Panton Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ja za to po testowałem 320mm :naughty: ppppprrrrrrrrzzzzzzzeeeeeeeeppppppaaaaaaaaśśśśśśśśććććććććććć w stosunku do serii :good: hehee.... zgadza się
Panton Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 nooom..... działa się - jeszcze młoda godzina...
Szamek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 nooom..... działa się - jeszcze młoda godzina...
Panton Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 a tak na marginesie to w ramach przerwy/relaksu poszukałem sobie kodowania Fabii II by domykały się szybki z pilota...(mam sąsiada, który mnie męczy bym mu to zrobił) no i pierwsze linki wskazywały na forum FCP (Fabia Club Polska) a tam dyskusja, że Pan z ASO powiedział, że się nie da... :> inne ciekawe historie ale ta wypowiedź mnie zniszczyła "Domykanie w Fabi realizowane jest poprzez podanie dlugiego impulsu zamykania centralnego zamka. Alarm musi umiec zrealizowac taka funkcje. Nie robi on nic innego jak symuluje przekrecenie bebenka zamka w drzwiach i przytrzymanie go przez pare sekund." ale mózgi tam siedzą :polew: :polew: na tym się wątek skończył.....
Seba_LDZ Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 no i co sie smiejecie co ?? :decayed: :decayed: :hi:
MarianekZg Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 :hi: ostry temat był ruszony po moim opuszczeniu "pokoju" łódzkiego :decayed:
Szamek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 no i co sie smiejecie co ?? :decayed: :decayed: :hi: a co nie można? :decayed:
MarianekZg Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie patrząc na rodzaj aut, na moje to całkiem fajnie skręcony filmik :good: http://auto.fishki.net/comment.php?id=39042
Seba_LDZ Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 hyhyhy ladziorki kozak hehehh
Kimi Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ohayoo :hi: Wreszcie się lato zrobiło :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 czyli ze co znaczy sie ?? jakies zdjecia masz ?? :naughty: :naughty:
Szamek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 czyli ze co znaczy sie ?? jakies zdjecia masz ?? :naughty: :naughty: a co u Ciebie zima, że taki ciekawski? :evil:
Seba_LDZ Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 hahahha a Ty co obronca ucisnionych ?? :D
Szamek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 tak tylko pytam z ciekawości :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi