Seba_LDZ Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 jak burza wlasnie wrocilem kurde cieplo jest jak w lipcu 2007
Panton Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 co taka cisza????? każdy czeka na losowanie ??? :polew: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 c**j by strzelil tego totolotka :wallbash:
bartek1605 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 22:30_________________________________________________co wypadło
Seba_LDZ Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 c**j jak zawsze trafilem jedynke
Seba_LDZ Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 szacun Miska nie ma a by sie przypucowal i albo trafil 6 i wlasnie wybiera nowa a4 albo lezy pijany ze szczescia :naughty: [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 22:43_________________________________________________2 szostki byly po ponad 28 baniek dostali huh k**wa :wallbash: :wallbash:
Panton Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 22:59_________________________________________________ [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:00_________________________________________________Co mówi Rembiszewski jak siada na klopa? Komora jest pusta, następuje zwolnienie blokady i zaczynamy... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 :decayed: czekaj ja tez cos dobrego dzis czytalem [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:11_________________________________________________Zaadoptuj Greka. Będzie za Ciebie robił to, na co nie masz czasu. Będzie spał do 11, przesiadywał w kawiarniach i na plaży a wieczorem pił wino z przyjaciółmi. A Ty będziesz mógł skupić się na pracy -------------------------------------------------------------- Idą Jaś z Małgosia przez mostek i Małgosi zachciało się sikać. Usiadła na poręczy mostu i sika. Nagle krzyczy - Jasiu, Jasiu nasikałam do kajaka. Jasio wychyla się przez poręcz: - To nie kajak to twoja cipka się odbija w wodzie. -------------------------------------------------------------- - Jak smakuje owłosiona cipka? - Jak landrynka spod szafy. -------------------------------------------------------------- Miejski autobus. Nastolatek do kaszlącej staruszki: - Na zdrowie, babciu! - Przecież zakaszlałam a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada zdziwiona staruszka. - Dla mnie to babcia mogła się i c**jem zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym! -------------------------------------------------------------- Jaki jest pierwszy pkt w przepisie na sos Romski? 1. Idź na targ i zapierdol kilo pomidorów -------------------------------------------------------------- - Czarny wyszczupla, tak? - Tak... - Gówno prawda, czarny kradnie!
Panton Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Miejski autobus. Nastolatek do kaszlącej staruszki: - Na zdrowie, babciu! - Przecież zakaszlałam a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada zdziwiona staruszka. - Dla mnie to babcia mogła się i c**jem zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym! :polew: :polew: :polew: :good: :good:
Panda z Teksasu Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Eh no i jednak ide do pracy nie wygrałem ale spoko rodzice jeszcze nie sprawdzili więc teoretycznie jestem milionerem jeszcze
MarianekZg Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 :hi: ja zaraz sprawdzę jeśli wygrałem to będę leżał i wybierał ale dopiero w Sobotę Panie Sebastianie [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 06:53_________________________________________________ Po weryfikacji danych - będę leżał w Sobotę............................................................................... Ale zjebany po ciężkiej pracy :evil: :kwasny: :wallbash: I wybierał sobie będę nową A4 ale na tapetę do kompa :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi