Bartas Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 jakis taki ten nick gejowski sam jestes gejowski
kachnazgierz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 i ja o zdrowie pytam :> na spota chyba nie dolecimy ;( Misiek przegiął za bardzo :angry:
kachnazgierz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 kto ma to ma :gwizdanie: a komu jeszcze mało i jedzie na dyskotekę do białego rana :gwizdanie: a potem... kto do Łodzi za mnie wróci [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 10:50_________________________________________________ Bartek, najlepsze Twoje hasło z Samociążka które mnie powaliło to: "ooo a czyje to takie muchozony" ? i kłysia o turku " Abdul Wisimulacha" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Panton Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ja dzisiaj odpadam..... leżę i zdycham od piątku.... jakieś zapalenie ucha wewnętrznego mnie dopadło i normalnie ledwo ciągnę na ketonalu.... ;(
Bartas Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 cholera nie zrobi mi kluczyka :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ja dzisiaj odpadam..... leżę i zdycham od piątku.... jakieś zapalenie ucha wewnętrznego mnie dopadło i normalnie ledwo ciągnę na ketonalu.... ;( Uuu, Pantonik to współczuję bardzo antybiotyk jakiś bierzesz? Jutro będę rano na Sieraka w poradni, może coś potrzebujesz to Ci podrzucę
MarianekZg Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 i ja o zdrowie pytam :> na spota chyba nie dolecimy ;( Misiek przegiął za bardzo :angry: mama nie kombinuj - polecimy
bartek1605 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 oj tam, było jeszcze ciemno jak wróciliśmy
Seba_LDZ Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 :sick3: ja nie dotre dzisiaj gdyz poniewaz zastanawiam sie ciagle czy ja zyje a na bank umieram heh wesele sie udalo teraz tylko trzeba sie wylezec masakra[br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 16:47_________________________________________________dzisiaj to chyba wszyscy nie zyja
Panton Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ja dzisiaj odpadam..... leżę i zdycham od piątku.... jakieś zapalenie ucha wewnętrznego mnie dopadło i normalnie ledwo ciągnę na ketonalu.... ;( Uuu, Pantonik to współczuję bardzo antybiotyk jakiś bierzesz? Jutro będę rano na Sieraka w poradni, może coś potrzebujesz to Ci podrzucę spoko kobietka wczoraj i dzisiaj była w aptece...mam antybiotyk, mam od gorączki, mam ketonal przeciwbólowy więc damy radę chociaż na razie jest c**jowo... ale dzięki za propozycję...
klysek Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 jak tam opanie Tomku sie czujemy :>
chriss Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 siemano typy ja weekend zaliczam do udanych :> termostat wymieniony lustereczko wyrezane i jako jeden z nielicznych czuje się świetnie a umierającym życzę powrotu do zdrowia
Rekomendowane odpowiedzi