednych to mogą być zupełnie inne auta, a dla drugich 2 podobne. Próbuje po prostu powiedzieć że mnie widok s4 kompletnie nie rusza- z wyglądu za dużo różnic nie ma, w środku poza fotelami siedzisz w takim samym aucie, no a silnik wiadomo- tutaj jest przepaść.

Wiesz, tu nie chodzi o sam wygląd, bo to auto właśnie nie ma "wyglądać".

Ono ma zasuwać :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

dokładnie......... i to zaapierdziela przepięknie.... serio zrobiła te eSsssa B6 ma mnie wyrażenie konkretne... to nie moje A4... przyznaje się bez bicia :D :D :D

[br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 22:38_________________________________________________a jak to takie podobne auta... praktycznie takie same to chętnie zamienię nawet za niewielką dopłatą.... 10-20k PLN :D

Opublikowano

Audi S4 (B6) Fan Video

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Ujęcie w 28 sekundzie :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

zaaaajebiste auto i tyle w temacie... do naszych serii nawet nie ma co stawiać...

Opublikowano

taa..... silnik i grill inny.... no i fotele RECARO a tak to seria A4........... oj tutaj się nie zgodzimy nigdy...

ps: a jak już się czymś podniecać jak to określiłeś to Nisan GTR.... bo to całe R8 wypada bardzo blado w porównaniu do konkurencji z najwyższej półki... i kiedyś był takie ciekawy ale prześmiewczy artykuł na temat R8.... właśnie porównywali do GTRa...

aaa i siedziałem jeździłem Nissanem GTR.

a ja jeździłem Nissanem Skylinem R34 :tongue4:[br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 22:48_________________________________________________jeżeli chodzi o S4 czy RS4 to tylko B5 :gwizdanie:
Opublikowano

a ja latałem Dużym Fiatem :kox:

Opublikowano

jeżeli chodzi o S4 czy RS4 to tylko B5 :gwizdanie:

„Błądzić jest rzeczą ludzką.” :rolleyes:

Opublikowano

ritmo s :tongue4:

Opublikowano

gowno sie znacie wszyscy :D

ja bede mial nowe tloczki na sobote i kurde bedzie ogien na heblach :decayed: :decayed: :decayed::naughty: :naughty: :naughty:

:wink4:

Opublikowano

jak RS4 to tylko w B5

Opublikowano

jak RS4 to tylko w B5

oj B7 też byś przytulił.... :naughty::decayed: