Seba_LDZ Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 LIPCOPAD w koncu a pozniej SIERPNIOPAD :polew: [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 12:21_________________________________________________
Kimi Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Pany, spocimy się dzisiaj normalnie? :mysli: Bo dzisiaj chętnie bym wpadł :tongue4:
chriss Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 raczej tak ja już jestem spocony bo jakoś parno jest
Seba_LDZ Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 nom tam gdzie zawsze jak zawsze cos tam sobie siapi ale mysle ze przejdzie damy rade moze dzis sie uda jakies zdjecie zrobic [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 15:10_________________________________________________ :good: :good: :good: nice yyyy no
DeeJay_Kill Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 siema bandyto;p Ja nawet w niedzielę nie odpocznę - właśnie koledze auto pomagałem kupić... Na szczęście, reszta niedzieli wolna
Kimi Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam Was z pokładu pociągu TLK relacji Bielso-Biała - Władysławowo :D Ale akcja, pociąg przyjechał opóźniony 30 minut, napakowany ludźmi (nawet na korytarzu nie było gdzie stanąć), nastąpił bunt i podstawili dwa wagony Oczywiście wbiłem się na pierwszego i siedzę sobie wygodnie przy oknie z laptopem na kolanach i delektuję się podróżą :kox: A tam z tyłu, w wagonach jadących od Bielska/atowic CZARNO. Dosłownie. Ludzie stoją na korytarzach nawet nie mogąc usiąść, bo nie ma jak.
MarianekZg Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam Was z pokładu pociągu TLK relacji Bielso-Biała - Władysławowo :D Ale akcja, pociąg przyjechał opóźniony 30 minut, napakowany ludźmi (nawet na korytarzu nie było gdzie stanąć), nastąpił bunt i podstawili dwa wagony Oczywiście wbiłem się na pierwszego i siedzę sobie wygodnie przy oknie z laptopem na kolanach i delektuję się podróżą :kox: A tam z tyłu, w wagonach jadących od Bielska/atowic CZARNO. Dosłownie. Ludzie stoją na korytarzach nawet nie mogąc usiąść, bo nie ma jak. :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Kimi Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam Was z pokładu pociągu TLK relacji Bielso-Biała - Władysławowo :D Ale akcja, pociąg przyjechał opóźniony 30 minut, napakowany ludźmi (nawet na korytarzu nie było gdzie stanąć), nastąpił bunt i podstawili dwa wagony Oczywiście wbiłem się na pierwszego i siedzę sobie wygodnie przy oknie z laptopem na kolanach i delektuję się podróżą :kox: A tam z tyłu, w wagonach jadących od Bielska/atowic CZARNO. Dosłownie. Ludzie stoją na korytarzach nawet nie mogąc usiąść, bo nie ma jak. :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Właśnie pociąg ruszył ze stacji Zgierz :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 22:48_________________________________________________ i sobie jedz do Gdanska A jadę, jadę :tongue4: :tongue4: Ale mówię Wam, wymiękłęm, jak pociąg podjechał na Kaliski i wsiadłem do wagonu - ludzie siedzieli nawet w kiblu. Stałem okrakiem nad swoją torbą nie mogąc nawet się ruszyć, ale na szczęście podstawili te wagony po 20 minutach. [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 22:51_________________________________________________Teraz żałuję, że nie zrobiłem zdjęcia :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 22:52_________________________________________________Dobra, obejrzę sobie jakiś film i idę w kimono.
MarianekZg Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 :hi: [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 07:03_________________________________________________ Seba jak tam wczoraj jazda po Wawie :?:
Seba_LDZ Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 wiesz co no podobno lalo bo mi tu kumple w robocie powiedzieli a ja w sumie po drodze nie zauwazylem wiekszych zmian jedynie warszawie juz niedaleko domu byla taka kaluza na 5 pasow i jak sie jechalo tym na ktorym bylo naj mniej wody no to bylo praktycznie do progu hyhyhyhy a pozatym cisza i spokoj ogolnie do d*py gdyz poniewaz nie lubie jezdzic w nocy jak pada deszcze
Rekomendowane odpowiedzi