Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzilo mi bardziej o jej stan techniczny.

myślałem, że może ktoś z was ją oglądał

ja nie oglądałem bo troche za daleko na oględziny :P

i na spocie się też nie pojawił

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ta przebieg jest za***isty moze zapomnial dopisac ze do kwadratu ;)

Opublikowano

ta przebieg jest za***isty moze zapomnial dopisac ze do kwadratu ;)

nie mówię, że ten tak ma ale bywają takie auta- własniesprzedałem S4 C4 z 1993 roku z przebiegiem 208 tys z pełną historią serwisową
Opublikowano

Gryfi - widzę, że "kilka" audi już przerobiłeś, więc bardzo chętnie poznam Twoją opinię nt. A6 C5 2.8Q:)

Opublikowano

Gryfi - widzę, że "kilka" audi już przerobiłeś, więc bardzo chętnie poznam Twoją opinię nt. A6 C5 2.8Q:)

fajnie ale moja była zmęczona więc nie mogę do końca jej chwallić.

Prowadzi się dużo lepiej niz B5 w v6 i q

nie wiem do końca dla czego ale tak jest.

zwłaszcza w zimie na ślizganiu A6 C5 bardziej "słucha" kierowcę

spalanie takie samo jak w mojej następnej 2,4 q w b5

Opublikowano

chyba mi napiszesz coś więcej;D Miałeś manual, czy tiptronic? Ja w tej chwili składam a6 z takim silnikiem i tip'em+Q, więc bardzo pożądane są przeze mnie opinie na jej temat;) Napisz proszę, jakie wychodziło Ci spalanie, jak elastyczność silnika, komfort podróży, etc... :wink4:

Opublikowano

chyba mi napiszesz coś więcej;D Miałeś manual, czy tiptronic? Ja w tej chwili składam a6 z takim silnikiem i tip'em+Q, więc bardzo pożądane są przeze mnie opinie na jej temat;) Napisz proszę, jakie wychodziło Ci spalanie, jak elastyczność silnika, komfort podróży, etc... :wink4:

nie bardo pamiętam bo to było dawno

komfort był ok

spalanie po mieści ekoło 13 l

na trasie kolo 8l

moja była w manualu więc zbierała się całkiem nie źle choć teraz po mojej esie to by mi to pewnie nie jechało ale wtedy było super.

miałabogate wyp a przesiadłem się z B5 więc był bajer

to było moje pierwsze q więc zabawa w zimie megggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 22:15_________________________________________________teraz szukam jakiejś fajnej niuni w wariancie w miarę ekonomicznym- ale nie klekota bo po mojej 4,2 zostal niesmak w postaci 22 l po mieście :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

gdybym miał takie spalanie, to byłoby pięknie:) Jeszcze trochę wody w wiśle upłynie, zanim moja c56 wyjedzie na ulicę :wink4:

Opublikowano

zaczne litry liczyc :P

Opublikowano

gdybym miał takie spalanie, to byłoby pięknie:) Jeszcze trochę wody w wiśle upłynie, zanim moja c56 wyjedzie na ulicę :wink4:

to spalanie jakby faktycznie takie było to tylko się cieszyć :gwizdanie:

http://www.autocentrum.pl/spalanie/audi/a6/c5/silnik-benzynowy-2.8-30v-193km-1997-2001/

Opublikowano

wszystko od nogi zależy ale 15 to chyba mi nigdy niie przekroczyła nawet przy ostrej miejskiej jeździe

Opublikowano

do 18 jestem w stanie dojść po mieście w swoim 4 cylindrowym 2.0TFSI a tutaj zwykłe zasilanie paliwkiem (FSI jest zdecydowanie oszczędniejsze) V6 prawie 3 litry z budą C5 (więcej waży niż A4) i 15l nie przekracza....... oczywiście oba auta w Q - z całym szacunkiem ale nie wierzę... :gwizdanie:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: :hi: :hi::hi::hi::hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi: :hi: :hi::hi::hi:
Opublikowano
:siema: typasy :decayed:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

aha miałem sie przywitać :hi:

:tongue4: