Seba_LDZ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 no wlasnie ja pracuje w tej najc**jowszej czesci czyli stara praga polnoc w nocu to tu slabo jest chociaz w dzien tez Cie potrafia wyzwac ludzie z bandy lysego hheheheh u mnie narazie zlonce swieci ale tak od rana cos sie chmurzy
klysek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 no wlasnie ja pracuje w tej najc**jowszej czesci czyli stara praga polnoc w nocu to tu slabo jest chociaz w dzien tez Cie potrafia wyzwac ludzie z bandy lysego hheheheh u mnie narazie zlonce swieci ale tak od rana cos sie chmurzy banda lysego :polew: :polew: [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 14:03_________________________________________________dobra pany pora do domciu musze jechac odebrac czajnik z reklamcji
Seba_LDZ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 nie moglem zdjecia z bliska zrobic bo siedzial szofer ale jest i drugi bentley :decayed: :decayed:
Kimi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 nie moglem zdjecia z bliska zrobic bo siedzial szofer ale jest i drugi bentley :decayed: :decayed: Heh, nieźle, jakiś zlot snobów czy co? :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 z jednej sytrony klatki mam salon gosi baczynskiej a z drugiej sklep z c**jowymi meblami gdzie wszystko kosztuje 40 000 zl i przyjezdzaja [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 14:49_________________________________________________ [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 14:50_________________________________________________
Kimi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 sklep z c**jowymi meblami gdzie wszystko kosztuje 40 000 zl Bo w tym właśnie chodzi o to, że one tyle kosztują, a że c**jowe - co to kogo obchodzi, ważne, że jak przyjadą "znajomi", będzie się można pochwalić "A ja to kupiłem meble za 40 tysi" :cool1:
Seba_LDZ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 hehehhe nom ale naprawde no moze i one sa jakies tam nowoczesne i bardzo ale to bardzo designerskie ale tak k**wa nie praktyczne ze masakra no sa tam jakies takie opcje ze kiedys stalismy z kumplami i sie zastnawialismy po co komu takie cos jak nawet nie wiedzielismy co to jest
Kimi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 hehehhe nom ale naprawde no moze i one sa jakies tam nowoczesne i bardzo ale to bardzo designerskie ale tak ku*** nie praktyczne ze masakra no sa tam jakies takie opcje ze kiedys stalismy z kumplami i sie zastnawialismy po co komu takie cos jak nawet nie wiedzielismy co to jest Seba, ale one nie są "po coś". One są po to, żeby snob mógł pokazać innemu snobowi, że go stać :decayed: :decayed:
kanu Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 http://bebzol.com/pl/Cycki-o-poranku.22797.html rozchmurzcie się :> może słonko wyjdzie dzięki temu co prawda nie jest to poranek ale...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 jest taka szansa no byle teraz na dole bym zdjecie zrobil ale ludzie byli ale utro pstrykne sa np plastikowe golabki po co k**wa komus plastikowy golab :mysli: :mysli: :wallbash: [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 15:29_________________________________________________lubie cycki o poranku :slina: :naughty:
Kimi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 po co ku*** komus plastikowy golab No jak to? Nie wiesz? :blink: Ja mam w domu plastikowego gołębia i nie wyobrażam sobie życia bez niego :no: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
klysek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 po co ku*** komus plastikowy golab No jak to? Nie wiesz? :blink: Ja mam w domu plastikowego gołębia i nie wyobrażam sobie życia bez niego :no: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: no tak jak ja ja tez mam plastykowego golabka codzienie rano cwierakmy sobie przy kaweczce a pozniej wsiadam na niego i cisne do roboty [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 15:44_________________________________________________to ty seba nie masz plastikowego golebia
Seba_LDZ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 o kuzwa no nie mam :wallbash: :wallbash: przeprasam chlopaki jutro pendem nabende
chriss Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 siemano gołąbki [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 17:07_________________________________________________ czy Ty czasem nie mowiles kiedys ze sprzedajesz telewizory ?? czy pomylilem osoby ?? bo ktos kiedys pisal ze ma jaies ceny hurtowe a teraz by sie przydalo admin20 kiedyś pisał że ma
frugodh Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 :hi: Mi dzisiaj coś się pochrzaniło z zamkiem klapy bagażnika, mogę otworzyć ją tylko poprzez przycisk na pilocie albo włożyć kluczyk w zamek i przekręcić a "klamka" nad rejestracją nie działa. Fis też żadnego błędu nie pokazuje, miał ktoś z Was taki problem ;/? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=192046.0[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 06:47_________________________________________________frugodh może nie do końca to co opisane w wątku ale siłownik do odkręcenia i przejrzenia :decayed: Nie ma dużo roboty - troszkę problemów może sprawić jedynie tapicerka jak nigdy nie zdejmowałeś :gwizdanie: No właśnie u mnie silowniczek działał bo z pilota i kluczykiem normalnie otwieram tylko przycisk nad rejestracją się zj***ł. Dzisiaj rozebrałem wszystko polutowałem na nowo styki w tym przełączniku i w siłowniku też zregenerowałem silniczek przy okazji- tak przyszłościowo żeby się nie okazało że za pół roku coś siądzie. Wszystko teraz hula jak ta lala ale z 3 godziny się męczyłem z czego najdłużej chyba ze zdjęciem tej właśnie tapicerki a później z odkręceniem jednej śrubki od zamka do której jest masakryczne dojście
Kimi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Motyw gołąbka powrócił Nie uciekniemy od tego :D
MarianekZg Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 :hi: :mysli: Ma ktoś jakiś pomysł :?: Mam przypuszczenia ale....
Seba_LDZ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 nom tez bym to obstawial a golabki beda z rana jak dotre do firmy
MarianekZg Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 poziomowanie ksenonów padło nom tez bym to obstawial a golabki beda z rana jak dotre do firmy no ja również to obstawiam tylko nie mogę zobaczyć dziś czy mechanicznie któryś czujnik czy tylko błąd w kompie Jutro postaramy się ogarnąć, co nie Pantonik :?:
Rekomendowane odpowiedzi