bartek1605 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 chodzilo mi bardziej o jej stan techniczny. myślałem, że może ktoś z was ją oglądał ja nie oglądałem bo troche za daleko na oględziny i na spocie się też nie pojawił
Seba_LDZ Opublikowano 12 Września 2011 Autor Opublikowano 12 Września 2011 ta przebieg jest za***isty moze zapomnial dopisac ze do kwadratu
GRYFI Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 ta przebieg jest za***isty moze zapomnial dopisac ze do kwadratu nie mówię, że ten tak ma ale bywają takie auta- własniesprzedałem S4 C4 z 1993 roku z przebiegiem 208 tys z pełną historią serwisową
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Gryfi - widzę, że "kilka" audi już przerobiłeś, więc bardzo chętnie poznam Twoją opinię nt. A6 C5 2.8Q:)
GRYFI Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Gryfi - widzę, że "kilka" audi już przerobiłeś, więc bardzo chętnie poznam Twoją opinię nt. A6 C5 2.8Q:) fajnie ale moja była zmęczona więc nie mogę do końca jej chwallić.Prowadzi się dużo lepiej niz B5 w v6 i q nie wiem do końca dla czego ale tak jest. zwłaszcza w zimie na ślizganiu A6 C5 bardziej "słucha" kierowcę spalanie takie samo jak w mojej następnej 2,4 q w b5
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 chyba mi napiszesz coś więcej;D Miałeś manual, czy tiptronic? Ja w tej chwili składam a6 z takim silnikiem i tip'em+Q, więc bardzo pożądane są przeze mnie opinie na jej temat;) Napisz proszę, jakie wychodziło Ci spalanie, jak elastyczność silnika, komfort podróży, etc...
GRYFI Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 chyba mi napiszesz coś więcej;D Miałeś manual, czy tiptronic? Ja w tej chwili składam a6 z takim silnikiem i tip'em+Q, więc bardzo pożądane są przeze mnie opinie na jej temat;) Napisz proszę, jakie wychodziło Ci spalanie, jak elastyczność silnika, komfort podróży, etc... nie bardo pamiętam bo to było dawnokomfort był ok spalanie po mieści ekoło 13 l na trasie kolo 8l moja była w manualu więc zbierała się całkiem nie źle choć teraz po mojej esie to by mi to pewnie nie jechało ale wtedy było super. miałabogate wyp a przesiadłem się z B5 więc był bajer to było moje pierwsze q więc zabawa w zimie megggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 22:15_________________________________________________teraz szukam jakiejś fajnej niuni w wariancie w miarę ekonomicznym- ale nie klekota bo po mojej 4,2 zostal niesmak w postaci 22 l po mieście :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 gdybym miał takie spalanie, to byłoby pięknie:) Jeszcze trochę wody w wiśle upłynie, zanim moja c56 wyjedzie na ulicę
Panton Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 gdybym miał takie spalanie, to byłoby pięknie:) Jeszcze trochę wody w wiśle upłynie, zanim moja c56 wyjedzie na ulicę to spalanie jakby faktycznie takie było to tylko się cieszyć :gwizdanie: http://www.autocentrum.pl/spalanie/audi/a6/c5/silnik-benzynowy-2.8-30v-193km-1997-2001/
GRYFI Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 wszystko od nogi zależy ale 15 to chyba mi nigdy niie przekroczyła nawet przy ostrej miejskiej jeździe
Panton Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 do 18 jestem w stanie dojść po mieście w swoim 4 cylindrowym 2.0TFSI a tutaj zwykłe zasilanie paliwkiem (FSI jest zdecydowanie oszczędniejsze) V6 prawie 3 litry z budą C5 (więcej waży niż A4) i 15l nie przekracza....... oczywiście oba auta w Q - z całym szacunkiem ale nie wierzę... :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 13 Września 2011 Autor Opublikowano 13 Września 2011 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
chriss Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 :polew: :polew: aha miałem sie przywitać
MarianekZg Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 pozdrowienia z Daszyny typasy i typiary :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi