Panton Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Kimi nie rozumiesz tak naprawdę problemu... sprowadzasz to wszystko do podwórkowej utarczki a ta sytuacja pokazuje dobitnie, że regulamin tego forum jest tyle warty co papier w kiblu a regulamin jest podstawą nie tylko prawną funkcjonowania tego forum. Jak ktoś podobnie myśli może zbojkotować na miesiąc to forum tak jak ja to zrobię - każdy ma swój rozum i zrobi jak uważa. Wystarczy, że część userów by tak postąpiła a panowie wiedzieliby, gdzie ich układziki i wałki mają miejsce - na pewno nie na forum.
Panda z Teksasu Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 a kto jest moderatorem z łódzkiego?
Kimi Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Kimi nie rozumiesz tak naprawdę problemu... sprowadzasz to wszystko do podwórkowej utarczki a ta sytuacja pokazuje dobitnie, że regulamin tego forum jest tyle warty co papier w kiblu a regulamin jest podstawą nie tylko prawną funkcjonowania tego forum. Jak ktoś podobnie myśli może zbojkotować na miesiąc to forum tak jak ja to zrobię - każdy ma swój rozum i zrobi jak uważa. Wystarczy, że część userów by tak postąpiła a panowie wiedzieliby, gdzie ich układziki i wałki mają miejsce - na pewno nie na forum. Ja wszystko rozumiem. Tylko, że ja wchodzę tu na forum, żeby pogadać z Wami, dowiedzieć się czegoś o swojej Adzie itepe. A reszta mi lata, łącznie z układzikami i wałkami, bo nie ma to żadnego, absolutnie żadnego wpływu na moje życie. Toruń
bartek1605 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 dobra typy, który pierdyknie sztaganika
chriss Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Uwaga mam propozycje żebyśmy się przyłączyli do protestu naszego kolegi Pantona i do niedzielnego spotu solidarnie nie pisali postów Na spocie dogadamy szczegóły co robimy dalej
bartek1605 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 mnie to obojętne żeby tylko było z kim wypić
Kimi Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Uwaga mam propozycje żebyśmy się przyłączyli do protestu naszego kolegi Pantona i do niedzielnego spotu solidarnie nie pisali postów Na spocie dogadamy szczegóły co robimy dalej Róbcie sobie co chcecie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja nie mam zamiaru rezygnować z bytności na forum w imię jakiś krucjat.
bartek1605 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 a kto ze mną zaraz nie wypije ten ciotka
Panda z Teksasu Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 bartek1605 juz chyba popil bo taki humorek dobry:P
Kimi Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 bartek1605 juz chyba popil bo taki humorek dobry:P Też mi się tak wydaje No ja mam jeszcze Tyskie, ale czekam, bo widzę, że zaraz we Włocławku zostanę sam w przedziale, bo się tu wszyscy szykują do wysiadki :D Chyba sobie obejrzę Tokyo Drift, akurat 2 godziny do Łodzi zostały, a dawno nie oglądałem :D
bartek1605 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 dopiero otworzyłem butelczyne tylko 2 driny poszły
Kimi Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Dobra, ja się wyłączam, do jutra
Bartas Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 to ja sobie tez nie odmowie :gwizdanie:
Panton Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Uwaga mam propozycje żebyśmy się przyłączyli do protestu naszego kolegi Pantona i do niedzielnego spotu solidarnie nie pisali postów Na spocie dogadamy szczegóły co robimy dalej Róbcie sobie co chcecie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja nie mam zamiaru rezygnować z bytności na forum w imię jakiś krucjat. Kimi nie masz kręgosłupa - takie jest moje zdanie.
Bartas Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Panton --- tyle czasu tutaj sie nic nie dzialo, ze nikt nawet nie zauwazy, na pewno Ciebie
bartek1605 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 szkoda gadać, a kto nie wypije niech się pod stół skryje
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 ja niestety niezbyt mam co pić, ale trudno Wypijcie za spokój i uczciwość na forum
Bartas Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 dj kiedy robimy moj bagaznik.... no przydalo by sie juz :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 jakieś "dobry wieczór" chociaż, czy coś Od poniedziałku kombinujemy, bo jutro jadę na balety
Bartas Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 poniedzialek mam wolny wiec moge podjechac, wymyslmy cos bo juz mnie wkurza brak rolety a kupe kasy wydalem zeby byla
Rekomendowane odpowiedzi