Seba_LDZ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 dajcie mi kilka minet i wstawie zdjecia tomka do galerii bo dopiero wrocilem :/[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 21:21_________________________________________________zapomnialem hasla do panelu administracyjnego galerii :wallbash:
chriss Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 gites majonez jak mawia Mario a po fotach widać, że spotkanie było owocne [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 10:31_________________________________________________Instalował ktoś z Was amortyzatory Sachsa ? Tak, ja zakładałem miesiąc temu na tył - Sachs SuperTouring, chriss też takie zakładał. No jak właśnie też tył zakładam. I jak Ci się jeździ >? No teraz jest rewelacja :good: Zresztą, w poprzednim aucie miałem Sachsy SuperTouring z przodu i też było ok. Potwierdzam narazie dają rade [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 21:44_________________________________________________ Chriss jak droga na opoczno ? dalej most robia ? jutro musze jechac na kielce i nie wiem jak najlepiej Ostatnio leciałem 3 tyg temu to w Przygłowie stałem prawie 40minet ale w tygodniu myślę że będzie szło na bieżąco A no i wiesz że nie ma kładki przed Piotrkowem trzeba lecieć A1 do Piotrkowa potem zawinąć na wiadukcie na 8 na Warszawkę i obwodnice Piotrkowa na Kielce ale tam nie ma problemów.
Seba_LDZ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Melduje ze zdjecia wyladowaly w galerii nie chcialo sie przypomniec bylo trzeba resecik porobic w plikach i dziala
Bartas Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 niee... normalnie jechalem do piotrkowa tydzien temu zjezdzalem z piotrkowa na autostrade
chriss Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wybiera sie ktoś za tydzień na Pokazy Lotnicze AIR SHOW Radom 27-28.08.2011 http://www.airshow.sp.mil.pl/index.php ja mam długi weekend i będę na ranczo to może pojadę
Seba_LDZ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 nom kurde to jest podwyzszone ryzyko nie ma co :/
frugodh Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Mi dzisiaj coś się pochrzaniło z zamkiem klapy bagażnika, mogę otworzyć ją tylko poprzez przycisk na pilocie albo włożyć kluczyk w zamek i przekręcić a "klamka" nad rejestracją nie działa. Fis też żadnego błędu nie pokazuje, miał ktoś z Was taki problem ;/?
Seba_LDZ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ja nie mialem za to ja nie moge przekrecic kluczka w zamku :/ niby nie uzywam ale jak bedzie taka sytuacja jak u Ciebie to bede w d*pie czy Ty czasem nie mowiles kiedys ze sprzedajesz telewizory ?? czy pomylilem osoby ?? bo ktos kiedys pisal ze ma jaies ceny hurtowe a teraz by sie przydalo
MarianekZg Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 :hi: Mi dzisiaj coś się pochrzaniło z zamkiem klapy bagażnika, mogę otworzyć ją tylko poprzez przycisk na pilocie albo włożyć kluczyk w zamek i przekręcić a "klamka" nad rejestracją nie działa. Fis też żadnego błędu nie pokazuje, miał ktoś z Was taki problem ;/? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=192046.0[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 06:47_________________________________________________frugodh może nie do końca to co opisane w wątku ale siłownik do odkręcenia i przejrzenia :decayed: Nie ma dużo roboty - troszkę problemów może sprawić jedynie tapicerka jak nigdy nie zdejmowałeś :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 :slina: kanu weź się uspokój - niektórzy muszą iść już do pracy a nie :> :> :>[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 07:52_________________________________________________ No to ja lecę do pracy :witch:
kanu Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 no a myślisz, gdzie ja jestem trzeba dzień zacząć od prasówki :>
Seba_LDZ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 :hi: i od rana :slina: musimy robic jakies tematyczne poranki i kazdy bedzie wstawial cos od siebie
Gość SpongeBob Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Seba ale nie wstawiles wszystkich zdjec czy mi sie zdaje?
Seba_LDZ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 nie no 99 bylo w paczce ostatnie czyli setne nie chcialo sie wypakowac wiecej tam przeca nie ma zdjec chyba ze sie paczka nie zgrala ale w rarze mam tylko 100 hmm albo podeslij jeszcze raz link a ile ich powinno byc ??
Gość SpongeBob Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 a 200 to po poludniu CI zgram jeszcze raz bo teraz spadam do roboty
Seba_LDZ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 podeslij ten link co wczoraj jeszcze raz pobiore
Rekomendowane odpowiedzi