Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dajcie mi kilka minet i wstawie zdjecia tomka do galerii

bo dopiero wrocilem :/[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 21:21_________________________________________________zapomnialem hasla do panelu administracyjnego galerii :wallbash: :wallbash: :wallbash:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

:good: gites majonez jak mawia Mario a po fotach widać, że spotkanie było owocne :tongue4:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 10:31_________________________________________________Instalował ktoś z Was amortyzatory Sachsa ?

Tak, ja zakładałem miesiąc temu na tył - Sachs SuperTouring, chriss też takie zakładał.

No jak właśnie też tył zakładam. I jak Ci się jeździ >?

No teraz jest rewelacja :good: :good: :good:

Zresztą, w poprzednim aucie miałem Sachsy SuperTouring z przodu i też było ok.

Potwierdzam narazie dają rade :good: [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 21:44_________________________________________________

Chriss jak droga na opoczno ? dalej most robia ? jutro musze jechac na kielce i nie wiem jak najlepiej :(

Ostatnio leciałem 3 tyg temu to w Przygłowie stałem prawie 40minet :kox: ale w tygodniu myślę że będzie szło na bieżąco :cool1:

A no i wiesz że nie ma kładki przed Piotrkowem :) trzeba lecieć A1 do Piotrkowa potem zawinąć na wiadukcie na 8 na Warszawkę i obwodnice Piotrkowa na Kielce :wink4: ale tam nie ma problemów.

Opublikowano

Melduje ze zdjecia wyladowaly w galerii :)

nie chcialo sie przypomniec bylo trzeba resecik porobic w plikach i dziala :)

Opublikowano

nom kurde to jest podwyzszone ryzyko nie ma co :/

Opublikowano
:hi: Mi dzisiaj coś się pochrzaniło z zamkiem klapy bagażnika, mogę otworzyć ją tylko poprzez przycisk na pilocie albo włożyć kluczyk w zamek i przekręcić a "klamka" nad rejestracją nie działa. Fis też żadnego błędu nie pokazuje, miał ktoś z Was taki problem ;/?
Opublikowano

ja nie mialem za to ja nie moge przekrecic kluczka w zamku :/ niby nie uzywam ale jak bedzie taka sytuacja jak u Ciebie to bede w d*pie ;)

czy Ty czasem nie mowiles kiedys ze sprzedajesz telewizory ?? czy pomylilem osoby ?? bo ktos kiedys pisal ze ma jaies ceny hurtowe a teraz by sie przydalo ;)

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

:hi: Mi dzisiaj coś się pochrzaniło z zamkiem klapy bagażnika, mogę otworzyć ją tylko poprzez przycisk na pilocie albo włożyć kluczyk w zamek i przekręcić a "klamka" nad rejestracją nie działa. Fis też żadnego błędu nie pokazuje, miał ktoś z Was taki problem ;/?

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=192046.0[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 06:47_________________________________________________frugodh może nie do końca to co opisane w wątku ale siłownik do odkręcenia i przejrzenia :decayed: :decayed:

Nie ma dużo roboty - troszkę problemów może sprawić jedynie tapicerka jak nigdy nie zdejmowałeś :gwizdanie:

Opublikowano

:slina: przeciągnijmy się z rana...

c21ee71227ad0345de673c39008b77a6.jpg

:hi: :>

Opublikowano

:slina: :slina: :slina:

kanu weź się uspokój :bicz: - niektórzy muszą iść już do pracy a nie :jerk:

:> :> :>[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 07:52_________________________________________________

No to ja lecę do pracy :witch: :witch: :witch:

Opublikowano

no a myślisz, gdzie ja jestem :rolleyes:

trzeba dzień zacząć od prasówki :>

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

i od rana :slina: :slina: :slina:

musimy robic jakies tematyczne poranki i kazdy bedzie wstawial cos od siebie :D

Opublikowano

Seba ale nie wstawiles wszystkich zdjec czy mi sie zdaje?

Opublikowano

nie no 99 bylo w paczce ostatnie czyli setne nie chcialo sie wypakowac wiecej tam przeca nie ma zdjec

chyba ze sie paczka nie zgrala ale w rarze mam tylko 100

hmm albo podeslij jeszcze raz link a ile ich powinno byc ??

Opublikowano

a 200 :) to po poludniu CI zgram jeszcze raz bo teraz spadam do roboty

Opublikowano

podeslij ten link co wczoraj jeszcze raz pobiore